Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ljudi pustite i Tumbu i Kokezu sada takvih ce uvjek biti...Cinjenica da smo izgledali dobro da smo trebali dobiti utkamicu...prosto neverovatno ******...
A ove Turke su falili satro neka nova generacija u naletu je itd...a Za klasu smo bolji...
ko ih je hvalio taj je budala, ovo je najgora generacija turske ikad. ipak i takvi su za klasu bolji od nas, čalhanoglup nas rešio za 15 minuta. sreća što baraž igramo protiv jadnika kao što su norveška i škotska koje su operisane od fudbala, a i česi su nam u grupi na euru pa možda prođemo kao treći. rusi, turci i mađari su drugi svet za nas...

ko ih je hvalio taj je budala, ovo je najgora generacija turske ikad. ipak i takvi su za klasu bolji od nas, čalhanoglup nas rešio za 15 minuta. sreća što baraž igramo protiv jadnika kao što su norveška i škotska koje su operisane od fudbala, a i česi su nam u grupi na euru pa možda prođemo kao treći. rusi, turci i mađari su drugi svet za nas...
Neprovaljuj se 🤣🤣🤣

Ma ljudi pustite i Tumbu i Kokezu sada takvih ce uvjek biti...Cinjenica da smo izgledali dobro da smo trebali dobiti utkamicu...prosto neverovatno ******...
A ove Turke su falili satro neka nova generacija u naletu je itd...a Za klasu smo bolji...

Ne možeš nikako "da pustiš" nekoga ko je selektor ili bi trebalo to da bude. Da imamo dobrog i ozbiljnog selektora Turci bi večeras popili petardu kao i Norvežani onomad. Sve počinje i završava se sa selektorom. Što reče P.P. od Antića mi nemamo selektora, osim delimično Muslina. Gorući problem ovog tima je selektor.

Rusi jesu tvrđi od nas a da li su bolji to je diskutabilno. Turci i Mađari su lošiji od nas. Problem je što mi igramo sa selektorom koji veze nema niti je ikada imao.

A koliko smo selektora promenili od Antica? Ljudi Antic je davna proslost, on je otisao pre 10 godina...
Posle njega smo imali Zonpija, Sinisu, Advokata, Curcica, Muslina, Krstajica, i sad Tumbakovica.. Znaci to je sa Anticem zbirno 8 selektora....
Mislim da smo svetski rekorder, bar po tome.. Osam selektora za deset godina....

Smeo bih se opkladiti da je bilo koji od ovih, eto ako izuzmemo Antica, dobio kontinuitet od par ciklusa, barem 2-3, da bi napravili rezultat i igrali solidan fudbal... Mozda eto jedino Krstajic ne bi bio u stanju, on je bas debil, ali od ostalih bukv svako... Znaci nije problem los selektor, uglavnom su to manje vise ok treneri, ali posle svakog fejla mi menjamo, i tako u vrzinom kolu, e pa to tako ne moze, ne znam kako to ne vidite

Ne možeš nikako "da pustiš" nekoga ko je selektor ili bi trebalo to da bude. Da imamo dobrog i ozbiljnog selektora Turci bi večeras popili petardu kao i Norvežani onomad. Sve počinje i završava se sa selektorom. Što reče P.P. od Antića mi nemamo selektora, osim delimično Muslina. Gorući problem ovog tima je selektor.
A brate jesi li ti gledo utakmicu? Razbili sno Turke trebalo biti 6...Srbija tesko da moze igrati bolje od ovoga sta got mislili o Tumbi da li je ovo incditent ili nije....od 2010te nismo nista smislenije odigrali...Ova Srbija vapi za jednim odlicnim veznjakom koji dobro izlazi sa presingom na kraj i koji iznosi loptu...ali sa takvim postajemo preozbiljna ekipa gornji eshalnom...da li ga imamo ja mislim da da je Grujic taj...a u perspektivi Nikolic....
Mislim ljudi znamo mi svi da nam je lopovski savez otkad znamo za sebe...i da retko je selektor dobar...ali sta sad treba ponavljati ko papagaj...
Ko got misli da nevalja ono sto smo sinoc igrali nije realan...onako gledam tekmu reko jel moguce da sam doceko da ove ekipe koje su taman ispod nas po objektivnom kvalitetnu napadamo kontrolisemo tekmu i rutiniramo...ono za malo...nebi se ovo smelo desavati da nedobijes...ali ovo jeste izgledlao jako dobro...ranije je bilo tesko mucenje bez ikakve ideje...

FSS dreši kesu, velike premije za plasman na EP!

Reprezentacija Srbije odradila je sinoć i taj meč sa Turskoj, a od sada, pa u narednih mesec dana, maksimalna pažnja biće posvećena utakmici godine, susretu sa Škotskom, 12. novembra u Beogradu, u finalu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo.

Svi znamo koliko bi nam taj plasman značio, pogotovo što bi bio prvi posle dve decenije neučestvovanja na Evropskim šampionatima.

Ono što ohrabruje jeste utisak da je selektor Ljubiša Tumbaković pronašao i najbolji tim i željenu igru koju očekujemo da vidimo i protiv Škotske, uz nešto bolju efikasnost u odnosu na meč sa Norvežanima u polufinalu.

A kako bi naši ''Orlovi'' bili još motivisaniji da ostvare istorijski rezultat, pobrinuo se i FSS.

List ''Politika'' otkriva da će naši reprezentativci u slučaju plasmana na Evropsko prvenstvo biti nagrađeni premijama u iznosu od po 100.000 evra.

"Imajući u vidu činjenicu da će Evropska fudbalska unija (UEFA) nagraditi svakog budućeg učesnika sa oko 10 miliona evra, u našem savezu su izveli prostu računicu: da je bolje da bogato motivišu igrače za uspeh i da će na kraju u kasi FSS ostati dosta para, nego da kalkulišu'', navodi se u tekstu pomenutog lista.

Međutim, ni to nije sve!

FSS je reprezentativce već nagradio i za polufinalnu pobedu nad Norvežanima!

''FSS je odlučio da časti fudbalere sa po 25 hiljada evra za pobedu nad Norveškom u Oslu, što je bio preduslov da stignemo korak od borbe za finale baraža za odlazak na šampionat Evrope koji će se, kako je poznato, održati iduće godine u čak 13 evropskih gradova",
navodi se u tekstu.

Dakle, ''Orlovi'', svi uslovi su tu, obradujte nas!

bila je dobra igra, ne odlicna. ja mislim da mi sada mozemo reci, ko je kostur tima, i ko nije zasluzio poziv (jos da smo marasa, grujica i despota videli) ali manje vise, to je to.
Rajkovic, Dmitrovic, Kolarov, S.Mitrovic, Milenkovic, Gudelj, Lazovic, Kostic, Ristic, Ne.Maksimovic, SMS, Tadic, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic - to je to, jos dodas 2-3 defanzivaca (koji su u dobroj formi) 2-3 veznjaka (takodje) i napadaca (Aleksic, Jovic, Despotovic) kao 3.4. i to je to. osim Kolarova i Tadica i Mitrovica niko nema vise od 30 godina, mogu jos dugo zajedn igrati. nama taj 3-5-2 ili 3-2-1-2-1 dobro lezi, nebi ja tu nista menjao.
selektor ko selektor, u reprezentaciji ne moras ni znati nista, bitno je da znas fudbalere motivisati, lukav biti, a fudbal znaju sami odigrati. znaci motivisati i dobro spremiti.
antic pre srbije isto dugo nikoga nije vodio, muslin takodje, i opet smo imali neki uspeh. da smo mihajlovica izdrzali koju godinu duze, mogu se opkladiti, da bi 100 % bili uspesnij, ali eto tako je kako je.

A brate jesi li ti gledo utakmicu? Razbili sno Turke trebalo biti 6...Srbija tesko da moze igrati bolje od ovoga sta got mislili o Tumbi da li je ovo incditent ili nije....od 2010te nismo nista smislenije odigrali...Ova Srbija vapi za jednim odlicnim veznjakom koji dobro izlazi sa presingom na kraj i koji iznosi loptu...ali sa takvim postajemo preozbiljna ekipa gornji eshalnom...da li ga imamo ja mislim da da je Grujic taj...a u perspektivi Nikolic....
Mislim ljudi znamo mi svi da nam je lopovski savez otkad znamo za sebe...i da retko je selektor dobar...ali sta sad treba ponavljati ko papagaj...
Ko got misli da nevalja ono sto smo sinoc igrali nije realan...onako gledam tekmu reko jel moguce da sam doceko da ove ekipe koje su taman ispod nas po objektivnom kvalitetnu napadamo kontrolisemo tekmu i rutiniramo...ono za malo...nebi se ovo smelo desavati da nedobijes...ali ovo jeste izgledlao jako dobro...ranije je bilo tesko mucenje bez ikakve ideje...

Slažem se. Znači nije Kokeza kriv što Lukić ide 1 na 1 na golmana i umesto da da gol on gura loptu Mitrovića koji na leđima ima trojicu. Ili bilo koji drugi igrač u drugoj situaciji. Mi utakmice gubimo isključivo na individualne gluposti.

Slažem se. Znači nije Kokeza kriv što Lukić ide 1 na 1 na golmana i umesto da da gol on gura loptu Mitrovića koji na leđima ima trojicu. Ili bilo koji drugi igrač u drugoj situaciji. Mi utakmice gubimo isključivo na individualne gluposti.
Pa i ja sam iznenadjen sa ove 2...I nadam se da je stvorena neka osnova za dalje da nije ovo slucajno...Shvatam da posle toliko razocarenja ljudi tesko prihvataju da je nesto dobro i da nemaju poverenja i sam se bojim ali...ljudi ****** majku necemo jedno te isto mantrati non stop i kad treba i kad netreba...Ja znam da je ovo bilo vrlo dobro i da sam trebo dobiti utakmicu...
Ovde opet o Kokezi....vidi ja mislim da je budalastina stav "da to nije sns dunsterska reprezentacija ja bi za nju navijo"....ja mislim da nikada necemo imati reprezentaciju koja je svakome potaman...da tako nesto nepostoji sto pre shvatimo da uprkos trulom korumpiranom sistemu uz malo volje i znanja moguce je nesto uraditi...uprkos svemu i ja evo slutim i verujem da je tako nesto moguce...
Pa jel neko misli da je hrvatski savez nekome za primer...pa pitajte njih...sve je to isti nivo lopovluka ali uprkos tome se nesto desi....trefi se jedna dobra genwracija trener iole normalan momci se maksimalno podrede cilju i eto...
Nego da se vratim na teren steta za Vlahovica momak je bio odlican i sada i protiv Madjara...neverovatno kako mu se gol nije dao...

Poslednja izmena:
Screenshot_20201016_212232.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back