bila je dobra igra, ne odlicna. ja mislim da mi sada mozemo reci, ko je kostur tima, i ko nije zasluzio poziv (jos da smo marasa, grujica i despota videli) ali manje vise, to je to.
Rajkovic, Dmitrovic, Kolarov, S.Mitrovic, Milenkovic, Gudelj, Lazovic, Kostic, Ristic, Ne.Maksimovic, SMS, Tadic, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic - to je to, jos dodas 2-3 defanzivaca (koji su u dobroj formi) 2-3 veznjaka (takodje) i napadaca (Aleksic, Jovic, Despotovic) kao 3.4. i to je to. osim Kolarova i Tadica i Mitrovica niko nema vise od 30 godina, mogu jos dugo zajedn igrati. nama taj 3-5-2 ili 3-2-1-2-1 dobro lezi, nebi ja tu nista menjao.
selektor ko selektor, u reprezentaciji ne moras ni znati nista, bitno je da znas fudbalere motivisati, lukav biti, a fudbal znaju sami odigrati. znaci motivisati i dobro spremiti.
antic pre srbije isto dugo nikoga nije vodio, muslin takodje, i opet smo imali neki uspeh. da smo mihajlovica izdrzali koju godinu duze, mogu se opkladiti, da bi 100 % bili uspesnij, ali eto tako je kako je.