Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tim za Skotsku

Rajkovic
Milenkovic - Mitrovic - Kolarov
Lazovic - Gudelj - Grujic - Kostic
Tadic - SMS
Mitrovic

Stavio bih ja i Pavlovica, ali on je levi stoper,tako da kad se Koki povuce iz repke uskoro, igrace Strahinja...
Maksimovic je razocarenje, i nema veze sto bi Gruja s neba pa u rebra, tako su i Ristic i Djuricic pa je dobro ispalo...

Da gledas u pasulj kada se Lukicu igra pa da ga tada ubacis u prvih 11...
Po meni njemu fali konstantnost u igri,nekad je odlican nekad ga nema nigde...
Ima neke karakteristike koje imaju ozbiljni igraci kad je "svoj" odlicano izlazi na kraj sa presingom cuva loptu i moze izneti...
Plus ima one dikretne lopte po sredini koje "seku vezni red i pomeraju linije"...ali kad je svoj ali kad nije da ga isamaras kako to deluje preko *****...
Ako sazri moze biti preozbiljan igrac....

Tim za Skotsku

Rajkovic
Tadic - SMS
Mitrovic

Stavio bih ja i Pavlovica, ali on je levi stoper,tako da kad se Koki povuce iz repke uskoro, igrace Strahinja...
Maksimovic je razocarenje, i nema veze sto bi Gruja s neba pa u rebra, tako su i Ristic i Djuricic pa je dobro ispalo...
Ristic pre Kostica...
Gledam sada nema na spisku Milivojevica,bio bi odlican za ovakvu utakmicu sa Gudeljom.
Skoti igraju cvrsto dok je Maksimovic previse mekan za neki ozbiljan muski fudbal...

Ma kakav rajkovic, videli smo da je rupa u reprezentaciji ko i dmitrovic... Rockov zasluzuje sansu

Drugo, skoti dolaze sa sansom za prvenstvo gde ce biti domacini grupe... Posle tolko godina sansa za prvenstvo...

Plus u glazgovu...

Nece to lako propustiti. Nasi manekeni ce da poduvaju....

gde je Rajković pokazao da je rupa, kakvu šansu zaslužuje Rackov ovo nije meč gde neko treba da dobije šansu, neka dobije šansu i ligi nacija protiv Mađara i Rusa..
Da imalo pratis njegov ucinak u francuskom prvenstvu ove godine znao bi da ni priblizno ne brani kao prosle godine.
Dakle pre nego sto pocnes da pises nesto (lupetas), potrebno je da se prvo edukujes, upoznas sa cinjenicama a to je u ovom slucaju nivo rajkovica i forma koja je daleko od prosle godine u remsu.

Dmitrovic takodje u poslednjih godibu dana nije u eibaru ono sto je bio pre. Dakle golmani van prave forme i odavno je rockov trebo dobiti sansu.

Sto se tice same utakmice sve je do nase glave. Taktika treba biti usredsredjenost na cilj, prvenstvo evrope. Mora se imati u vidu da skoti imaju sansu veka, da se plasiraju na prvenstvo gde ce biti domacini u grupi...
Dakle igrace sa 300 %. Sto je i ocekivano u prilici koja im je ukazana, jer se nikako drugacije ne bi kvalifikovali...
Za takvu skotsku potrebne su glave koje ce 90 min imati fokus, sprecavati kontre, pokazati da su bolji , i odlucnom igrom puniti protivnika.

Mi to nemamo. Nasi debili su se zbog kritika trgli protiv norveske, sad je vreme za mlako... O tutubanu koji ih vodi suvisno je i govoriti.
Njegov jedini uspeh u zivotu je partizan devedesetih kada bih i ja bio sampion sa ciricem milosevicem cakarom curcicem...

Pare na skotsku sutra. Realnost

Tim za Skotsku

Rajkovic
Tadic - SMS
Mitrovic

Gruja mora da dobija sansu on je veliki talenat,samo je u prejakom klubu liverpulu.
Ko i jovic u realu. Sa jovicem je potrebno raditi na psihi i on ce biti ono sto jeste, ali je decko poleteo u oblake odlaskom u real gde se vise slika po jahtama...

Steta je velika sto djuricic ne igra.

Gruja mora da dobija sansu on je veliki talenat,samo je u prejakom klubu liverpulu.
Ko i jovic u realu. Sa jovicem je potrebno raditi na psihi i on ce biti ono sto jeste, ali je decko poleteo u oblake odlaskom u real gde se vise slika po jahtama...

Steta je velika sto djuricic ne igra.
Grujic je otiso na pozajmicu u Porto...i pocinje da dobija sansu...Ono sto nevalja je sto nije dogovoren mogu transfer...a Porto nije bas Herta...Nego stalno stanjcaju talente...Nabijem i Grujica i Klopa i kop na ***** trebo je posto poto izgurati transfer....

Ristic pre Kostica...
Gledam sada nema na spisku Milivojevica,bio bi odlican za ovakvu utakmicu sa Gudeljom.
Skoti igraju cvrsto dok je Maksimovic previse mekan za neki ozbiljan muski fudbal...
Koliko nam malo treba da nas neko fascinira Ristic ima odlicnu levicu to smo i pre znali i jeste brate lepo kad neko ume zna zavrnuti loptu kad vidis napokon kao da udahnes svez vazduh....

Lepo ga je namestio protiv Turske...Medjutim u Oslu se Ristic usro napravio karton i bio skroz pasivan u igri i bezo od lopte...Ristic ovo igra i silom prilika zvuci lepo u teoriji da on igra beka medjutim za ozbiljan fudbal on nema motoricke spsobnosti da se stalno ponavlja niti pluca za tako nesto...Zna se sta je krilni igrac brate pogledaj Lazovica i Kostica iznova i iznova ponavljaju i bombarduju 16...

Nek pocne nista nemam protiv nek jednu lepu zavrne ko protiv Turaka i dosta...Ne znam da li je zdrav Kostic ali je na toj poziciji od njega duplo bolji igrac...
PS mnogo mi je drago sto je Lazovic stasao u ozbiljnog igraca kakve je sve nepravde pretrpio na to jos ozbiljne povrede...Steta jer da toga nije bilo deceniju bi bio standardan reprezentativac....

Licno za mene Kostic je ogranicen igrac koji u reprezentaciji nikada nije pokazao nista(ne znam koje si njegovo bombardovanje 16 metara gledao u reprezentaciji,1 od 10 lopti mu pogodi igraca),kao i mnogo njih koji se provlace vec godinama po reprezentaciji...
Npr.Lazovic koji je igrao neuporedivo manje je pokazao 5x vise.
Dok je Ristic i pored tih nekih sitnih gresaka,odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv Norvezana.

Stim sto on nije igro krilnog beka u reprezentaciji nego igro krilnog napadaca a to nemoze da igra jer nema tehniku na suzenom prostoru a za Kostica se ubila ova pozicija to igra u klubu i dere...Moras mu dati prostora... on jeste igrac sistema ogranicen ali u dobrom sistemu itekako moze biti dobar i produktivan...

Pa cak i kod Muslina smo ga hvalili da je osvezenje jer je direktan i razvlaci stranu a Kolarova koji je bio taj krilni bek smo napusavali jer je previse zadrzava i vuce unutra...kasnije je repka lutala a Kostic nije neki mastovit igrac pa kad ga stave gore dodju sve njegove mane do izrazaja jer ****** ima taj limit sto kazemo...

Rajković je u Oslu odigrao odlično, odbradio dve odlične prilike Norvežana, na dalekom većem nivou odigrao nego što je Dmitrović ikada u reprezentaciji...
Obojica su van forme pola godine...

Pogledaj ucinak u remsu ove godine ni blizu nivoa od prosle godine.
U oslu je popio gol nije se ni mrdnuo. Reces bio je pokriven... I nije bas, podsetio je na kljusinu kocića koji ni ramebima ne slegne kada mu prodhe lopta u gol...

Ako je mogo da riskira sa djuricicem risticem u oslu moze i sa rockovim.

Rajkovic je daleko od broja jedan!!! Ako on bude branio a hoce protiv skota bice to najslabija karika...

Pa cak i kod Muslina smo ga hvalili da je osvezenje jer je direktan i razvlaci stranu a Kolarova koji je bio taj krilni bek smo napusavali jer je previse zadrzava i vuce unutra...kasnije je repka lutala a Kostic nije neki mastovit igrac pa kad ga stave gore dodju sve njegove mane do izrazaja jer ****** ima taj limit sto kazemo...
U klubu kostic ubija, jer mu se zna zadatak. Izuzetan igrac u timu gde se zna taktika i gde svako igra svoje.

E, mi na klupi imamo tutubane, koji sa pravom taktikom imaju veze kolko i sa tackastim naelektrisanjem...

A
Obojica su van forme pola godine...

Pogledaj ucinak u remsu ove godine ni blizu nivoa od prosle godine.
U oslu je popio gol nije se ni mrdnuo. Reces bio je pokriven... I nije bas, podsetio je na kljusinu kocića koji ni ramebima ne slegne kada mu prodhe lopta u gol...

Ako je mogo da riskira sa djuricicem risticem u oslu moze i sa rockovim.

Rajkovic je daleko od broja jedan!!! Ako on bude branio a hoce protiv skota bice to najslabija karika...
A daj brate sta je stobom i s golmanima prije par godina si tvrdio da Kljajic treba da brani....
Nema boljeg od Rajkovica vidim da je imo neke uzasne partije ove sezone ali ******...kod gola protiv Norvezana nista nije mogo...
Pa Stojkovic nije ni branio u klubu godinama pa je kod nas bio car...nemozes golmana menjati svako malo i drzati na ledu...

A

A daj brate sta je stobom i s golmanima prije par godina si tvrdio da Kljajic treba da brani....
Nema boljeg od Rajkovica vidim da je imo neke uzasne partije ali ******...kod gola protiv Norvezana nista nije mogo...
Ja za kljajica to nisam govorio za repku ali s obzirom na rajkovica dmitrovica nije ni kljajic loš.

Rockov zasluzuje sansu. Drugo nemoj mi diras kljajica, u 10 min ste imali maziceva dva penala, dva!!!

I kljaja odbranio oba!

Ja za kljajica to nisam govorio za repku ali s obzirom na rajkovica dmitrovica nije ni kljajic loš.

Rockov zasluzuje sansu. Drugo nemoj mi diras kljajica, u 10 min ste imali maziceva dva penala, dva!!!

I kljaja odbranio oba!
Ne odbranio je Lukac a imas interviju crlavog Nikolica na mozzartu "Sve u 16" gdje kwze oba su cista svaka cast Mazicu pa je imo muda da ih svira!
Jesi za Kljajica brate nemoj da kopam po arhivi nesto si prico ladan kao spricer to ce biti golman....pa do onoga potopa protiv Bilaba kad je posluso "barda" kako se brane slobodnjaci stanes na jednu stranu uuvatis loptu...onaj iz atletika neveruje samo puco u nebranjenu mrezu 🤣🤣🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back