Deus Ex
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
Igramo sa Škotskom!Polako,bez euforije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucic pogodio tacan rezultat, rekao Vesicu.
zato možda što nisu igrali veliko takmičenje 20 god![]()
Ja ne pamtim kad sam ih gledao zadnji put, tako da ne znam kakvi su inače. Večeras su imali sreće da idu u produžetke.Norvežani odigrali baš loše. Ne pamtim ih po ovakvim igrama sa poslednjih prvenstava.
Ma naravno, Norveska bas losa. Ali opet, neverovatno mi je da ovako odigramo i protiv San Marina.Zato sto je protivnik odigrao ispod ocekivanja...
Radovala bi me ova pobeda i ovoliko sansi na jednoj utakmici da smo igrali npr.protiv Nemaca,Portugalaca,Engleza...
Mektominej iz mančestera mi pada na pametKo jos igra za Skotsku osim onog Endrju Robertsona iz Liverpula
Da, oni.
Ja ne pamtim kad sam ih gledao zadnji put, tako da ne znam kakvi su inače. Večeras su imali sreće da idu u produžetke.
Ovakvom igrom vam je svejedno ko vam dođe. Možda Tumba zna šta radi.![]()
Ne potcenjujmo druge.lagano će biti sa mrtvim škotima, to je jedna od najjadnijih reprezentacija u evropi

Ne može sam. Netko mu treba dati loptu. Lik je iznimno brz, jak i zabija kao na traci. Ali ostali su očito drvna građa.Digli su ovog Halanda kao da je Ronaldo i Mesi u jednom. Dečko ništa nije pokazao.
Ko pamti Azerbejdzan
lagano će biti sa mrtvim škotima, to je jedna od najjadnijih reprezentacija u evropi
Jači smo igrački nema šta ali jbg realno nikada ne znaš kako će naši da se sklope.