Bren
Elita
- Poruka
- 23.964
Hahahahahahahahhaha ne seri??? Hahahahahahha koja ispala ****** ja sam ladno mislio da je ovo za odlazak![]()
Iskren da budem i ja sam to mislio ali mi je onaj hrvatskog SK pojasnio. A ko je dobio Škoti ili Izrael.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahahhaha ne seri??? Hahahahahahha koja ispala ****** ja sam ladno mislio da je ovo za odlazak![]()
Ocekujem naslov u Informeru sutra- Haos u Oslu! Panika! Sergej ucio navijace Norveske da pevaku Mars na Drinu, Tumba se napio, predsednik Vucic cestitao igracima!!
Ma da ste ispali od ovih onda stvarno u kuratz. Realan rezultat večeras je bio 2-3 razlike lagano. Norveška jedno veliko ništa.Tumba mucenik ucinio skoro sve da ispadnemo, ali nekim promislom i SMS-om desilo se suprotno.
Zato sto je protivnik odigrao ispod ocekivanja...Posle ko zna koliko vremena smo odigrali jednu utakmicu kvalitetno.
Još se igraIskren da budem i ja sam to mislio ali mi je onaj hrvatskog SK pojasnio. A ko je dobio Škoti ili Izrael.
Predsednik Vučić iznenadio igrače i istuširao se sa njima!
Izgleda da su ovi teski krsh a ja slusam hvalosepe i nas i stranaca o njima danimaZato sto je protivnik odigrao ispod ocekivanja...
Radovala bi me ova pobeda i ovoliko sansi na jednoj utakmici da smo igrali npr.protiv Nemaca,Portugalaca,Engleza...
Digli su ovog Halanda kao da je Ronaldo i Mesi u jednom. Dečko ništa nije pokazao.Ma da ste ispali od ovih onda stvarno u kuratz. Realan rezultat večeras je bio 2-3 razlike lagano. Norveška jedno veliko ništa.
Haa! Uhvacen si! Hrvate gledas a navijas za Cz!Iskren da budem i ja sam to mislio ali mi je onaj hrvatskog SK pojasnio. A ko je dobio Škoti ili Izrael.
Jad i beda...Izgleda da su ovi teski krsh a ja slusam hvalosepe i nas i stranaca o njima danima
Norvežani odigrali baš loše. Ne pamtim ih po ovakvim igrama sa poslednjih prvenstava.

Pa drugacije su igrali 2000teNorvežani odigrali baš loše. Ne pamtim ih po ovakvim igrama sa poslednjih prvenstava.
Predsednik odbrusio Tumbi! Jesam ti rek'o!Objasnio Tumbi gde gresio u taktici, zajedno spremaju specijal za finale.
Gol je dao onaj olos norman koga niko nije spominjao!Digli su ovog Halanda kao da je Ronaldo i Mesi u jednom. Dečko ništa nije pokazao.
zato možda što nisu igrali veliko takmičenje 20 godNorvežani odigrali baš loše. Ne pamtim ih po ovakvim igrama sa poslednjih prvenstava.
Odigrali su dosta lose,u sredini nisu mogli da se sastave...Izgleda da su ovi teski krsh a ja slusam hvalosepe i nas i stranaca o njima
Predsednik odbrusio Tumbi! Jesam ti rek'o!![]()
Da, oni.jel Škoti