rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Harmonika ikarbus! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tumba mucenik ucinio skoro sve da ispadnemo, ali nekim promislom i SMS-om desilo se suprotno.
Kokeza najuspeniji presednik saveza u istoriji Dva velika turnira zaredom evropsko posle 20 godina malo li je?Kraj! Sada samo jos da vidimo od koga ispadamo, Skota ili Jevreja u Bg![]()
Cuvaj dzigericu, tek slede tuseviI srbijaaaa je na evropskom!!!!! Oooo jesu mo dzigericu pojeli i skratili zivot...ali vrjedilo je ovo bi bila tragedija da nismo prosli covjece....
Ima jos jedna utakmica....I srbijaaaa je na evropskom!!!!! Oooo jesu mo dzigericu pojeli i skratili zivot...ali vrjedilo je ovo bi bila tragedija da nismo prosli covjece....
Kokeza najuspeniji presednik saveza u istoriji Dva velika turnira zaredom evropsko posle 20 godina malo li je?![]()
Ma boli me ***** kad dodje nerviracu se...cojece napokon smo na evropskom ja nemogu biti ravnodusan ali ocu kad dodje leto turnir da su moji tu kakvi got i znam sta sve nevalja nisam lud ali naravno da ocu da igramo turnir neces nikada docekati repku koja ti je potaman brateCuvaj dzigericu, tek slede tusevi
Gde ode ti...imaju još Škoti ili Izrael...daleko je ovaj tim od bilo kakve stabilnostii da bi tvrdio da idemo na evropsko.Kokeza najuspeniji presednik saveza u istoriji Dva velika turnira zaredom evropsko posle 20 godina malo li je?![]()
Ma cekaj da se prodje prvo ovo u Bg pa onda da se slavi. To unapred je najgore uvek biloMa boli me ***** kad dodje nerviracu se...cojece napokon smo na evropskom ja nemogu biti ravnodusan ali ocu kad dodje leto turnir da su moji tu kakvi got i znam sta sve nevalja nisam lud ali naravno da ocu da igramo turnir neces nikada docekati repku koja ti je potaman brate
Ocekujem naslov u Informeru sutra- Haos u Oslu! Panika! Sergej ucio navijace Norveske da pevaku Mars na Drinu, Tumba se napio, predsednik Vucic cestitao igracima!!
Hahahahahahahahhaha ne seri??? Hahahahahahha koja ispala ****** ja sam ladno mislio da je ovo za odlazakGde ode ti...imaju još Škoti ili Izrael...daleko je ovaj tim od bilo kakve stabilnostii da bi tvrdio daidemo na evropsko.
Ima muda! Uveo Sergeja!Tumba odveo Srbiju u finale, Real ga zeli umesto Zidana.
Nismo jos....I srbijaaaa je na evropskom!!!!! Oooo jesu mo dzigericu pojeli i skratili zivot...ali vrjedilo je ovo bi bila tragedija da nismo prosli covjece....
Ima muda! Uveo Sergeja!![]()