Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
https://www.sportskacentrala.com/20...o-sramnog-sistema-nacionalni-stadion-glupost/
A evo i Koromana sta kaze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro kaže čovjek. Nacionalni stadion koji će bit pun 1-2 puta godišnje za neku utakmicu, i još toliko možda za koncert neki. Liga 20 klubova u Srbiji isto nema veze s mozgom. Dobro kaže i kako će mediji sigurno vrtit priču da je Matić 30+, da se želi posvetit klubu itd.https://www.sportskacentrala.com/20...o-sramnog-sistema-nacionalni-stadion-glupost/
Gde i kad se sliko s Vucicem?Srpski fudbal je takva močvara da nema uopšte poente da se srpski fudbaleri koji misle svojom glavom upuštaju u rizik. Jbt, kad sam video Stankovića kako se slikao sa svojim prijateljem Vučićem umalo nisam povratio. A Stanković još ima reputaciju normalnog čoveka. Ovde se sve srozalo, nikakva borba protiv vetrenjača ne pomaže.

To je sve raštimovan orkestar koji će sa dirigentom Tumbom da se raspadne na prvom jačem izazovu.
Mozda i nije lose sto se Matic povuko iako mene nervira sto se nasi povlace sa 31, 32 a u ostalim repkama igraju i sa 36, 38...
Treba razvijati Grujica, Nemanju Maksimovica, SMS-a, mada vidim SMS preskace sad ovaj ciklus Lige Nacija...
Al opet s druge strane mi opet lutamo sa tim smenama generacija..
U kom smislu... Pa evo Matic je sa 30 prvi put docekao da igra veliko takmicenje i sad sa tim iskustvom kad treba da odigra EURO on se povlaci...
I onda ako se plasiramo imas Grujica i Maksimovica koji debituju.. S tim da je opet bolje da oni debituju sa 25 nego ko Matic sa 30...
Dok SMS je vec igrao svetsko, to je dobro..

problem, otisao matic,i mi nemamo nekoga, koja igra na toj 6ici, tj. da kvari igru i zadrzi ponekad loputo. maksimovic, SMS su 8ice, voli loput u nogama, gudelj jeste mozda slican maticu, ali isto previse ovanzivan. o lukicu ne treba trotsiti, nije on za prvu, a mozda i ne za rezervnu. ostaje nam jedino milojevic, koji se nekad povuce, pa se vrati, pa onda preskace okupljane, pa se posvadja svima, onda se vrati i opet nece doci. branio sam ga do sada, ali je stvarno dosadio bogu i narodu. covece, ili igraj, ili se povuci, a ne pola pola.Mozda i nije lose sto se Matic povuko iako mene nervira sto se nasi povlace sa 31, 32 a u ostalim repkama igraju i sa 36, 38...
Treba razvijati Grujica, Nemanju Maksimovica, SMS-a, mada vidim SMS preskace sad ovaj ciklus Lige Nacija...
Al opet s druge strane mi opet lutamo sa tim smenama generacija..
U kom smislu... Pa evo Matic je sa 30 prvi put docekao da igra veliko takmicenje i sad sa tim iskustvom kad treba da odigra EURO on se povlaci...
I onda ako se plasiramo imas Grujica i Maksimovica koji debituju.. S tim da je opet bolje da oni debituju sa 25 nego ko Matic sa 30...
Dok SMS je vec igrao svetsko, to je dobro..

Od kilave Rusije izgubili 1:3. Očekivano.Pa dobro nisu Rusi bas "kilavi" , onako jedna solidna selekcija, igrali su 1/4 finale SP-a, eliminisali jednu Spaniju, takodje imaju jednu od 5,6 najjacih liga u Evropi, takodje veoma su kompaktna, uigrana ekipa, s'obzirom da im skoro svi igraci igraju u domacoj ligi i odlicno se poznaju, ne treba ih potcenjivati, vec treba potcenjivati nase ako je to uopste i moguce.
Ono jos jedna bleda partija , Tumba se vadi na fizicku nepripremljenost, ah ta famozna fizicka nepripremljenost, vecita boljka i veciti izgovor vec 20+ godina.
Mislim da se jos jednom pokazalo da nemamo mi sta da trazimo protiv ozbiljnih, jakih takmicarskih ekipa i ekipa iz vrha svetskog fudbala , ono daj Boze da prodjemo Norvezane i da se napokon plasiramo na EP prvi put posle 2000-te , mislim da bi to bio ozbiljan uspeh za nas u ovom trenutku, realno ne spadamo u neki krem svetskog fudbala, ne trebamo se zanositi i mislim da svaki plasman nase reprezentacije na neko veliko takmicenje je vec istorijski uspeh.
Ono bilo bi dobro kada bi uhvatili malo kontinuitet igranja na velikim takmicenjima pa mozda ali MOZDA jednom u 10-20 godina nas usere da eventualno napravimo i neki zapazeniji rezultat.
Pa treba biti realan , jednostavno nismo fudbalska sila , ne spadamo u red najjacih evropskih i svetskih selekcija i to je to.
Ne mislim da uopšte imamo tako jake igrače. Pa naš najbolji napadač igra u drugoj ligi. Odbrana šuplja, sredina neuigrana i raštimovana. Nemamo mi ni Modrića ni Rakitića.