Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sve je to ok i dobro je da neko nesto kaze...samo sto koroman se sjetio da je postenjacina kad mu je smederevo najebalo sto namjesta pa onda iz fazona "pa sta pa sta svi namestaju jojjjj" ono brate...ok je i sto zvezdinu upravu proziva iako je do juce tamo radio...pa onda terzu je na balkan infu kovo u zvezde a sad mu je najgori...
Veliki problem je naseg fudbala sto su i mnogi asovi produkt tog sistema kakav got bio mnogi od njih kao klinci su progurani i pruzena im je ruka i sansa kad drugima nije...tipa ok terzic nevalja vazi al kako sutra jedan Ivanovic(za koga sam cuo da je dusa od coveka) da pljune na njega kad ga je ovaj lansiro verovo u njega kad niko nije...znas to je na kraju krajeva i stvar ljudskosti neke...******...
Bilo bi lepo da recimo Matic kaze nesto jer on je ono sto se kaze "selfmade" proso je zbezdine selekcije ali ga nisu prepoznali pa u partizan pa ni ovi...pa je decko preki Slovacke gradio karijeru i postao svetski as...

Srpski fudbal je takva močvara da nema uopšte poente da se srpski fudbaleri koji misle svojom glavom upuštaju u rizik. Jbt, kad sam video Stankovića kako se slikao sa svojim prijateljem Vučićem umalo nisam povratio. A Stanković još ima reputaciju normalnog čoveka. Ovde se sve srozalo, nikakva borba protiv vetrenjača ne pomaže.

Imas puno ljudi koji zaista ulaze u pricu svesni svih mana sa verom da moze nesro da se promeni pozitivno napravi i uprkos svemu uspeju...kao Paunovic sa klincima il Drulovic il Miloje sa Zvezdom....
Sto se tice nase lige ljudi pljuju po defaultu mislim da nikad ni ne gledaju...tipa ovo pravilo u21 je sjajano i klinci ti sto sam gledo fino pikaju...sa druge strane ovoliko klunova je skandalozno...napravi minimalnu ligu 10 12 klubova max koncentrat kvaliteta...i da se srede svi tereni da moze igra da se rwzbija onda imas 2 zdrava kluba chuka i topola kakvi got bili imas zvezdu partizan vojvodinu...plus imas spartak koji lepo radi...surdulicu svi spomonju kao neki sinonim za sprdnju a inaju bas fin stadioncic...i ovi ostali...i samo te neke bazicne stvari tereni...i nek ima muljacinje i svega i liga bi nam bila zaista ok za pogledati tekmu...pa ti tipa tekma lupam verder majnc nebi delovala nista wow nego bi gledo nase...ljudi pljuju a tipa Zvezda Spartak je vrh tekma bila za nase uslovr sto nas fudbal moze ponuditi...

Brate on je njega iscimo sta got neko mislio to je u ovome trenurku institucija tvoje zemlje sta ocekujws da ga odjebe...i necu o ovomw da pricam nemislim nista dobeo o vucicu sutra bi ga obesio...vec vidim dje ce otici tema...imate politiku pa tamo...
Piso sam nesto o fudbalu konkretno uprsko svim svinjarimija moze bolje...

Mozda i nije lose sto se Matic povuko iako mene nervira sto se nasi povlace sa 31, 32 a u ostalim repkama igraju i sa 36, 38...
Treba razvijati Grujica, Nemanju Maksimovica, SMS-a, mada vidim SMS preskace sad ovaj ciklus Lige Nacija...
Al opet s druge strane mi opet lutamo sa tim smenama generacija..

U kom smislu... Pa evo Matic je sa 30 prvi put docekao da igra veliko takmicenje i sad sa tim iskustvom kad treba da odigra EURO on se povlaci...
I onda ako se plasiramo imas Grujica i Maksimovica koji debituju.. S tim da je opet bolje da oni debituju sa 25 nego ko Matic sa 30...
Dok SMS je vec igrao svetsko, to je dobro..

Mozda i nije lose sto se Matic povuko iako mene nervira sto se nasi povlace sa 31, 32 a u ostalim repkama igraju i sa 36, 38...
Treba razvijati Grujica, Nemanju Maksimovica, SMS-a, mada vidim SMS preskace sad ovaj ciklus Lige Nacija...

U kom smislu... Pa evo Matic je sa 30 prvi put docekao da igra veliko takmicenje i sad sa tim iskustvom kad treba da odigra EURO on se povlaci...
I onda ako se plasiramo imas Grujica i Maksimovica koji debituju.. S tim da je opet bolje da oni debituju sa 25 nego ko Matic sa 30...

Gdje je onaj Sulejmani što ga je Đo Šimunić lansirao u orbitu :lol:

problem, otisao matic,i mi nemamo nekoga, koja igra na toj 6ici, tj. da kvari igru i zadrzi ponekad loputo. maksimovic, SMS su 8ice, voli loput u nogama, gudelj jeste mozda slican maticu, ali isto previse ovanzivan. o lukicu ne treba trotsiti, nije on za prvu, a mozda i ne za rezervnu. ostaje nam jedino milojevic, koji se nekad povuce, pa se vrati, pa onda preskace okupljane, pa se posvadja svima, onda se vrati i opet nece doci. branio sam ga do sada, ali je stvarno dosadio bogu i narodu. covece, ili igraj, ili se povuci, a ne pola pola.
i zbog toga navedeno, i posto nemamo 2 DOBRA bekova (kolaro jeste BIO dobar, a sada se vuce ko kilava mara) ne mozemo igrati 4-2-3-1 nego samo 3-4-3 ili 3-5-2.
i to sada porbati, protiv turske i rusije, pa da norvesku (koja ce nas nakantati sa milenkovicem i kolarovom na strani) i to ne malo.

3-4-3

Rajkovic, Milenkovic, Maksimovic, Kolarov, Lazovic, Kostic, SMS (Gudelj), Maksimovic, Radonjic, Mitrovic, Tadic

ili 3-5-2

Rajkovic, Milenkovic, Maksimovic, Kolarov, Lazovic, Kostic, SMS (Gudelj), Maksimovic, Tadic, Mitrovic, Jovic

Pa dobro nisu Rusi bas "kilavi" , onako jedna solidna selekcija, igrali su 1/4 finale SP-a, eliminisali jednu Spaniju, takodje imaju jednu od 5,6 najjacih liga u Evropi, takodje veoma su kompaktna, uigrana ekipa, s'obzirom da im skoro svi igraci igraju u domacoj ligi i odlicno se poznaju, ne treba ih potcenjivati, vec treba potcenjivati nase ako je to uopste i moguce.

Ono jos jedna bleda partija , Tumba se vadi na fizicku nepripremljenost, ah ta famozna fizicka nepripremljenost, vecita boljka i veciti izgovor vec 20+ godina.
Mislim da se jos jednom pokazalo da nemamo mi sta da trazimo protiv ozbiljnih, jakih takmicarskih ekipa i ekipa iz vrha svetskog fudbala , ono daj Boze da prodjemo Norvezane i da se napokon plasiramo na EP prvi put posle 2000-te , mislim da bi to bio ozbiljan uspeh za nas u ovom trenutku, realno ne spadamo u neki krem svetskog fudbala, ne trebamo se zanositi i mislim da svaki plasman nase reprezentacije na neko veliko takmicenje je vec istorijski uspeh.
Ono bilo bi dobro kada bi uhvatili malo kontinuitet igranja na velikim takmicenjima pa mozda ali MOZDA jednom u 10-20 godina nas usere da eventualno napravimo i neki zapazeniji rezultat.

Pa dobro nisu Rusi bas "kilavi" , onako jedna solidna selekcija, igrali su 1/4 finale SP-a, eliminisali jednu Spaniju, takodje imaju jednu od 5,6 najjacih liga u Evropi, takodje veoma su kompaktna, uigrana ekipa, s'obzirom da im skoro svi igraci igraju u domacoj ligi i odlicno se poznaju, ne treba ih potcenjivati, vec treba potcenjivati nase ako je to uopste i moguce.

Ono jos jedna bleda partija , Tumba se vadi na fizicku nepripremljenost, ah ta famozna fizicka nepripremljenost, vecita boljka i veciti izgovor vec 20+ godina.
Mislim da se jos jednom pokazalo da nemamo mi sta da trazimo protiv ozbiljnih, jakih takmicarskih ekipa i ekipa iz vrha svetskog fudbala , ono daj Boze da prodjemo Norvezane i da se napokon plasiramo na EP prvi put posle 2000-te , mislim da bi to bio ozbiljan uspeh za nas u ovom trenutku, realno ne spadamo u neki krem svetskog fudbala, ne trebamo se zanositi i mislim da svaki plasman nase reprezentacije na neko veliko takmicenje je vec istorijski uspeh.
Ono bilo bi dobro kada bi uhvatili malo kontinuitet igranja na velikim takmicenjima pa mozda ali MOZDA jednom u 10-20 godina nas usere da eventualno napravimo i neki zapazeniji rezultat.

A zasto sami sebe treba da potcenjujemo? To je glupost. Treba biti realan.
Mi da imamo igrace kao ta Rusija i ostatak Afrike i Okeanije koji uzdises stalno bez pokrica, pa i da kazes ucsce je premija..
Ali sa ovim igracima nama treba da se podrazumeva top16 na svakom kupu..

A neretko i cetvrt, pa cak i polufinala...
Vidim Vels je igrao redovno 20 godina pa zbog toga izbio u polufinale

Ne mislim da uopšte imamo tako jake igrače. Pa naš najbolji napadač igra u drugoj ligi. Odbrana šuplja, sredina neuigrana i raštimovana. Nemamo mi ni Modrića ni Rakitića.

Druga liga ali najjaca druga liga na svetu i lik se posprda i bude najbolji strelac i onda udje u prvu ligu i da 12 golova...
A pritom imamo i drugog napadaca u Real Madridu ako si zaboravio..

U odbrani imamo svetska imena kao sto su Ivanovic i Kolarov, pogledaj gde igra Maksimovic, pa i Nastasic i Veljkovic...
Milenkovic je odlican igrac, Pavlovic takodje...

Nemamo Modrica al imamo Tadica koji sam izbaci Real, ili najboljeg asistenta Bundeslige, ili najboljeg veznog u Italiji...

Ne ocekuje niko srebro na mundijalu, ali top16 je minimum za igrace kojima raspolazemo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back