Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabo ja to pratim, ali koliko mi se čini Lacio je od kako je Sergej tamo od titula uzeo samo jedan kup Italije, za tako medijski preeksponiranog igrača na našem prostoru to i nije neki rezultat, slučajno ili ne naši mediji od njega prave vodeću fudbalsku zvezdu na svetskom nivou, ali ne primećuje se neko realno pokriće za takvu sliku.
Čuj naši mediji ga dižu. Naši mediji uglavnom prenose šta italijanski, španski i engleski mediji pišu o njemu.
A šta bi trebao da osvaja sa Lacijom? Sergej jedan od 3,4 igrača koji taj klub vade iz potpunog proseka. Bez njih ne bi bili ni u gornjoj polovini tabele.
I Sergej je trenutno u top 5 najbolje ocenjenih igrača u Seriji A.

Pricalo se u ovom smislu ... znaci kad treba da se igra u Italiji, tad nema povreda a onda odjednom povreda

.. Oterao je Muslina jer je hteo da se proda u neki dobar klub a ostao je tamo gde je i trebao da ostane posto su svi videli koliko je "dobar igrac" na SP kad nije mogao nista da uradi jer se izgubio u prostoru

Ja znam da ti njega branis jer je tvoj lala ali ... ajde budimo realni, samo na minut.

Ako cemo da budemo realni Sergej je top klasa i igrac kakvih malo ima u danasnjem fudbalu, na planetarnom nivou. To ne vide samo tutubani koji nisu sutnuli loptu u zivotu.... Jer ko poznaje fudbal i igrao ga je, odmah na prvu vidi da momak odskace i da je svetski as.

Daj bre Sotire, pa da l' si realan? Na njegovoj poziciji, top klasa je De Jong ili recimo Saul Niguez. Gde bre on svetski as, preterujes zesce. Da je tacno ovo sto pricas, zar ne mislis da bi ga vec uzeo neko od ovih bogatih klubova? Ne znam zasto vec dve godine, konstantno "svrsavas" na njega. Decko je malo iznad proseka i to je to.

Ako cemo da budemo realni Sergej je top klasa i igrac kakvih malo ima u danasnjem fudbalu, na planetarnom nivou. To ne vide samo tutubani koji nisu sutnuli loptu u zivotu.... Jer ko poznaje fudbal i igrao ga je, odmah na prvu vidi da momak odskace i da je svetski as.
Kolega

Igrao sam profesionalno fudbal 10ak godina i da nije bilo povrede, mogao sam dosta toga da uradim povodom toga. Tako da itekako znam o cemu pricam i vidim po tome da taj lik misli da je neko i nesto a ustvari je niko i nista.

Sergej jeste jedan od nasih najboljih igraca i najveci potencijal to sigurno. Nije jos kasno za njega, Modric je u njegovim godinama bio jos uvek u Dinamu ako se ne varam ili je tek presao u prosecni Totenhem.
Ali ono sto je cinjenica je da Sergej u maniru mnogih nasih igraca izbegava reprezentativne obaveze. I zato mi nikad ne igramo u najjacem sastavu i nikad nismo uigrani i nikad nema zara u igracima i zato i nema rezultata.

Mitar 29 golova, bravo, eto dobili smo toliko dugo cekanog centarfora.

Kolega

Igrao sam profesionalno fudbal 10ak godina i da nije bilo povrede, mogao sam dosta toga da uradim povodom toga. Tako da itekako znam o cemu pricam i vidim po tome da taj lik misli da je neko i nesto a ustvari je niko i nista.

Prosle sezone je proglasen za najboljeg veznog igraca u Italiji. A sezonu pre toga dvocifren broj i golova i asistencija i ti kazes niko i nista, daj ne budi smesan. On je uz Pogbu najkompletniji veznjak na svetu, s tim sto je Pogba nesto talentovaniji ali ludoglav.. Sergej poseduje sve, od suta sa distance, preko fizicke snage, skok igre, tehnike, brzo razmislja i donosi odluke, jednostavno brutalan igrac.....

Prosle sezone je proglasen za najboljeg veznog igraca u Italiji. A sezonu pre toga dvocifren broj i golova i asistencija i ti kazes niko i nista, daj ne budi smesan. On je uz Pogbu najkompletniji veznjak na svetu, s tim sto je Pogba nesto talentovaniji ali ludoglav.. Sergej poseduje sve, od suta sa distance, preko fizicke snage, skok igre, tehnike, brzo razmislja i donosi odluke, jednostavno brutalan igrac.....

Odlično spominjanje Pogbe, jer neki ovde prebacuju Sergeju da nije napravio neki značajniji rezultat sa Lacijom osim osvojenog kupa.
A šta je to Pogba značajno uradio sa Junajtedom što je vredno renomea kluba?

Pa ja ne tvrdim da zavisi od pojedinca, baš naprotiv, tvrdim da je tim važniji, i zato ne razumem toliko eksponiranje pojedinaca. Jedno je analiza nečijih kvaliteta, kao individue, a drugo kad se to pogleda kroz prizmu rezultata tima u kome igra, Sergej je dobar igrač, ali nema rezultate, a ima medijsku pompu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back