- Poruka
- 41.553
Ja rekoh da ce Tumba trebati malo da promeni sastav ; ne vredi sada juriti nesto ; samo ne razumem zasto opet zove Kolarova, Mitrovica i tako to .. brate probaj nesto novo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja rekoh da ce Tumba trebati malo da promeni sastav ; ne vredi sada juriti nesto ; samo ne razumem zasto opet zove Kolarova, Mitrovica i tako to .. brate probaj nesto novo
Pa s obzirom na to da nas, najverovatnije, cekaju norvezani, treba malo ovi na koje racuna da se odmore.A sta novo da proba? Milunovica kasapina?
Tumba se prodao i nakon prvog korektnog spiska krenuo sa uvaljivanjem menadzerskih igraca.
Smejurija.
Cilj treba da bude uigrati tim a ne da kroz reprezentaciju prodefiluje krs iz superlige
Pa s obzirom na to da nas, najverovatnije, cekaju norvezani, treba malo ovi na koje racuna da se odmore.

Od cega da se odmore?Pa s obzirom na to da nas, najverovatnije, cekaju norvezani, treba malo ovi na koje racuna da se odmore.
Rekoh vecOd cega da se odmore?
Od mogucih povreda za utakmice u kojima su nam potrebniji nego u ovim gde smo vec ispali
Pa onda bi im trebalo zabraniti da igraju i u svojim klubovima.Od mogucih povreda za utakmice u kojima su nam potrebniji nego u ovim gde smo vec ispali
Od mogucih povreda za utakmice u kojima su nam potrebniji nego u ovim gde smo vec ispali
A kao da je to neka novinaNastavlja se guranje nekakvih menadzerskih kombinacija u reprezentaciju.
Meni nije jasno zasto dovodi Kolarova ... ali stvarno mi nije jasno ; lik odigra super sa Romom a onda kad dodje vreme za repku, haos ; par utakmica je odigrao kako treba ; ovo ostalo - haoskolarov, milunović, gobeljić, kakva krš odbrana. nije ni čudo što srbiji svaki malo ozbiljniji tim da 4-5 komada lagano.
Meni nije jasno zasto dovodi Kolarova ... ali stvarno mi nije jasno ; lik odigra super sa Romom a onda kad dodje vreme za repku, haos ; par utakmica je odigrao kako treba ; ovo ostalo - haos
ne moze on sam da igra protiv svihMitar je već dokazao da je prevazišao Čempionšip. Bruka što je dopustio sebi da se vrati u isti.
.. a ja ti kazem na ovo sto si rekaoNe razumem.
Kažem da je prevazišao Čempionšip i da je trebao da ode iz Fulama kada je bilo jasno da se vraćaju u rang niže.
.. ja sam mislio da mislis na isti tim a ne u istu liguBruka što je dopustio sebi da se vrati u isti.
.. zar te to cudi ?Da i eto takav Mitar je jedna od retkih svetlih tačaka u našoj reprezentaciji i verovatno će biti najbolji strelac ikada.