tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Bez namere da ikoga potcenjujem, ali i meni se čini da je Tadić bolji igrač.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuj naši mediji ga dižu. Naši mediji uglavnom prenose šta italijanski, španski i engleski mediji pišu o njemu.Slabo ja to pratim, ali koliko mi se čini Lacio je od kako je Sergej tamo od titula uzeo samo jedan kup Italije, za tako medijski preeksponiranog igrača na našem prostoru to i nije neki rezultat, slučajno ili ne naši mediji od njega prave vodeću fudbalsku zvezdu na svetskom nivou, ali ne primećuje se neko realno pokriće za takvu sliku.

Pricalo se u ovom smislu ... znaci kad treba da se igra u Italiji, tad nema povreda a onda odjednom povreda
.. Oterao je Muslina jer je hteo da se proda u neki dobar klub a ostao je tamo gde je i trebao da ostane posto su svi videli koliko je "dobar igrac" na SP kad nije mogao nista da uradi jer se izgubio u prostoru
Ja znam da ti njega branis jer je tvoj lala ali ... ajde budimo realni, samo na minut.
KolegaAko cemo da budemo realni Sergej je top klasa i igrac kakvih malo ima u danasnjem fudbalu, na planetarnom nivou. To ne vide samo tutubani koji nisu sutnuli loptu u zivotu.... Jer ko poznaje fudbal i igrao ga je, odmah na prvu vidi da momak odskace i da je svetski as.
Kolega
Igrao sam profesionalno fudbal 10ak godina i da nije bilo povrede, mogao sam dosta toga da uradim povodom toga. Tako da itekako znam o cemu pricam i vidim po tome da taj lik misli da je neko i nesto a ustvari je niko i nista.
Kolega
Igrao sam profesionalno fudbal 10ak godina i da nije bilo povrede, mogao sam dosta toga da uradim povodom toga. Tako da itekako znam o cemu pricam i vidim po tome da taj lik misli da je neko i nesto a ustvari je niko i nista.
Ali ja od početka pričam o Markoviću kao o pojedincu.Poenta bi možda bila da tekme ne dobijaju pojedinci nego timovi, taj kliše se nekako nameće.
Prosle sezone je proglasen za najboljeg veznog igraca u Italiji. A sezonu pre toga dvocifren broj i golova i asistencija i ti kazes niko i nista, daj ne budi smesan. On je uz Pogbu najkompletniji veznjak na svetu, s tim sto je Pogba nesto talentovaniji ali ludoglav.. Sergej poseduje sve, od suta sa distance, preko fizicke snage, skok igre, tehnike, brzo razmislja i donosi odluke, jednostavno brutalan igrac.....