golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi),
Aleksandar Jovanović (Arhus), Marko Dmitrović (Eibar).
odbrana: Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Milan Rodić (Crvena zvezda), Branislav Ivanović (Zenit),
Uroš Spajić (Krasnodar), Miloš Veljković (Verder), Duško Tošić (Gvangdžu R&F),
Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fiorentina).
vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Luka Milivojević (Kristal Palas),
Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Maksimović (Valensija), Dušan Tadić (Sautempton), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Filip Kostić (Štutgart), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Sergej Milinković Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino).
napad: Aleksandar Mitrović (Fulam, pozajmljen od Njukasla), Aleksandar Prijović (PAOK) i Luka Jović (Ajntraht).
Ovde ima 27 igraca dakle ispadaju jos 4 a ja sam boldovao koji ce ispasti. Ne na koje igrace mislim po mom ukusu treba izbaciti vec koji ce realno ispasti. Aca Jovanovic jer je Dmitrovic upao u prva tri golmana zasluzeno odlicnim partijama u najjacoj ligi sveta. Grujic jer imamo 3 igraca koji pokrivaju njegovu poziciju a forma mu je najslabija od svih. Spajic jer je klasican stoper a tu imamo Veljkovica, Milenkovica kao i Baneta, Tosica koji su igraci koji mogu igrati i bocne osim centralnih stopera. Nastasic je povredjen i verovatno ce biti rovit a takav ne nam ne treba na SP.
Sto se tice Radonjica on ce verovatno ici jer treba da nabije cenu a i neka ide jer ima potencijal da postane dobar igrac i on je zalog za buducnost a verovatno ce dobiti sansu na kasicicu ako budemo u prve dve utakmice izgubili sanse za prolazak grupe.
Po meni ovo ce biti startna postava: