Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo navodni širi spisak http://www.mozzartsport.com/fudbal/...a-iz-zvezde-danilo-pantic-iz-partizana/295745

GOLMANI

Vladimir Stojković (Partizan)

Marko Dmitrović (Eibar)

Predrag Rajković (Makabi TA)

Aleksandar Jovanović (Arhus)

ŠTOPERI

Branislav Ivanović (Zenit)

Miloš Veljković (Verder)

Uroš Spajić (Anderleht)

Jagoš Vuković (Olimpijakos, na pozajmici u Veroni)

Duško Tošić (Gvangžu R&F)

Nikola Milenković (Fjorentina)

Matija Nastasić (Šalke)

Vujadin Savić (Crvena zvezda)

BEKOVI

Antonio Rukavina (Viljareal)

Dušan Basta (Lacio)

Aleksandar Kolarov (Roma)

Milan Rodić (Crvena zvezda)

Ivan Obradović (Anderleht)

VEZNI RED

Luka Milivojević (Kristal Palas)

Marko Grujić (Liverpul, na pozajmici u Kardifu)

Nemanja MaksimoviĆ (Valensija)

Nemanja Matić (Mančester junajted)

Nemanja Gudelj (Gvangžou Evergrande)

Saša Lukić (Torino, na pozajmici u Levanteu)

Adem Ljajić (Torino)

Sergej Milinković-Savić (Lacio)

Danilo Pantić (Partizan)

Filip Kostić (Hamburg)

Mijat Gaćinović (Ajntraht)

Nemanja Radonjić (Crvena zvezda)

Dušan Tadić (Sautempton)

Andrija Žvković (Benfika)

NAPADAČI

Aleksandar Mitrović (Njukasl, na pozajmici u Fulamu)

Aleksandar Prijović (PAOK)

Luka Jović (Ajntraht)

Aleksandar Pešić (Crvena zvezda)

U sustini, realan spisak, manje-vise najbolje sto imamo uz par protekcija, bez cega se ne moze. Bicemo tanki na bekovima kao flis-papir, sve ostalo smo odlicno popunjeni, cak za kasnije faze SP. Glavna slabost i nepoznanica je na klupi gde imamo pocetnika bez dana trenerskog iskustva.

Od Krstajica jesam ocekivao menadzersku reprezentaciju, zato je i dosao na klupu. Samo sam se nadao da ce imati vise obraza i pored toga sto je od pocetka jasno zasto je selektor. Pantic, Rodic, Radonjic pa da l' ste realni?

Zašto ne Rodić?Jel to po difoltu reakcija zato što je iz Zvezde?
Ja sam pre neki dan napisao da je po meni Rodić bio naš najkorisniji igrač i da treba da se nađe barem na širem spisku

Krstajić ciganski piun. Pretvara reprezentaciju u Terzićevu i Kokezinu sprdačinu.

Zloupotrebljava se reprezentacija i njen plasman na SP da bi se Zvezdinim igračima digla cena pred prelazni rok.

A gde su bili Zvezdini igrači kada se pravio taj uspeh?

Beskorisni paraziti su tu samo da pokupe kajmak i uberu plodove tuđeg truda, zalaganja i znoja.

Zašto ne Rodić?Jel to po difoltu reakcija zato što je iz Zvezde?
Ja sam pre neki dan napisao da je po meni Rodić bio naš najkorisniji igrač i da treba da se nađe barem na širem spisku

Da. Samo zato sto je Zvezdas. Zato sam i spomenuo Pantica.
Brate, realno da pricamo. Ti stvarno mislis da ovaj spisak nisu ''sastavali'' razni menadzeri u saradnji sa reformatorom naseg fudbala gospodinom Kokezom. Ja uopste ne znam, po kom kriterijumu mi biramo igrace za Svetsko. Evo recimo, iz kog razloga je Radonjic pre Sulejmanija. Zato sto je Radonjic satro blji fudbaler od njega? Ne, nije zbog toga. Vec zato sto Radonjicev menadzer vedri i oblaci u nasem fudbalu. Znam ja da ce par njih da ''leti'' sa spiska, ali ovo je komicno ko se dovodi u pitanje sa reprezentacijom.

Poslednja izmena:
Da. Samo zato sto je Zvezdas. Zato sam i spomenuo Pantica.
Brate, realno da pricamo. Ti stvarno mislis da ovaj spisak nisu ''sastavali'' razni menadzeri u saradnji sa reformatorom naseg fudbala gospodinom Kokezom. Ja uopste ne znam, po kom kriterijumu mi biramo igrace za Svetsko. Evo recimo, iz kog razloga je Radonjic pre Sulejmanija. Zato sto je Radonjic satro blji fudbaler od njega? Ne, nije zbog toga. Vec zato sto Radonjicev menadzer vedri i oblaci u nasem fudbalu. Znam ja da ce par njih da ''leti'' sa spiska, ali ovo je komicno ko se dovodi u pitanje sa reprezentacijom.

Ja nisam spomenuo Pantića,konkretno sam te pitao i ne navlači priču na druge nego samo na Rodića se fokusiraj.
Opet kažem,lično mislim da Rodić ima mesta za širi spisak,neka ga isproba.
Pantić je dečko ove sezone bio vaš možda i najbolji,mlada snaga za koga takođe treba da ima mesta na širem spisku.
Radonjić - da ne grešim dušu,dobra i koristan u Zvezdi ali ovo je čisto menadžerstvo i to je ižvakana priča o kojoj se ovde već mesec dana glaba.
I ti kao da od juče pratiš reprezentaciju.Kao da je ovo prvi put da se na spiskovima pojavljuju igrači za koje smo se krstili što su pozvani (mada iskreno gledano,nismo ni nešto bogati sa fondom dobrih fudbalera).

- - - - - - - - - -

Krstajić ciganski piun. Pretvara reprezentaciju u Terzićevu i Kokezinu sprdačinu.

Zloupotrebljava se reprezentacija i njen plasman na SP da bi se Zvezdinim igračima digla cena pred prelazni rok.

A gde su bili Zvezdini igrači kada se pravio taj uspeh?

Beskorisni paraziti su tu samo da pokupe kajmak i uberu plodove tuđeg truda, zalaganja i znoja.

Tako je,upravu si i sada sledi još gora otimačima i bahaćenje od strane Zvezdinih sila.
Otimamo vam igrače jer nam se može,otimamo vam tribine jer nam se može,otimamo vam transparente jer nam se može...
Polako ćemo vam preuzeti i klub jer nam se može a tebi će ostati da navijaš za:
Tačno bih navijao za Dinamo iz Zagreba
Srećno :ok:

Poslednja izmena:
Sledi vama gašenje kad tad. Čim odu Rusi i ova vlast koja vam upumpava pare, jer vi niste samoodrživ klub.

Vi ste rupa bez dna.

Uskoro bivši klub, bivše države SFRJ i bivšeg komunističkog režima.

Sve vezano za vas je bivše. Ostali ste još samo vi kao paraziti srpskog fudbala, srpskog društva i naroda.

Jel vi to po defaultu kukate??? Eto fali Sulejmani katastrofa u ***** ti sunce zarko...Samo cekam prvog koji ce da oplakuje Maksimovica!!!

Sulejmanija su povrede s.jebale i taj nije za reprezentaciju..od ovih iz domace lige Rodic je solidan bek i on bi i trebao ici kao rezerva..ali brate Radonjic,Savic,Pantic pa i Grujic koji ni u Kardifu nije konstantan..mislim stvarno, Krstajic je samo igracka u rukama menadzera..Zasto Grujic zasluzuje pre poziv od Radoje npr ne razumem

Ja nisam spomenuo Pantića,konkretno sam te pitao i ne navlači priču na druge nego samo na Rodića se fokusiraj.
Opet kažem,lično mislim da Rodić ima mesta za širi spisak,neka ga isproba.
Pantić je dečko ove sezone bio vaš možda i najbolji,mlada snaga za koga takođe treba da ima mesta na širem spisku.
Radonjić - da ne grešim dušu,dobra i koristan u Zvezdi ali ovo je čisto menadžerstvo i to je ižvakana priča o kojoj se ovde već mesec dana glaba.
I ti kao da od juče pratiš reprezentaciju.Kao da je ovo prvi put da se na spiskovima pojavljuju igrači za koje smo se krstili što su pozvani (mada iskreno gledano,nismo ni nešto bogati sa fondom dobrih fudbalera).

Pa ste ce nam' tri leva beka? Kolarov i Obradovic i to je to. Ne mislis valjda da je Rodic bolji igrac od Obradovica? Pa da ima prednost, u odnosu na njega.
Znam ja da mi nismo neka fudbalska sila, pa da imamo toliko kvalitetnih fudbalera. Ali, sigurno imamo bolja resenja od Radonjica, Pantica i Rodica.

Jel vi to po defaultu kukate??? Eto fali Sulejmani katastrofa u ***** ti sunce zarko...Samo cekam prvog koji ce da oplakuje Maksimovica!!!

Nisam rekao da fali, nego sam rekao da je bolji igrac od Radonjica. I kad bi se to uzelo u obzir, on bi trebalo da se nadje na spisku umesto Radonjica.

Крстајић ме је додатно разочарао након једне недавне политичке изјаве где се шлихта претпоставите коме. Све у свему, док није преузео репрезентацију деловао ми је као пристојан човек, али сам се прешао. Тешка љига...

Pa ste ce nam' tri leva beka? Kolarov i Obradovic i to je to. Ne mislis valjda da je Rodic bolji igrac od Obradovica? Pa da ima prednost, u odnosu na njega.
Znam ja da mi nismo neka fudbalska sila, pa da imamo toliko kvalitetnih fudbalera. Ali, sigurno imamo bolja resenja od Radonjica, Pantica i Rodica.
Ne mislim o tome da li je Rodić bolji od Obradovića već što imaju dva različita stila.Obradović je tip igrača koji se fokusira uz aut liniju i zadužen uglavnom za centaršuteve dok Rodić zna veoma često da se ubaci i kao dodatni napadač i veoma koristan nakon prekida.
Kažem ti,dok je vreme treba malo eksperimentisati i sa Rodićem za kojeg kažem da je po meni aposlutno zaslužio da bude makar na širem spisku (mada sam siguran da će on otpasti).
Neću više da se vraćam na slučaj godine zvani Radonjić.

- - - - - - - - - -

Sulejmanija su povrede s.jebale i taj nije za reprezentaciju..od ovih iz domace lige Rodic je solidan bek i on bi i trebao ici kao rezerva..ali brate Radonjic,Savic,Pantic pa i Grujic koji ni u Kardifu nije konstantan..mislim stvarno, Krstajic je samo igracka u rukama menadzera..Zasto Grujic zasluzuje pre poziv od Radoje npr ne razumem

Evo ja kao okoreli Zvezdaš kažem da Grujić ničim nije zaslužio da bude pozvan u reprezentaciju.
Za ostale sam za to da se iskoriste koliko mogu,posebno za Savića,Pantića i Rodića.

Ne mislim o tome da li je Rodić bolji od Obradovića već što imaju dva različita stila.Obradović je tip igrača koji se fokusira uz aut liniju i zadužen uglavnom za centaršuteve dok Rodić zna veoma često da se ubaci i kao dodatni napadač i veoma koristan nakon prekida.
Kažem ti,dok je vreme treba malo eksperimentisati i sa Rodićem za kojeg kažem da je po meni aposlutno zaslužio da bude makar na širem spisku (mada sam siguran da će on otpasti).
Neću više da se vraćam na slučaj godine zvani Radonjić.

- - - - - - - - - -

Evo ja kao okoreli Zvezdaš kažem da Grujić ničim nije zaslužio da bude pozvan u reprezentaciju.
Za ostale sam za to da se iskoriste koliko mogu,posebno za Savića,Pantića i Rodića.

I ja kao okoreli Grobar mislim da Pantić,Sulejmani ni Bambi nisu za reprezentaciju....Rodić il Obradović ko aternativa Kolarovu pre sam za Rodića jer je mladji ( i Obradović je Partizanov eto)...Ali Savić i Radonjić isto nisu za reprezentaciju...Radonjić ni u našoj ligi nije konstantan ... Očigledno menadžerisanje. Ne znam zasto guraju Grujića jer je on već obavio dobar transfer, ne mora da se proda.

Крстајић ме је додатно разочарао након једне недавне политичке изјаве где се шлихта претпоставите коме. Све у свему, док није преузео репрезентацију деловао ми је као пристојан човек, али сам се прешао. Тешка љига...

Dder1zOVAAA2MJu.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back