Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se stvarno izvinjavam ovoj sovinistickoj farsi ovde, pa sta ako su muslimani, Hrvati ili Albanci igrali za bilo koji klub?

Potpuno se slažem sa ovim. Apsolutno je nebitno da li je neki Hrvat ili Musliman igrao za Zvezdu ili Partizan. Ima ih podosta u oba kluba. "Mali" je problem kada pola nogometne selekcije NDH osnuje fudbalsku sekciju JSDP-a.
Oni su do juče igrali za ustaše i Pavelića.

Potpuno se slažem sa ovim. Apsolutno je nebitno da li je neki Hrvat ili Musliman igrao za Zvezdu ili Partizan. Ima ih podosta u oba kluba. "Mali" je problem kada pola nogometne selekcije NDH osnuje fudbalsku sekciju JSDP-a.

Mozda u vasoj zvezdaskoj istoriji tako pise. Na tu temu imam da kazem isto ono sto je nas trener rekao kada su mu pomenuli klauzulu u ugovoru: Laz, laz, laz. Ako imate jos zelje da se zamarate falsifikovanom istorijom iz '45 godine, samo napred, ja se odjavljujem.

Немој да причаш, па колико је било таквих који су кажеш основали и играли у Партизану?

Mozda u vasoj zvezdaskoj istoriji tako pise. Na tu temu imam da kazem isto ono sto je nas trener rekao kada su mu pomenuli klauzulu u ugovoru: Laz, laz, laz. Ako imate jos zelje da se zamarate falsifikovanom istorijom iz '45 godine, samo napred, ja se odjavljujem.

Jel ti tvrdiš da je laž da su reprezentativci NDH igrali u prvoj generaciji Partizana? Jel treba da ti okačim sastav NDH (41-45) i sastav Partizana 1946-te?

Jel ti tvrdiš da je laž da su reprezentativci NDH igrali u prvoj generaciji Partizana? Jel treba da ti okačim sastav NDH (41-45) i sastav Partizana 1946-te?

Mozes slobodno da se zamlacujes do mile volje, zavrsavamo ovu mrziteljsku raspravu. Sve i da je to 110% tacno, a laz je, sustina je da za Partizan ljudi ne navijaju ni zbog ustasa, ni uprkos ustasama, niti se za bilo koji klub na svetu (ili barem ja ne znam za takav primer) ljudi vode takvim glupostima kada u detinjstvu zavole neki klub. A ti ovde slobodno olaksaj svoju dusu, verovatno da bi svojoj navijackoj zelji dao smisao jer drugu svrhu ne vidim. Naravno,ukoliko nije u vezi sa temom bice obrisano jer je ovo ionako vec dobrano skrenulo. Sportski pozdrav.

"Kurir otkriva"

Golmani
Vladimir Stojković (Partizan)
Predrag Rajković (Makabi)
Marko Dmitrović (Eibar)

Odbrana
Branislav Ivanović (Zenit)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Dušan Basta (Lacio)
Nikola Maksimović (Spartak M)
Nikola Milenković (Fjorentina)
Duško Tošić (Bešiktaš)
Miloš Veljković (Verder)
Aleksandar Kolarov (Roma)
Ivan Obradović (Anderleht)

Sredina terena
Nemanja Matić (Man. junajted)
Luka Milivojević (Kristal Palas)
Sergej Milinkoviž-Savić (Lacio)
Adem Ljajić Torino
Mijat Gaćinović Ajntraht
Marko Grujić Kardif
Nemanja Gudelj Guangžu E.

Nemanja Radonjić C. zvezda

Napad
Aleksandar Mitrović Fulam
Aleksandar Prijović PAOK
Dušan Tadić Sautempton
Filip Kostić Hamburg
Andrija Živković Benfika

* Sa ovog spiska pred SP otpašće još dva igrača

Mislim da ce otpasti jedan odbrambeni i jedan veznjak ili dva veznjaka. Radonjic i Grujic, jedan od njih dvojice sigurno. Verovatno ovaj drugi a mozda i obojica. Po meni Basta i Maksimovic stoper su isto na klimavim nogama. Ovaj drugi je operisan od fudbala sto je vise puta dokazao u dresu reprezentacije. Cuti kad ga nema onaj muceni Mitrovic na spisku.

"Kurir otkriva"

Golmani
Marko Dmitrović (Eibar)

Odbrana
Dušan Basta (Lacio)
Duško Tošić (Bešiktaš)
Miloš Veljković (Verder)

Sredina terena
Adem Ljajić Torino
Mijat Gaćinović Ajntraht
Marko Grujić Kardif

Napad
Aleksandar Prijović PAOK
Dušan Tadić Sautempton
Filip Kostić Hamburg
Andrija Živković Benfika

nadam se da boldovani neće igrati, ostali su ok, najbolje što imamo

Spisak ***** nevalja mislim da Kurir samo lupeta od 'ne afirmisanih' klinaca na spisku se moraju naći i Jovič i Grujić Milenković Radonjić i Lukić...uopšte nema potrebe za ovolikim brojem odbrambenih...Po kom
Kriterijumu Gudelj koji je reko ozbiljnom fudbalu zbogo treba imati prednost u odnosu na jednog Lukića u ovome trenutku on nikakav nije upgrade a o budućnosti da ne pričam...

nadam se da boldovani neće igrati, ostali su ok, najbolje što imamo
Zile ima da bude hit na prvenstvu.
Spisak ***** nevalja mislim da Kurir samo lupeta od 'ne afirmisanih' klinaca na spisku se moraju naći i Jovič i Grujić Milenković Radonjić i Lukić...uopšte nema potrebe za ovolikim brojem odbrambenih...Po kom
Kriterijumu Gudelj koji je reko ozbiljnom fudbalu zbogo treba imati prednost u odnosu na jednog Lukića u ovome trenutku on nikakav nije upgrade a o budućnosti da ne pričam...
E da Lukic! Decko je ono sto nam fali na sredini.

"Kurir otkriva"

Golmani
Marko Dmitrović (Eibar)

Odbrana
Dušan Basta (Lacio)
Duško Tošić (Bešiktaš)
Miloš Veljković (Verder)

Sredina terena
Adem Ljajić Torino
Mijat Gaćinović Ajntraht
Marko Grujić Kardif

Napad
Aleksandar Prijović PAOK
Dušan Tadić Sautempton
Filip Kostić Hamburg
Andrija Živković Benfika

Dobar spisak . dva koja treba da otpadnu su Gudelj i Milenkovic sta ce nam 5 stopera i umesto Ljajica moze Jovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back