Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce li i Bjeka Junior ici uz Saleta legendu?...Mislim ako je kriterijum doprinos reprezentaciji pa vode Saleta ne vidim sto nebi poveli i Bjekovica Juniora
Bolje da povedu Terzinu cerku kao doprinos pozitivnoj atmosferi :mrgreen:

Druze o nama se bar snimaju filmovi Artiljero , Ona voli Zvezdu , pa onda kultne zvezdaske scene iz Cekaj me ja sigurno necu doci i Tri palme za dve bitange i ribicu .. mi smo odavno usli u pop kulturu Srbija se deli na vecinu koja voli Zvezdu i na manjinu koja mrzi Zvezdu , . a Partizan je nebitan ko prica o vama ?? nas navijac je bio jedan Ivo Andric , Bata Stojkovic , Dragan Nikolic ma mogu do sutra da ti nabrajam i sve to i ti znas . a ko su vasi navijaci Ruzic i ko jos hahaha

Takodje su vasi i era ojdanic, gastoz i njemu slicni :hahaha:

Mi nikad nismo mnogo marili za propagandu......to rade oni sto imaju odlicne odnose sa drzavnim sluzbama i ostalim sektama zaduzenim za sirenje propagande....vi ste stub srpstva samo kad treba neku korist da izvucete od drzave....

Poslednja izmena:
Oce li i Bjeka Junior ici uz Saleta legendu?...Mislim ako je kriterijum doprinos reprezentaciji pa vode Saleta ne vidim sto nebi poveli i Bjekovica Juniora :D

Putuju Stankovic i Ilic i to je bas lepa simbolika sta je postigla i sta predstavlja u svetu nasa a sta njihova najveca legenda 21. veka . neko nosilac Intera 10 godina a nekom su najveci dometi nase livade i Turska

Putuju Stankovic i Ilic i to je bas lepa simbolika sta je postigla i sta predstavlja u svetu nasa a sta njihova najveca legenda 21. veka . neko nosilac Intera 10 godina a nekom su najveci dometi nase livade i Turska
Napravite film i za Stankovica pa se mozda vrati u zvezdu.......mozda on voli da sakuplja milostinju od navijaca :hahaha: Cujme da je hteo da zavrsi karijeru tamo gde je i poceo - u Teleoptiku....ali je iz nekog razloga odustao

Bolje da povedu Terzinu cerku kao doprinos pozitivnoj atmosferi :mrgreen:

Takodje su vasi i era ojdanic, gastoz i njemu slicni :hahaha:

Mi nikad nismo mnogo marili za propagandu......to rade oni sto imaju odlicne odnose sa drzavnim sluzbama i ostalim sektama zaduzenim za sirenje propagande....vi ste stub srpstva samo kad treba neku korist da izvucete od drzave....

E nemoj mi o srpstvu kad ste vi otisli na Kosovo zadnji put mi idemo svake godine i ne samo na KiM nego i u Republiku Srpsku stalno smo u Bijeljini . kad smo uzeli usatog pevalo se ko to kaze ko to laze kod nas sve odise srpstvom dok je vas naziv idalje JUGOSLOVENSKO sportsko drustvo ali vi taj naziv dugujete JNA jer vas je ona i stvorila dok je Zvezdu spontano posle rata osnovala beogradska omladina dakle zdrava srpska prica .. mi smo asimilovali Prosineckog da peva nije mala triput ratovala a vase legende siptari dan danas seru protiv Srba

Takodje ste i gadjali autobus navijaca sa Kosova samo zato sto su partizanovci...... ne secam se da ste pevali protiv Tadica, a jos manje protiv Vucica....takodje se ne secam da li ste igrali prijateljsku sa vasom bracom iz Atine u vreme bombardovanja....
Da da Prosineckom je majka iz Cacka.....:hahaha: Vi ste samo umislili da ste nekakav izvor srpskog patriotizma i to je sve.....a u stvari ste samo odlicna glasacka zlatna koka kojom se lako manipulise....ne secam se da ste se bunili sto su prozapadnjaci rusili Milosevica....toliko o tome da ste vece patriote od nas....furate se da ste vece patriote ali gde smo mi tu ste i vi.....

Poslednja izmena:
Takodje ste i gadjali autobus navijaca sa Kosova samo zato sto su partizanovci...... ne secam se da ste pevali protiv Tadica, a jos manje protiv Vucica....takodje se ne secam da li ste igrali prijateljsku sa vasom bracom iz Atine u vreme bombardovanja....

Aha znaci i Tadic je nas samo se maskiro? Da nije i Dulo legenda nas ali isto prerusen?

- - - - - - - - - -

Pozovite i Damira Cakara legendu da Ljajicu bude obicnije i da ne bude diskirminisan...Klanjaju svih 5 namaza :hahaha:

Fora je sto su nasi muslimani i siptari bolji igraci pa su veca meta ali da se prisetimo malo:

http://www.nezavisne.com/magazin/zanimljivosti/Bivsi-fudbaler-Zvezde-presao-na-islam/84461

Ima i onaj Ardijan Djokaj....i jos podosta ali slabi fudbaleri pa ih niko ne pamti....

Ne bih vas vise zadrzavao.....

Fora je sto od rata na ovamo od siptara i muslimana mozete ladno napraviti tim zajedno sa rezervama za vas je svakva furda igrala par puta sam ja postovo ali ovi moderatori brisu...

Poslednja izmena:
Ja se stvarno izvinjavam ovoj sovinistickoj farsi ovde, pa sta ako su muslimani, Hrvati ili Albanci igrali za bilo koji klub? Kakve gadosti i bljuvotine pisete ovde? Nema potrebe da se bilo sta ovde brise, neka stoji na cast onima koji prosipaju ovaj sovinizam ovde na forumu, lepo su otvorili dusu. Uvek me ''zadivi'' kada vidim da ima osoba kojima je i dalje bitno, kada i od koga je koji klub osnovan pre 80 godina, i to im je neki argument za novi sovinizam. Jos tuznije, to je sve omladina, neko ko ne bi trebao da oseca bilo kakav teret ratova, mrznje... Tuga...

Ja se stvarno izvinjavam ovoj sovinistickoj farsi ovde, pa sta ako su muslimani, Hrvati ili Albanci igrali za bilo koji klub? Kakve gadosti i bljuvotine pisete ovde? Nema potrebe da se bilo sta ovde brise, neka stoji na cast onima koji prosipaju ovaj sovinizam ovde na forumu, lepo su otvorili dusu. Uvek me ''zadivi'' kada vidim da ima osoba kojima je i dalje bitno, kada i od koga je koji klub osnovan pre 80 godina, i to im je neki argument za novi sovinizam. Jos tuznije, to je sve omladina, neko ko ne bi trebao da oseca bilo kakav teret ratova, mrznje... Tuga...

Izvini Biserko nisam te prepozno odma !!!

Jel neces da me prijavis helsinskom odboru za ljudska prava ?? :lol:

Ma sta mi naprica? Jel nas samo zalis ili si se mozda uplasio kakva ce buducnost biti :hahaha:? Ne preseravaj se zivota ti...

Jel ti nije jasno da nas Ljajic ne voli i da je pljunuo svima u lice a idalje je tu 'radi mira u kuci, samo da bi mi ispali dobri'(da stvar bude gora lik je goli ***** od igraca) nemamo nikakvog samopostovanja stalno se saginjemo jos nam lepe etikete pored svega pa i treba kad sebe ne postujes ko cete postovati...Kao sto se i Vokriju saginjemo kao sto se ovi moji Savicevicu saginju(slab sam na njega i sam ****** bio je genije neka od prvih secanja me vezu za njega), ali da drzimo do sebe njemu bio zabranjen pristup marakani... A sto je najjace ovi gore upisi nemaju nikakve veze sa sovinizom poceli smo jedni drugi da zajebavamo i trolujemo temu i 'udramo nisko' sto je najtipicnija stvar u svakom zescem podjebavanju pa se sredstva ne biraju (kao kad neko napise glupa crncuga u afektu ili kad oce da ismeje nekog igraca crna majmuncina sta got pa ga dezurni proglase rasistom zgrazavaju se a to nidje veze pa moras da crtas)...Ali nije problem smatraj me sovinistom...Al nemoj ljudima da solis pamet sa ovim nebulozana...Jos tuznije, to je sve omladina, neko ko ne bi trebao da oseca bilo kakav teret ratova, mrznje... Tuga... Svaki iole nacionalno svestan Srbin koji drzi do sebe oseca teret i ratova i nepravde i propagande koja je deminozovala nas narod i ako drzi do dostojanstva oseca i mrznju drugih... ovo je cinjenica!

Aj uzdravlje i svako dobro Srbine necu te vise opterecivati...

- - - - - - - - - -

A ovako ce Radonja na svetskom da guzi Svajcarske Siptare!!!

https://www.sportske.net/vest/domac...ev-hoce-li-uefa-odlikovati-toleta-339246.html

FSS poslao zahtev - Hoće li UEFA odlikovati Toleta?

U ponedeljak je u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana redovna peta sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije na kojoj usvojen izveštaj o radu Saveza u prethodnoj godini.
Prvi čovek FS Vojvodine izneo je pred delegate predlog da se UEFA uputi zahtev o dodeli priznanja počasnom predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću, povodom 40 godina uspešnog rada u fudbalu.

Skupštini je prisustvovalo 62 od 69 delegata, a predlog Dragana Simovića usvojen je jednoglasno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back