Kad se budu odredjivali brojevi za SP mislim da cemo znati i prvih 11 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta mislite u kom sastavu cemo izaci protiv Kosta Rike ? ja mislim ovako :
Stojkovic
Kolarov - Nastasic - Ivanovic - Rukavina
Matic - Milivojevic
Kostic - Milinkovic Savic - Tadic
Mitrovic
Izmene verovatno Zivkovic , Ljajic , Prijovic
http://fss.rs/index.php?id=2021&aid=13863
МЛАЂА КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА РЕМИЗИРАЛА СА ЈОРДАНОМ У 3.КОЛУ РАЗВОЈНОГ ТУРНИРА У СТАРОЈ ПАЗОВИ – 2:2(1:0)
Три меча, три ремија млађе комбиноване кадетске селекције Србије на турниру у Старој Пазови где су нам ривали били Тацикистан, Индија и Јордан.
ТАБЕЛА
1.ИНДИЈА 3 2 1 0 6:3 7
2.ТАЏИКИСТАН 3 1 1 1 5:6 4
3.СРБИЈА 3 0 3 0 3:3 3
4.ЈОРДАН 3 0 1 2 4:6 1

Mustafu nema ko nije yebo. U Portugaliji čovek bio za sprdačinu...
Vidis da se ovde peni na sam pomen Radonjica ili Savica dok Mustafa ima status nedodirljivog a gde god je otiso van Srbije bio treci golman , druga liga Engleske klupa , Portugal klupa ... a trenutno imamo jednog drugog golmana koji je standardan u najjacoj ligi sveta a nisam video da je neko do sada to ovde naglasio

(Stojkovic nije opasan ako ostane sam
)Mustafu nema ko nije yebo. U Portugaliji čovek bio za sprdačinu...
Jok nego ce Sutlijasa da zove pa da on sakupi drustvo da popiju pivo i popuse cigare pred utakmicu....(Stojkovic nije opasan ako ostane sam
)
Odavno se zna da su za klanove u reprezentaciji zaduzeni samo cigani.....
/QUOTE]
Prvo po kom je to kriterijumu Sale bolji od Milijaša? Ni jedan ni drugi više nisi u stanju da odigraju više od 30 minuta ozbiljne takmičarske utakmice. Drugo klubaštvo i klanove potenciraš ti. Čim pominješ "Našeg Krstajića i njihovog Muslina".
- - - - - - - - - -
Licemerstvo cigonjera se najvise ogleda u odnosu prema Stojkovicu jer da je ostao njihov oni bi ga samo zbog onog odbranjenog penala protiv Nemacke proglasili za sestu zvezdinu zvezdu.....ali posto je zavrsio sa ruznom prosloscu ne ostaje im nista drugo nego da ga pljuju
Stojković je solidan golman. Ali van Srbije nigdje nije uspio. To je činjenica. Kao što je i činjenica da je pljunuo po klubu koji ga je napravio reprezentativcem. Naravno da ga zbog toga ne volimo. Vi bi kao drugačije reagovali da je suprotna situacija?
Verovatno da bi izbile masovne demostracije da je još neko pozvan iz Zvezde u reprezentaciju a ima jedan za kojeg mislim lično da je možda i naš najbolji - Rodić (ali musavi bi i onda našli neku zamerku).Vidis da se ovde peni na sam pomen Radonjica ili Savica dok Mustafa ima status nedodirljivog a gde god je otiso van Srbije bio treci golman , druga liga Engleske klupa , Portugal klupa ... a trenutno imamo jednog drugog golmana koji je standardan u najjacoj ligi sveta a nisam video da je neko do sada to ovde naglasio
Bolji je Sale od Milijaša zato što oni nemaju boljeg igarača i veću legendu od njega.Dokaz da im penzioner igra glavnu ulogu u timu (verovatno da će da ga prepariraju za novi ugovor 2020.godine).Prvo po kom je to kriterijumu Sale bolji od Milijaša? Ni jedan ni drugi više nisi u stanju da odigraju više od 30 minuta ozbiljne takmičarske utakmice. Drugo klubaštvo i klanove potenciraš ti. Čim pominješ "Našeg Krstajića i njihovog Muslina".
- - - - - - - - - -
Stojković je solidan golman. Ali van Srbije nigdje nije uspio. To je činjenica. Kao što je i činjenica da je pljunuo po klubu koji ga je napravio reprezentativcem. Naravno da ga zbog toga ne volimo. Vi bi kao drugačije reagovali da je suprotna situacija?

Kakve god da su neke nase legende ipak ponekad dodju u Partizan, a vase legende vas zaobilaze u sirokom luku pa onda morate od Cokija i Terze da pravite legende.....
"Artiljero"....najveci transfer blama ikada
“Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende naseg fudbala, imaju ogroman respekt i uvazavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagadjanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu", izjavio je Krstajić.