Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://fss.rs/index.php?id=2021&aid=13863

МЛАЂА КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА РЕМИЗИРАЛА СА ЈОРДАНОМ У 3.КОЛУ РАЗВОЈНОГ ТУРНИРА У СТАРОЈ ПАЗОВИ – 2:2(1:0)

Три меча, три ремија млађе комбиноване кадетске селекције Србије на турниру у Старој Пазови где су нам ривали били Тацикистан, Индија и Јордан.

ТАБЕЛА
1.ИНДИЈА 3 2 1 0 6:3 7
2.ТАЏИКИСТАН 3 1 1 1 5:6 4
3.СРБИЈА 3 0 3 0 3:3 3
4.ЈОРДАН 3 0 1 2 4:6 1

http://fss.rs/index.php?id=2021&aid=13863

МЛАЂА КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА РЕМИЗИРАЛА СА ЈОРДАНОМ У 3.КОЛУ РАЗВОЈНОГ ТУРНИРА У СТАРОЈ ПАЗОВИ – 2:2(1:0)

Три меча, три ремија млађе комбиноване кадетске селекције Србије на турниру у Старој Пазови где су нам ривали били Тацикистан, Индија и Јордан.

ТАБЕЛА
1.ИНДИЈА 3 2 1 0 6:3 7
2.ТАЏИКИСТАН 3 1 1 1 5:6 4
3.СРБИЈА 3 0 3 0 3:3 3
4.ЈОРДАН 3 0 1 2 4:6 1

Šta je ovo leb ti pljubim!

Iskreno se nadam da su ovi drugi par godina stariji ili da smo mi igrali sa nekim petim timom.

Inače teška sramota.

Krstajic zeli da vodi Sasu Ilica na Mundijal !
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2958315-krstajic-zeli-da-vodi-sasu-ilica-na-mundijal

Bilo bi lepo da se svi okupe i budu uz reprezentaciju. Naravno, ludost je bilo koga od ovih igraca registrovati za svetsko prvenstvo ali povesti igrace koji su na samom svetskom prvenstvu upoznali i pozitivne i negativne strane naseg mentaliteta bi bila odlicna stvar. Saleta i Milijasa kao predstavnici vecitih rivala i same nase lige i ostali veliki asovi poput Mijatovica, Stankovica, Mihajlovica, Jugovica, Milosevica bi uneli korisnu dozu autoriteta. Da konacno bez klanova i podela odemo na SP i nastupimo slozno u ime Srbije.

PS Kad god postoji mogucnost da "zaratimo" sa svabama mi se slozimo :mrgreen:

Poslednja izmena:
I ne zaboravi srpskog Ronalda Radonjića.

31292620_2034360790225101_4571689075353845760_n.jpg

Naravno. :rotf:

Poslednja izmena:
Mustafu nema ko nije yebo. U Portugaliji čovek bio za sprdačinu...

Vidis da se ovde peni na sam pomen Radonjica ili Savica dok Mustafa ima status nedodirljivog a gde god je otiso van Srbije bio treci golman , druga liga Engleske klupa , Portugal klupa ... a trenutno imamo jednog drugog golmana koji je standardan u najjacoj ligi sveta a nisam video da je neko do sada to ovde naglasio

Vidis da se ovde peni na sam pomen Radonjica ili Savica dok Mustafa ima status nedodirljivog a gde god je otiso van Srbije bio treci golman , druga liga Engleske klupa , Portugal klupa ... a trenutno imamo jednog drugog golmana koji je standardan u najjacoj ligi sveta a nisam video da je neko do sada to ovde naglasio

Ni ja nisam video nigde...

44B41D3D-5310-465F-B46F-530166D256F4.jpg

Jok nego ce Sutlijasa da zove pa da on sakupi drustvo da popiju pivo i popuse cigare pred utakmicu.... :hahaha: (Stojkovic nije opasan ako ostane sam :mrgreen: )
Odavno se zna da su za klanove u reprezentaciji zaduzeni samo cigani.....

Mustafu nema ko nije yebo. U Portugaliji čovek bio za sprdačinu...

Licemerstvo cigonjera se najvise ogleda u odnosu prema Stojkovicu jer da je ostao njihov oni bi ga samo zbog onog odbranjenog penala protiv Nemacke proglasili za sestu zvezdinu zvezdu.....ali posto je zavrsio sa ruznom prosloscu ne ostaje im nista drugo nego da ga pljuju

Poslednja izmena:
Ne mešajte klubaštvo u ovo, ovo je jednostavno bolest.

Ako ga pozove bojkot reprezentacije.

Samo kod nas mogu ovakve stvari da se provlače, kao i ono kada je Slaviša ''Samo sam se šalio'' Kokeza pitao Muslina da ga pusti da igra protiv Gruzije.

Jadan narod, jadan fudbal.

Jok nego ce Sutlijasa da zove pa da on sakupi drustvo da popiju pivo i popuse cigare pred utakmicu.... :hahaha: (Stojkovic nije opasan ako ostane sam :mrgreen: )
Odavno se zna da su za klanove u reprezentaciji zaduzeni samo cigani.....

/QUOTE]
Prvo po kom je to kriterijumu Sale bolji od Milijaša? Ni jedan ni drugi više nisi u stanju da odigraju više od 30 minuta ozbiljne takmičarske utakmice. Drugo klubaštvo i klanove potenciraš ti. Čim pominješ "Našeg Krstajića i njihovog Muslina".

- - - - - - - - - -

Licemerstvo cigonjera se najvise ogleda u odnosu prema Stojkovicu jer da je ostao njihov oni bi ga samo zbog onog odbranjenog penala protiv Nemacke proglasili za sestu zvezdinu zvezdu.....ali posto je zavrsio sa ruznom prosloscu ne ostaje im nista drugo nego da ga pljuju

Stojković je solidan golman. Ali van Srbije nigdje nije uspio. To je činjenica. Kao što je i činjenica da je pljunuo po klubu koji ga je napravio reprezentativcem. Naravno da ga zbog toga ne volimo. Vi bi kao drugačije reagovali da je suprotna situacija?

Verovatno da bi izbile masovne demostracije da je još neko pozvan iz Zvezde u reprezentaciju a ima jedan za kojeg mislim lično da je možda i naš najbolji - Rodić (ali musavi bi i onda našli neku zamerku).
Savić je bio pozvan na širi spisak za prijateljsku,nakon toga se povredio i ne verujem da će biti pozvan za SP jer nije igrao nakon toga.Za Radonjića sam već pisao da je to čist menadžerski posao oko njegovog eventualnog poziva za SP.
Prvo po kom je to kriterijumu Sale bolji od Milijaša? Ni jedan ni drugi više nisi u stanju da odigraju više od 30 minuta ozbiljne takmičarske utakmice. Drugo klubaštvo i klanove potenciraš ti. Čim pominješ "Našeg Krstajića i njihovog Muslina".

- - - - - - - - - -

Stojković je solidan golman. Ali van Srbije nigdje nije uspio. To je činjenica. Kao što je i činjenica da je pljunuo po klubu koji ga je napravio reprezentativcem. Naravno da ga zbog toga ne volimo. Vi bi kao drugačije reagovali da je suprotna situacija?
Bolji je Sale od Milijaša zato što oni nemaju boljeg igarača i veću legendu od njega.Dokaz da im penzioner igra glavnu ulogu u timu (verovatno da će da ga prepariraju za novi ugovor 2020.godine).

Kakve god da su neke nase legende ipak ponekad dodju u Partizan, a vase legende vas zaobilaze u sirokom luku pa onda morate od Cokija i Terze da pravite legende.....
"Artiljero"....najveci transfer blama ikada :hahaha:

“Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende naseg fudbala, imaju ogroman respekt i uvazavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagadjanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu", izjavio je Krstajić.

Ciganski novinari naravno jedva cekali da izvrnu pricu........

Kakve god da su neke nase legende ipak ponekad dodju u Partizan, a vase legende vas zaobilaze u sirokom luku pa onda morate od Cokija i Terze da pravite legende.....
"Artiljero"....najveci transfer blama ikada :hahaha:

“Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende naseg fudbala, imaju ogroman respekt i uvazavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagadjanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu", izjavio je Krstajić.

Druze o nama se bar snimaju filmovi Artiljero , Ona voli Zvezdu , pa onda kultne zvezdaske scene iz Cekaj me ja sigurno necu doci i Tri palme za dve bitange i ribicu .. mi smo odavno usli u pop kulturu Srbija se deli na vecinu koja voli Zvezdu i na manjinu koja mrzi Zvezdu , . a Partizan je nebitan ko prica o vama ?? nas navijac je bio jedan Ivo Andric , Bata Stojkovic , Dragan Nikolic ma mogu do sutra da ti nabrajam i sve to i ti znas . a ko su vasi navijaci Ruzic i ko jos hahaha

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back