ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.023
Ovde nije toliko u pitanju Banetov kvalitet koliko bezobrazluk FSS-a i čime se sve služe. Ne brkaj te dve stvari.
Ja sam juče, prekjuče napisao da je Banetov fudbalski kvalitet u padu, ali ako ću umesto da njega gledam Maksimovića koji je možda još veća kiksara, bez utakmice u nogama i Bastu, onda bi radije i dalje Ivanovića gledao dok ne dođe do tog podmlađivanja.
Gledao sam Bastu ove sezone par puta i nisam nešto oduševljen. Em nije prva opcija u Laciju, em se plaši lopte, ne zna šta će sa njom i kada je dobije gleda što pre da je se oslobodi.
Ovde je samo u pitanju da ne postoji trener i da ne postoji igrač koji bi zadovoljio našu fudbalsku javnost. Ja lično mislim da Krstajić uopšte nije adekvatan za selektora ali zar nije on uradio upravo ono što su svi redom priželjkivali u kvalifikacijama? Glavni krivci za lošu atmnosferu u našoj reprezentaciji su novinari.
- - - - - - - - - -
Kakva gomila gluposti
Ajde šta je gomila gluposti? A nije glupost reći da Matić ne može da bude kapiten jer nije iskusan??? Nemanja Matić nema iskustva???