petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Ova ekipa nema igraca koji ima autoritet,svi znaju da se spletkari i svi cute kao pickice,zarad nekih svojih jadnih ciljeva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** pa ovo vredja inteligenciju u sred ovog skandala sa Ivanovicem vi raspravljate o jebenim dresovima
Ova ekipa nema igraca koji ima autoritet,svi znaju da se spletkari i svi cute kao pickice,zarad nekih svojih jadnih ciljeva...
Bas tako.
Po meni traku treba da dobije onaj ko je najbolji a to je Matic i Milinkovic Savic,menjati kapitena pre prvensta je amaterizam...Mogli su da ga istrpe do kraja prvenstva i onda izaberu novog kapitena...
Nije mi uopste jasno sta pokusavaju da postignu time sto ce promeniti kapitena...
A kada je to ivanović umislio da je iznad ekipe?
Ne želim da ulazim u njegove igračke kvalitete koji su očigledno u padu, ali uvek mi je delovao kao pitom, miran i odan čovek, bez ikakvih skandala iza sebe.
Nikada nije glumio veličinu i bežao od reprezentacije čak ni kada je u Čelziju bio standardan.
A zasto onda dva najbolja igraca sveta nisu kapiteni u svojim klubovima nego su to Serhio Ramos i Iniesta . . ?
A kada je to ivanović umislio da je iznad ekipe?
Ne želim da ulazim u njegove igračke kvalitete koji su očigledno u padu, ali uvek mi je delovao kao pitom, miran i odan čovek, bez ikakvih skandala iza sebe.
Nikada nije glumio veličinu i bežao od reprezentacije čak ni kada je u Čelziju bio standardan.
To je tačno. Dobar primer si dao da dva najbolja igrača sveta nisu kapiteni svojih klubova (doduše jesu reprezentacija).
Kapiten treba da ima dobar leadership, determination i work rate! Ljudi, pa igrate valjda FM!?
- - - - - - - - - -
Osim što je iako veoma oženjen godinama fircao Marijanu Mateus.
To je ono što pričam, template najobičniji na koji su nakalemili grb napred i zastavu pozadi....ako to bude zvanično onda je to znak totalnog nepoštovanja i treba ih odhebati odmah i za stalno...čim prođe SP. I napraviti neki skandal čisto da se ostali "sirotani" upoznaju sa poslovnom politikom pa neka dizajniraju za Italiju samo.
Možda je ovo privremeno, kao što rekoh nada poslednja umire. Inače dresovi su im se cepali na EP to je valjda znak da tamo stvari baš i ne štimaju,trebalo je to imati u vidu pre odabira.
To je tačno. Dobar primer si dao da dva najbolja igrača sveta nisu kapiteni svojih klubova (doduše jesu reprezentacija).
Kapiten treba da ima dobar leadership, determination i work rate! Ljudi, pa igrate valjda FM!?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Što se mene lično tiče, Bane je dobar igrač i sigurno da ima uticaja na ekipu i njegovo iskustvo nam mnogo znači. Po meni, on mora da ide na SP, sad da li kao kapiten ili ne... Svih ovih godina koliko je on kapiten u ekipi, stalno su se provlačile priče o klanovima u reprezentaciji. On i Kolarov i možda još neko su uvek bili jedan klan. Bilo je onih priča kako su prvo kinjili Ljajića, pa posle ucenjivali trenere da mora da igra ovaj ili onaj, pa ovaj neće da igra ako ne igra i onaj... I slične budalaštine.
Ja bih ovde traku dao najpre Matiću. Definitivno.
Pogledajte prilog 483666
Da je ovakav sigurno bi ga kupio...
Dukserice im nisu lose,svidjaju mi se...
Komentar: Illuminate the way. 10 countries, 3 continents, 1 TEMPLATE.
Pazi kada ih svi prozivaju,pretežno žabari...
Не, претежно су коментари на шпанском.
Pa sad kad vidim ostale dresove oko naseg su se i najvise potrudili ako ne racunamo onaj sa zelenom kragnom Senegal ili Gana na znam koji je.![]()
Reklama za "Blaywatch" ?