Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
****** pa ovo vredja inteligenciju u sred ovog skandala sa Ivanovicem vi raspravljate o jebenim dresovima

Rekli smo šta smo imali, svi se slažu da je sramotno...šta ima tu više da se peni, Jel Bane napustio reprezentaciju? Nije. Znači legao je na rudu. Jel dao saopštenje? Nije. Jel se oglasio neko od igrača da podrži Baneta? Nije. Jel ima sukoba dakle? Nema.

Pošteno ili ne, selektor bira kapitena. Ako zaseru na SP svi će se okomiti ionako na Krstajića ko god bio kapiten...i na Kokezu jer je njegovo rešenje....ovo će samo biti bonus. Samo su povisili ulog na svoje "glave"...

Ova ekipa nema igraca koji ima autoritet,svi znaju da se spletkari i svi cute kao pickice,zarad nekih svojih jadnih ciljeva...

Uostalom realno gledano većina repke i jesu splavari i starletojebi kojima je Kolarov idol barem u tom segmentu :lol:...možda i upali.

FSS i Krstajic svesno rizikuju jer cemo zbog ovakvih poteza na SP da odemo ili kao nikada do sada disciplinovana ekipa u kojoj pojedinac ne sme da bude ispred tima ili cemo da odemo kao raspustena banda....sredine nema. Cisto sumnjam da ce Krstajic uspeti da izgradi autoritet ovakvim potezima ali jbg sta je tu je.....ipak i dalje mislim da je smena Muslina dobro resenje jer smo sa njim igrali ko i inace samo smo naleteli na slabe reprezentacije....
Nekad su govorili kako je problem reprezentacije to sto mora da bude odredjen broj hrvata, srba, makedonaca itd u nacionalnom timu ali je brzo postalo jasno da je u pitanju balkanski mentalitet.....

Pred SP 2006 i 2010 smo se nadali i verovali u reprezentaciju i znamo kako smo prosli....sad ne verujemo i ne nadamo se....mozda ispadne dobro :mrgreen:

Poslednja izmena:
A kada je to ivanović umislio da je iznad ekipe?

Ne želim da ulazim u njegove igračke kvalitete koji su očigledno u padu, ali uvek mi je delovao kao pitom, miran i odan čovek, bez ikakvih skandala iza sebe.

Nikada nije glumio veličinu i bežao od reprezentacije čak ni kada je u Čelziju bio standardan.

Po meni traku treba da dobije onaj ko je najbolji a to je Matic i Milinkovic Savic,menjati kapitena pre prvensta je amaterizam...Mogli su da ga istrpe do kraja prvenstva i onda izaberu novog kapitena...
Nije mi uopste jasno sta pokusavaju da postignu time sto ce promeniti kapitena...

A zasto onda dva najbolja igraca sveta nisu kapiteni u svojim klubovima nego su to Serhio Ramos i Iniesta . . ?

Ne želim da ulazim u njegove igračke kvalitete koji su očigledno u padu, ali uvek mi je delovao kao pitom, miran i odan čovek, bez ikakvih skandala iza sebe.

Nikada nije glumio veličinu i bežao od reprezentacije čak ni kada je u Čelziju bio standardan.

Bane i kad je bio najbolji igrac reprezentacije uvek se javljao na okupljanja i bio je najstandardniji reprezentativac. Nikad nije odbio poziv. Vidic npr. nije igrao prijateljske i manje vazne utakmice i glumio je zvezdu (sto je realno i bio) ali se uvek postavljao arogantno iznad svih. Bane je skroman momak oduvek bio, odmeren, uvek odan reprezentaciji i mislim da je ovo sada nepotreban potez Krstajica. Da li mu je Krstajic nesto zamerio sto je ovaj bio dobar sa Muslinom ili sta vec to mozemo samo da spekulisemo ali cinjenica je da je ovo suvisan potez koji ce samo u javnosti podignuti bespotrebnu prasinu.

A zasto onda dva najbolja igraca sveta nisu kapiteni u svojim klubovima nego su to Serhio Ramos i Iniesta . . ?

To je tačno. Dobar primer si dao da dva najbolja igrača sveta nisu kapiteni svojih klubova (doduše jesu reprezentacija).
Kapiten treba da ima dobar leadership, determination i work rate! Ljudi, pa igrate valjda FM!? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Osim što je iako veoma oženjen godinama fircao Marijanu Mateus.

- - - - - - - - - -

Što se mene lično tiče, Bane je dobar igrač i sigurno da ima uticaja na ekipu i njegovo iskustvo nam mnogo znači. Po meni, on mora da ide na SP, sad da li kao kapiten ili ne... Svih ovih godina koliko je on kapiten u ekipi, stalno su se provlačile priče o klanovima u reprezentaciji. On i Kolarov i možda još neko su uvek bili jedan klan. Bilo je onih priča kako su prvo kinjili Ljajića, pa posle ucenjivali trenere da mora da igra ovaj ili onaj, pa ovaj neće da igra ako ne igra i onaj... I slične budalaštine.
Ja bih ovde traku dao najpre Matiću. Definitivno.

To je tačno. Dobar primer si dao da dva najbolja igrača sveta nisu kapiteni svojih klubova (doduše jesu reprezentacija).
Kapiten treba da ima dobar leadership, determination i work rate! Ljudi, pa igrate valjda FM!? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ziv covek jbg,ako niko ne zna kao da se nije ni desilo :) Na njegovom mestu vecina nas fircali bi mnogo vise od gdje Mateus...Kolarov je ispunio kvotu za komplet seniorski,omladinski pa i kadetski tim reprezentacije

To je ono što pričam, template najobičniji na koji su nakalemili grb napred i zastavu pozadi....ako to bude zvanično onda je to znak totalnog nepoštovanja i treba ih odhebati odmah i za stalno...čim prođe SP. I napraviti neki skandal čisto da se ostali "sirotani" upoznaju sa poslovnom politikom pa neka dizajniraju za Italiju samo.

Možda je ovo privremeno, kao što rekoh nada poslednja umire. Inače dresovi su im se cepali na EP to je valjda znak da tamo stvari baš i ne štimaju,trebalo je to imati u vidu pre odabira.

Secam se da je Nike objavio neke ekoloske dresove za ciju izradu je bilo potrebno reciklirati dve plasticne flase od npr. Koka Kole. Puma je valjda isto uradila i zato su bili tako kvalitetni pa su se u duelima kada se povlace dresovi pucali kao da su bas od plastike.
Inace ako im je ovo reklama da na najvecem takmicenju na svetu promovisu obicne crvene majice onda nikad nece ni da prismrde Adidas-u i Nike-u. Mozda racunaju mala zemlja nece se ni prodavati dresovi ko ih sisa dobre su im i ove budjave crvene majice. Da je Italija ili neka veca zapadnjacka zemlja sigurno bi se mnogo vise potrudili oko dizajna.

- - - - - - - - - -

Eto utvrdili smo da je i svaler. Pravi vodja! To je kapiten. :super:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Što se mene lično tiče, Bane je dobar igrač i sigurno da ima uticaja na ekipu i njegovo iskustvo nam mnogo znači. Po meni, on mora da ide na SP, sad da li kao kapiten ili ne... Svih ovih godina koliko je on kapiten u ekipi, stalno su se provlačile priče o klanovima u reprezentaciji. On i Kolarov i možda još neko su uvek bili jedan klan. Bilo je onih priča kako su prvo kinjili Ljajića, pa posle ucenjivali trenere da mora da igra ovaj ili onaj, pa ovaj neće da igra ako ne igra i onaj... I slične budalaštine.
Ja bih ovde traku dao najpre Matiću. Definitivno.

Ma kakav Matic ljudi sta vam je kolko je Bane iskusniji od njega generalno a da ne pricam o tome koliko je duze u reprezentaciji ...

Petkova reprezentacija se raspala u maju, Anticeva u junu a ova izgleda u martu...nejasan potez Krstajica, ovo je zaista presedan nekome oduzimati traku, ako ne zasluzuje da ide na prvenstvo ne treba da ide, ako ne zasluzuje da igra ne treba da igra, ali ovo rascinjavanje ne mislim da ce doneti nesto dobro....opet s druge strane mozda kao neko osvezenje dobro dodje , mozda ie Bane preblag za kapitena , ali u tom slucaju Matic je morao da je ponese...prvo najbolji je igrac trenutno, drugo ima i on doata iskustva i godina,a trece bio bi resenje na duze staze jer ce Bane i Aca verovatno u paketu da se oproste ( 34/33 god)....
Ne mirise na dobro al aj da vidimo

Не, претежно су коментари на шпанском.

Da...Urugvajci izgleda nisu presrećni...mada je i njihov plavi bolji nego naš.

- - - - - - - - - -

Pa sad kad vidim ostale dresove oko naseg su se i najvise potrudili ako ne racunamo onaj sa zelenom kragnom Senegal ili Gana na znam koji je. :hahaha:

Istrošili se kreativno na belom pa crveni nisu stigli nego isprintali grb na reklamnim uzorcima :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nema Baneta među "reklamnih" 11!

4263526485ab3cbe8aeb46471177010_w640.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back