Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bane nije ni blizu onoga što je bio ali moraš respektovati čoveka koji nije zabušavao i preskakao mečeve ni kada je bio superstar i na igračkom vrhuncu. Ne mora da počne meč, ali ispoštuj ga kada je na terenu i daj mu traku. Stvar principa...mnogo govori o nama.
Druga je stvar ako je sam to predložio ili se povukao ali onda bi valjda izašao na tu konferenciju...tako da ne verujem.

Koliki brojevi, a ni kap plave boje ne racunajuci onu naopaku traku sto imitira zastavu.

29133586_828388630697034_3313338312747384832_n.jpg

Ja mislim da Baneta oce da oteraju zato ga ponizavaju da bi sam otiso

Па и треба да оде сад. Ја бих отишао после ове увреде. Капитену са 100 наступа се одузима капитенска трака, невероватна срамота. Он и онако нема ништа од репрезентације, свакако ће доживети срамоту на првенству а то њему не треба.

Mogli su da naprave repliku iz Montevidea....kad vec toliko promovisu taj film......dresovi su nam ko da smo africka kolonija....

Ako Bane bude odstranjen iz reprezentacije pre nego sto obori Stankovicev rekord onda je to sigurno razlog njegovog eliminisanja iz tima......sto bi mu uzeli traku ako ne zele da ga sklone potpuno?
Sve mirise na 2006-u......ovaj put nije Argentina i Mesi vec Brazil i Nejmar......mozda sa onim mucenicima iz Kosta Rike i Svajcarske uradimo nesto.....protiv Brazila i eventualno u osmini finala nam se smese petarde

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back