Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ništa drugo odigrao je celu utakmicu i ulazi u šanse. Po meni za sada on i Prijović pre Mitrovića.

Mada kod nas je takav mentalitet i logika da ako si nešto pokazao u kvalifikacijama i u budućnosti imaš prednost u odnosu na ostale bez obzira što si u lošoj formi i što ostali rasturaju.

Drago mi je što se Jović i Živković ustaljuju u svojim timovima. Nadam se da ove utakmice nisu samo izuzetak.

Mitrovic dokle god daje golove i igra dobro u reprezentaciji treba biti prvi izbor e sad jedino u slucaju da Jovic jedan malo duzi vremenski period ovako nastavi i napravi boom onda moze pre Mitra a Prijovic je dzoker odlican da udje sa klupe i da unese pometnju protivniku i sto se mene tice on je siguran putnik za Rusiju .

Ja sam uvek govorio da je Jovic extra talenat kolko sam samo pizdeo kad je grof gurao jjebenog Sikimica pre njega .. on decko kod nas nije ni dobio pravu sansu pa vise je igro kod Lalatovica sa 17 godina nego kasnije kod grofa ... Ove sezone je za 200 i nesto minuta u Bundesligi dao 4 gola .. pa sad pogodio 2 stative ... Da je mnogo veci potencijal od Mitra to svakako ...

Ja smatram da Mitar moze jos puno vise ne mogu da tvrdim da bi u ligama petice ponovio one partije iz Anderlehta jer ni jedan Kezman nije mogao da se sastavi u Celziju ali da svakako da mislim da Mitrovic moze da isporuci 20 + golova po sezoni u nekoj Holandiji na primer .. A Jovic je talentovaniji od njega Jovic moze biti top igrac svetska klasa i molim Boga da nastavi ovako da igra da Srbija dobije jednog svetskog asa napadaca .

Dizajn dresova..ali ne znam koliko je ovo pouzdano
puma_serbia_2018_home_jersey_concept_20180121_1153015420.jpg

Nasa dva najlepsa dresa u istoriji.

world-cup-finals-bologna-italy-19th-june-yugoslavia-4-v-united-arab-picture-id79653002

Pogledajte prilog 476854

To su dresovi SFRJ i SRJ nije bas isto,tvoju jugonostalgiju batali a ovaj Pumin dizajn sto sam izbacio je nagadjanje,tj predlog nekog dizajnera...Ove Umbro sto su nosili u kvalifikacijama za SP su bas bili ok,retro i pravi fudbalski..oni prvi sa krstom u kvalifikacijama za EP jesu bili katastrofa kao i igra. Jedino mi se ne svidja sto je bila skroz crvena varijanta.

To su dresovi nase zemlje i rezultate kao sto je Italija 90 i Francuska 98 ova Srbija nece videti za jos sto godina kad vec vuces za jezik. Svaki crveni dres otkad nas je tadasnji predsednik Terza ucrveneo je ruzniji od prethodnog pogotovo otkad igramo u jednobojnoj crvenoj kombinaciji kao Albanija.

To su dresovi nase zemlje i rezultate kao sto je Italija 90 i Francuska 98 ova Srbija nece videti za jos sto godina kad vec vuces za jezik. Svaki crveni dres otkad nas je tadasnji predsednik Terza ucrveneo je ruzniji od prethodnog pogotovo otkad igramo u jednobojnoj crvenoj kombinaciji kao Albanija.

To nisu dresovi naše zemlje, nego SFRJ. Ako možeš jednom u životu da se urazumiš i shvatiš da to više ne postoji. To bi bilo isto kao kada bi neko u Belorusiji tražio da se vrate sovjetski dresovi...

Zivi kroz Srbiju koja je naslednica njenih rezultata i njenog statusa u Uefi, a ti pisi u Nion i zali im se.

Ne mozes da uporedjujes zemlju koja je imala 23 miliona stanovnika i danasnju Srbiju sa nekih 7-8 miliona i jedva trecina nekadasnje SFRJ...Uostalom koje je to velike uspehe imala ta SFRJ? Sta su osvojili? Jedna Cehoslovacka i Madjarska su bile uspesnije od nje...osvajali EP ,stizali do finala SP..nasi najveci uspesi su to diskutabilno 3. mesto u Urugvaju kada je takmicebje bilo tek u povoju i mnogo jace reprezentacije nisu ni ucestvovale..4. mesto 1962. u Čileu i cetvrtfinale 1990 u Italiji..a ti kao da smo bili visestruki prvaci sveta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back