Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vasilije Janjičić i Vahid Selimović su se ustalili u prvih 11 u Hamburgu i Mecu i igraju sasvim solidno.

Selimović je '97. godište, štoper i ima državljanstvo Srbije i Luksemburga. Izjavio je da želi da igra za Srbiju.

http://www.mozzartsport.com/vesti/v...s-tvrde-da-bi-mogao-da-bude-novi-vidic/127654

Mislim da bi bili velika pojačanja za mladu reprezentaciju i napad na OI. Ipak su to igrači iz liga petice.

Ne znam šta FSS-a radi po tom pitanju, zašto se ne oglašavaju? Zašto novinari ne izvrše pritisak kao što su za Svilara.

Janjičić je već odbio Bosnu (rodom iz Bijeljine), a Selimović je imao razgovor sa FSS-om i izjavio želju da igra za Srbiju.

Šta se čeka?

Mislim da je Vahid vec odigrao 2-3 Utakmice za nas

Ja ne znam sta se desava sa Ziletom? On uvek kad dobije sansu odigra odlicno. Ne znam zasto mu ne daju sansu nego sve na kasicicu? Sedi na klupi pa ga nema u protokolu... Decko je rodjen za fudbal ima sve i dribling i sut i pas i prodor. Nista mi nije jasno.

On je jednostavno takav kvalitet da mora isplivati .. Svako ko ga je gledao barem jednom je video da se radi o jednom kompletnom igracu koji pravi veliku razliku gde god da se nadje ... Bice velika zvezda to je sigurno pa Matic je u njegovim godinama igrao u Slovackoj u Kosicama ...

Andrija je prosle sezone odigrao oko 20 utakmica za Benfiku uglavnom je ulazio sa klupe i upisao cak 11 asistencija .. i mene cudi da ga taj ucinak nije preporucio za prvih 11 ... ali kao sto sam vec rekao ne brinem se ja za njega on kida pa kida i kao takav mora postati top igrac jedino ako se ne daj Boze povredi ... pu pu daleko bilo ..

Nisam. Gledao sam Sport Klubove, ali vidim da je dobio visoku ocenu kao i svi uostalom. Šteta što nije ubeležio koji gol ili asistenciju.

Ali baš mi je drago što je odigrao svih 90 minuta i to baš na ovoj utakmici gde su pokidali.

Možda mu to donese dodatni kredit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back