Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sergej 2 komada ... Jjebo Juve , PSG i Mancester decko je rodjen za REAL da vodi igru sa Kovacicem bili bi mocniji tandem od Modrica i Krosa a kad su ova dvojica doneli 3 LS za 4 godine sta bi tek Sergej napravio ljudi pa on vuce ovaj Lacio da nema njega bili bi osmi .. ovako su treci

Iscimo sam se nocas da pogledam Valensiju Maksa opet odigro celu utakmicu nije bio los igro je krilo .. u defanzivi je dobar cita igru ali par puta se lose kretao .. steta sto nije dao gol imao je sjajnu sansu u prvom poluvremenu ali se okliznuo ... samo da ga isforsira ovaj trener vratice mu se ... svidja mi se kod njega sto ima muda ... preuzima odgovornost ulazi u sanse lako .. moze biti veliki igrac

Prijović isto postigao gol.

Vidim naši generalno u poslednje vreme igraju bolje, uvećavaju minutažu ili traže klub u kojem će više igrati. Očigledno im je stalo do SP-a.

Najviše mi je drago zbog Gruje i Makse. Maksa ne samo da je u prvih 11 već je uvek među najboljima. Ako ovako nastavi definitivno mora na SP

Četiri igrača za samu sredinu: Matić, SMS, Milovijević i Maksimović. Zvuči odlično.

Živković, Mitrović, Ljajić i stariji Maksimović moraju pod hitno da reše svoj status ove zime.

Sergej je fantastican igrac,samo da ne ode kod specijalnog,shjebace ga skroz..

Ma on treba da ode u neki klub u kome ce imati parnjaka na sredini koji isto melje zato bi Juve po meni bio najlosiji izbor jer tamo nema sa kim da igra ... U PSG bi sa Veratijem dominirao Evropom a u Mancesteru bi imo Matica pozadi kao osiguraca a pored sebe Pogbu taj triling bi mozda i stao na put Sitiju ... Real i Barsa se za sad ne pominju doduse Barsa onako malo stidljivo ali ako ga Real pikira dovesce ga sigurno i sam Sergej je izjavio da mu je najveca zelja da igra u Realu ... Modric omatorio vec ima 33 godine ni Kros nije sto je bio prosle godine .. Verovatno projektuju Kovacica ali treba mu jos jedan vrhunski igrac pored njega .... Sergej je mlad i dominantan lego bi Realu ko kec na deset

- - - - - - - - - -

Prijović isto postigao gol.

Vidim naši generalno u poslednje vreme igraju bolje, uvećavaju minutažu ili traže klub u kojem će više igrati. Očigledno im je stalo do SP-a.

Najviše mi je drago zbog Gruje i Makse. Maksa ne samo da je u prvih 11 već je uvek među najboljima. Ako ovako nastavi definitivno mora na SP

Četiri igrača za samu sredinu: Matić, SMS, Milovijević i Maksimović. Zvuči odlično.

Živković, Mitrović, Ljajić i stariji Maksimović moraju pod hitno da reše svoj status ove zime.

Jel debitovao Gruja ?? Ne znam sto Zivkovicu ovako doziraju minutazu a svaki put kad igra odlican je iako nema konstantnost .. Evo vidim juce nije bio ni na klupi .. Mitrovic i Maksimovic iz Napolija moraju pod hitno do kraja prelaznog roka da nadju klub a od Ljajica nema nista los igrac ...

Lepo sto je Maksimovic poceo da igra za Valensiju, koja ove godine igra i efikasno i rezultati su im sjajni...svakako ceml vise koristi imati od njega nego od Gudelja ....
Grujic u slucaju da 4M (Milinkovic,Matic,Milivojevic,Maksimovic) ostanu u formi nema mesta sta god odigrao u Kardifu , ali dobro je za njegovu karijeru da krene da igra

A sta je sa Ljajicem, nisam pratio Italijane od Nove godine, zar nije bio standardan? Izbacio ga Macari?

Vasilije Janjičić i Vahid Selimović su se ustalili u prvih 11 u Hamburgu i Mecu i igraju sasvim solidno.

Selimović je '97. godište, štoper i ima državljanstvo Srbije i Luksemburga. Izjavio je da želi da igra za Srbiju.

http://www.mozzartsport.com/vesti/v...s-tvrde-da-bi-mogao-da-bude-novi-vidic/127654

Mislim da bi bili velika pojačanja za mladu reprezentaciju i napad na OI. Ipak su to igrači iz liga petice.

Ne znam šta FSS-a radi po tom pitanju, zašto se ne oglašavaju? Zašto novinari ne izvrše pritisak kao što su za Svilara.

Janjičić je već odbio Bosnu (rodom iz Bijeljine), a Selimović je imao razgovor sa FSS-om i izjavio želju da igra za Srbiju.

Šta se čeka?

- - - - - - - - - -

Lepo sto je Maksimovic poceo da igra za Valensiju, koja ove godine igra i efikasno i rezultati su im sjajni...svakako ceml vise koristi imati od njega nego od Gudelja ....
Grujic u slucaju da 4M (Milinkovic,Matic,Milivojevic,Maksimovic) ostanu u formi nema mesta sta god odigrao u Kardifu , ali dobro je za njegovu karijeru da krene da igra

A sta je sa Ljajicem, nisam pratio Italijane od Nove godine, zar nije bio standardan? Izbacio ga Macari?

Odlično i zanimljivo zapažanje za ovo 4M

Sutra u poedne je žreb za Ligu Nacija. Mi smo u trećoj ili C kategoriji u drugom šeširu. U našoj kategoriji formiraće se 1 grupa sa 3 tima i 3 grupe sa po 4 tima.
Pobednici grupa će se plasirati u B kategoriju, dok će poslednji ispasti u D.
Svi pobednici grupa će odigrati turnir čiji će se pobednik plasirati na EP 2020.

Naši potencijalni protivnici:
Prvi šešir: Mađarska, Rumunija, Škotska, Slovenija
Treći šešir: Crna Gora, Izrael, Bugarska, Finska
Četvrti šešir: Kipar, Estonija, Litvanija

Koga bi ste vi želeli za protivnike?

1. Mađarska
2. Srbija
3. Finska
4. Litvanija

1. Шкотска
2. Србија
3. Финска
4. Кипар

Шкоти нам највише леже од свих екипа из првог шешира. Сотире, ако сам добро укапирао, победници група играју турнир, и победник тог турнира иде дирекс на ЕП. То онда и није тако једноставно. Мада је дефинитивно на овај начин лакше доћи до ЕП из треће него из прве или друге категорије. Што значи да ће Хрвати имати далеко тежи посао, јер су у категорији са Шпанцима, Французима, Немцима...
Беше играју се и квалификације регуларно? Шта се онда догађа са екипама које кроз Лигу Нација дођу до ЕП, играју квалификације ревијално?

Fora je sto ce nam najbolje biti dok smo C liga jer cemo tako ici na EP ...cim predjemo u B slaba vajda od toga da cemo biti pobednici lige ....
Dobro je to zbog promocije fudbala u slabim reprezentacijama ,daje im se sansa da odu na zavrsnu smotru

Nasa grupa je ok, racunamo na prvo mesto

Jović je strašan potencijal. Veći od Mitrovića.

Na poslednje 3 utakmice odigrao ukupno 103 minuta i dao 3 gola u trećoj najjačoj ligi sveta.

Nadam se da će se ustaliti. Zaslužio je to.

U ovom trenutku njemu, Prijoviću i Đurđeviću bih dao prednost u odnosu na Mitrovića za SP.

Svaka čast Mitroviću na kvalifikacijama i hvala mu, ali on je trenutno 3,4 napadač ispodprosečne premijerligaške ekipe.

Jesmo jadni u napadu, ali ne baš toliko da ne možemo bez njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back