A buraz sto ne kazes protiv koga je Svajcarska uzela tih 9 pobeda ... Mi smo jedini u grupi koji smo savladali Gruziju oba puta ... Gruzija je daleko mocnija od svih tih reprezentacija koje su Svajcarci dobili 9 puta .. I ne znam kad su nam to drzali cas fudbala kad smo ih rutinirali ?? Pa Gudelj ce ti igrati i sad kod Krstajica a mozda i S. Mitrovic ne bi me iznenadilo ...
Da li je SMS vredan toga da se zbog njega jednog menja citava pobednicka koncepcija .... Nisam siguran .. Kokezino objasnjenje je za budale ... Veljkovic i Radonjic jesu sjajni i mogu postati velike evropske zvezde ali trenutno imamo bolje od njih jos su mladi ima vremena nece ih niko ukrasti .. ako si Srbin cekaces da te Srbija pozove a ne da se prodajes crnogorcima za saku eura .. ako su takvi onda nam ni ne trebaju
pa dobili su Portugal jednom .... da li bi neko iz nase grupe dobio? imali su u grupi jos Madjarsku,nista slabija ekipa od ovih nasih ....Gruzija je rang Letonije....nasa grupa je bila ujednacenija ali budi ubedjen da bi Svajcarska isla prva iz nje...ti ljudi nisu propustili sampionat od 2004. godine na ovamo ako se ne varam,o cemu ti pricas
A da, u barazu su izbacili Severnu Irsku ,eto jedne egal ekipe sa svim nasim protivnicima...a Republiku Irsku smo videli u barazu sa ne tako silnom Danskom kako su prosli,tako da reci da je Svajcarska slabija od ekipa koje smo imali u kvalifikacijama je ipak za mene nepoznavanje fudbala....uporedi i igracki kadar pa ces videti
Rutinirali? Pa ne bih rekao,pogotovo je prvo poluvreme bilo kriticno...pa s obzirom da smo igrali pred punim stadionom i za prolaz jesu nam drzali cas fudbala ako se zna da su izasli bez motiva a bili egal i jedva smo ih slomili....to sto se Vels saplitao o Gruziju ne znaci da su oniozbiljni, to ti je kao da je neko 2012. rekao da je Estonija ozbiljna jer se jelte Srbija saplela od njih....
Ja nisam video neku koncepciju to mozes da shvatis i po euforiji naroda, 2010. smo svi bili uzreprezenteaciju,danas je reprezentacija tek malo popularnija nego da se nije plasirala, prepozna obican covek da l tu ima hemije ili nema.....igra nam je katastrofalna bila, u toj formaciji moras da igras visok presing i da ujedas protivnika ,a ne da igras sa 3 stopera,2 beka i 2 zadnja vezna (od kojih 1 ume samo da pokosi nekoga) i da primas gol po mecu....
Pa ne bi se bas reklo da nam SMS ne treba, nismo mi izvoznik talenata,nas poslednji igrac svetske klase a da je konkretniji za navalu bio je Savicevic,pa ti vidi koliko cesto radjamo nekog asa....
I ne radi se tu o tome da bi oni otisli za nekoga da igraju , ali je vredjanje inteligencije javnosti,navijaca,igraca i bilo koga da nema mesta za te igrace....sad kao napravili smo rezultat i necemo nista da promenimo da ne bi pokvarili koncepciju, je l ta hemija stvorena gradjenjem odnosa medju igracima ili se eto posrecilo da se stvori....koji je mehanizam nastanka te hemije???
I da, da su SMS,Radonjic,Zivkovic ili ko god bili problematicni ja bih prvi stao u stranu Muslina,ali ovo je neko bezrazlozno inacenje i takve tvrde glave i treba da zavrse tako
( kad je Miha izbacio Ljajica ja sam prvi podrzao jer je to moglo da urusi njegovu viziju dobre atmosfere,ali ovde nije rec o tome nego o diletantizmu ili samo pukom menadzerisanju nekadasnjeg izbornika