Bren
Elita
- Poruka
- 23.852
Mozda nas je prokletstvo pratilo jer nismo bili Srbija vec Jugoslavija, SCG.....![]()
Ma sigurno je zbog toga. Vidim, od kada smo Srbija otkidamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nas je prokletstvo pratilo jer nismo bili Srbija vec Jugoslavija, SCG.....![]()
To sa kopačkama je odavno poznata priča sa SP u Minehenu.
Čini mi se da je to bilo pred utakmicu sa Nemcima.
Podrzavam apsolutno, Muslim je taj koji je i odveo reprezrentaciju na Mondojal pa onda je red i da vodi tu reprezrentaciju i na SP.

Podrzavam apsolutno, Muslim je taj koji je i odveo reprezrentaciju na Mondojal pa onda je red i da vodi tu reprezrentaciju i na SP.
Zašto je to cirkus? Šta se to nas tiče?
Jel prati neko ove nase klince koji igraju u svojim klubovima ?? Kakvi su Veljkovic , Jovanovic , Gacinovic .. oce li biti nesto od njih .. , Saponjic vidim daje golove za Zulte Varegam .. Danas sam uvatio na Eurosportu od 50 i nekog minuta Frankfurt reko do jaja bas da vidim Mijata pa skontam da je izaso na poluvremenu .. Masa njih je klupirana Jovic , Milenkovic , Maksimovic , Grujic , Gajic , cak i Antonov i Babic , ne znam sta je sa Zdjelarom de on igra .. Sta je sa Ziletom jel prati neko Benfiku po ovome sto moze da se vidi na netu ista situacija kao i prosle sezone igra ali ne standardno dozira mu se minutaza a on te minute opet koristi solidno .. deli asistencije i daje golove .. Npr. svi su ocekivali u Bordou da Gajic igra pre Vuleta a Gajic nije sastavio 2 utakmice u sezoni a Vule igra redovno .... Kakav je bas me zanima i on i Veljkovic u Verderu kako se ponasaju , dal kiksaju , itd . .
Treba da za jedan magazin predstavim reprezentaciju Srbije, tačno 14 igrača. Da li je ovo dobar izbor?
Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Lazar Marković
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić
Imao sam pre Milivojevića na popisu, ali sad izgleda da će i SMS da igra pa da bi napravio mesta za njega, morao sam jednog da izbacim.
Kakva vikipedija? Ti sastavljaš tim na osnovu vikipedije...
Marković i Milivojević čak ne igraju ni na istim pozicijama.
Znam da ne igraju, al nije poenta da pokrijem sve pozicije ravnopravno nego da predstavim 14 fudbalera koji su najbitniji. Sada je popis ovaj:
Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Luka Milivojević
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić
I onda zasto nam je sportsko novinarstvo u khurcu...
- - - - - - - - - -
...

Znam da ne igraju, al nije poenta da pokrijem sve pozicije ravnopravno nego da predstavim 14 fudbalera koji su najbitniji. Sada je popis ovaj:
Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Luka Milivojević
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić