Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sa kopačkama je odavno poznata priča sa SP u Minehenu.
Čini mi se da je to bilo pred utakmicu sa Nemcima.

Tamo su pukli radi para, ne radi nekakvih kopački. Jaka ekipa, nadigrali Brazil, završili prvi u skupini i onda pitali di su pare, kad će pare, zašto još nisu pare? U drugom krugu našamarani od Njemačke, Švedske i Poljske. Klasičan balkanizam.

Jel prati neko ove nase klince koji igraju u svojim klubovima ?? Kakvi su Veljkovic , Jovanovic , Gacinovic .. oce li biti nesto od njih .. , Saponjic vidim daje golove za Zulte Varegam .. Danas sam uvatio na Eurosportu od 50 i nekog minuta Frankfurt reko do jaja bas da vidim Mijata pa skontam da je izaso na poluvremenu .. Masa njih je klupirana Jovic , Milenkovic , Maksimovic , Grujic , Gajic , cak i Antonov i Babic , ne znam sta je sa Zdjelarom de on igra .. Sta je sa Ziletom jel prati neko Benfiku po ovome sto moze da se vidi na netu ista situacija kao i prosle sezone igra ali ne standardno dozira mu se minutaza a on te minute opet koristi solidno .. deli asistencije i daje golove .. Npr. svi su ocekivali u Bordou da Gajic igra pre Vuleta a Gajic nije sastavio 2 utakmice u sezoni a Vule igra redovno .... Kakav je bas me zanima i on i Veljkovic u Verderu kako se ponasaju , dal kiksaju , itd . .

Србија нема бољег од Љубише Тумбаковића – као из пушке „опали” Љупко.- Човек је освојио прегршт трофеја, где год радио професионално и човечно репрезентовао струку, земљу. Умало, да се не враћамо много уназад, с Црном Гором није квалификовао на светско првенство. Нико, убеђен сам, не би боље повезао младост и искуство. Нико други одвео у осмину финала, тврдим!

Грлено се насмејао, после констатације да је безмало у фамилијарним односима с председником ФСЦГ Дејаном Савићевићем и самонаметнутог предлога о наслеђивању на клупи тамошње репрезентације - Љубише Тумбаковића.

– Ооо, добро би то било... баш добро! Селекторска позиција у мојим позним годинама, што би млади рекли: екстра би легла ха, ха... С друге стране, сви моји путеви воде ка Далеком истоку. Али...

Остаде недоречен, чини се, доступан онодобном ученику, дриблеру, пакеру и стрелцу за сва времена.

http://www.zurnal.rs/fudbal/repreze...vic-srbija-nema-boljeg-od-ljubise-tumbakovica

Jel prati neko ove nase klince koji igraju u svojim klubovima ?? Kakvi su Veljkovic , Jovanovic , Gacinovic .. oce li biti nesto od njih .. , Saponjic vidim daje golove za Zulte Varegam .. Danas sam uvatio na Eurosportu od 50 i nekog minuta Frankfurt reko do jaja bas da vidim Mijata pa skontam da je izaso na poluvremenu .. Masa njih je klupirana Jovic , Milenkovic , Maksimovic , Grujic , Gajic , cak i Antonov i Babic , ne znam sta je sa Zdjelarom de on igra .. Sta je sa Ziletom jel prati neko Benfiku po ovome sto moze da se vidi na netu ista situacija kao i prosle sezone igra ali ne standardno dozira mu se minutaza a on te minute opet koristi solidno .. deli asistencije i daje golove .. Npr. svi su ocekivali u Bordou da Gajic igra pre Vuleta a Gajic nije sastavio 2 utakmice u sezoni a Vule igra redovno .... Kakav je bas me zanima i on i Veljkovic u Verderu kako se ponasaju , dal kiksaju , itd . .

Gajić i Jovanović su bili u prvih 11, no po ocenama nisu se nešto proslavili koliko vidim, iako je Gajić imao asistenciju.
https://www.whoscored.com/Matches/1190930/LiveStatistics/France-Ligue-1-2017-2018-Dijon-Bordeaux

Veljković standardan u Verderu i jedan od najboljih u pobedi protiv Štutgarta. Po meni u reprezentaciji mora u prvih 11.
https://www.whoscored.com/Matches/1...desliga-2017-2018-Werder-Bremen-VfB-Stuttgart

Gaćinović odigrao samo prvo poluvreme i izgleda da je bio baš očajan.
https://www.whoscored.com/Matches/1...a-2017-2018-Hertha-Berlin-Eintracht-Frankfurt

Živković ušao sa klupe i za nekoliko minuta u igri dobio 2 žuta. Samo da mu ne smanje i ovako mizurnu minutažu i da ne izgubi na samopouzdanju.

trojicu... jedan se čak i povredio u gužvi.

giphy.webp

Poslednja izmena:
Treba da za jedan magazin predstavim reprezentaciju Srbije, tačno 14 igrača. Da li je ovo dobar izbor?

Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Lazar Marković
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić

Imao sam pre Milivojevića na popisu, ali sad izgleda da će i SMS da igra pa da bi napravio mesta za njega, morao sam jednog da izbacim.

Treba da za jedan magazin predstavim reprezentaciju Srbije, tačno 14 igrača. Da li je ovo dobar izbor?

Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Lazar Marković
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić

Imao sam pre Milivojevića na popisu, ali sad izgleda da će i SMS da igra pa da bi napravio mesta za njega, morao sam jednog da izbacim.

ms8rQQS.png

Znam da ne igraju, al nije poenta da pokrijem sve pozicije ravnopravno nego da predstavim 14 fudbalera koji su najbitniji. Sada je popis ovaj:

Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Luka Milivojević
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić

Kakva vikipedija? Ti sastavljaš tim na osnovu vikipedije...

Marković i Milivojević čak ne igraju ni na istim pozicijama.

I onda zasto nam je sportsko novinarstvo u khurcu...

- - - - - - - - - -

Znam da ne igraju, al nije poenta da pokrijem sve pozicije ravnopravno nego da predstavim 14 fudbalera koji su najbitniji. Sada je popis ovaj:

Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Luka Milivojević
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić

Izbaci Obradovica i ubaci Gudelja...

I onda zasto nam je sportsko novinarstvo u khurcu...

- - - - - - - - - -

...

Mozda nije Srbin :think:

- - - - - - - - - -

Nemanja Matić
Branislav Ivanović
Aleksandar Kolarov
Dušan Tadić
Antonio Rukavina
Zoran Tošić
Luka Milivojević
Aleksandar Mitrović
Adem Ljajić
Vladimir Stojković
Matija Nastasić
Ivan Obradović
Aleksandar Prijović
Sergej Milinković-Savić

Ako govoris o trenutnom znacaju za tim onda ti je Filip Kostic svakako ispred Zorana Tosica....
Neko rece Gudelj,a ja bih mozda dodao i Nikolu Maksimovica

Podrzavam apsolutno, Muslim je taj koji je i odveo reprezrentaciju na Mondojal pa onda je red i da vodi tu reprezrentaciju i na SP.

Ali ne Srbije vec Australije valjda,vi samo naslov procitate..

- - - - - - - - - -

Sad je kasno za promenu.I ovo do sad je bio cirkus,a bio bi jos veci kad bi sad menjali selektora,mada nista nije nemoguce kod ovih kokosara.Nek Krstajic vodi pa sta bude bude.Ozbiljnost saveza u skladu sa njegovim celnicima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back