Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brazil prvi put od 74, ostali sa nama u rangu. Grupa vise solidna nego teska, steta sto ne zavrsismo sa Rusima ili Poljacima, ali ne treba cepidlaciti. Naravno da imamo selektora, neku viziju mozda bi se i dalo proci, ali ovako bicemo samo obicni turisti u prolazu.

Ljudi ja ne znam sta je sa vama zasto prizivate tu Poljsku pa ja sam molio Boga da ne padnemo sa njima ... Prvo sto bi nas ta ista Poljska razbila a drugo verovatno bi nas razbili i Kolumbija i Senegal jer su kvalitetniji od nas .. U toj grupi mi ne bi imali sta da trazimo .. Zavrsili bi sa 0 bodova .. Ja sam molio Boga samo da ne upadnemo u tu grupu ...

Jebena grupa. Mislim da će čak Kostarika biti zajebaniji rival od Švajcaraca.

Kosta Rika je na proslom SP zavrsila kao prva u grupi ispred Urugvaja , Italije i Engleske .. ali to je bilo tad i nikad vise .. trenutni bljesak ... dobicemo mi i njih i Svajcarce ... Ja sam Svajcarsku i prizeljkivao .. Ubedljivo dve najlakse grupe su ova nasa i ona sa Rusima ..

Добило смо другу или трећу најслабију групу, али и то је много јако за нас.:zcepanje:

Најтежа је Пољска, па Немачка па Аргентина. Тунис није примио ни гол у квалификацијама, тако да ни Енглезима неће бити лако јел Белгија иде даље. Француска група је нечто лакша као и Шпанија

To svakako nije isto, pogotovo ne za ove naše prilike.

Ja mogu da zamislim Srbina da vodi klub iz Hrvatske, ali ne mogu ga zamisli da vodi Hrvatsku kao reprezentaciju.

Prosinečki i ima taj izgovor da je igrao u Zvezdi, pa eto može da je i vodi.

Ovo su već u pitanju neke nacionalne emocije, osećaji, čast, predstavljanje države i naroda u svetu... bilo bi negodovanja i sa jedne i sa druge strane.

Zamisli da srpski/hrvatski selektor sa Hrvatskom/Srbijom doživi neki debakl. Pa teorije zavera bi prštale na sve strane.

Ovako, ti tvrdiš da je Prosinečki licemjer jer je odbio Srbiju radi reakcija iz Hrvatske. Ja ti sa sigurnošću kažem da za Hrvate ( ljude koji prate nogomet, navijače) nije ništa veći "grijeh" voditi Srbiju nego voditi Zvezdu. Prosinečki je vodio Zvezdu i time pokazao koliko mu puca za reakcije.
Kad bi on sa Srbijom doživio debakl, teško da bi u Hrvatskoj imao neugodnosti radi toga.
Tako da razloge njegovog odbijanja Srbije treba potražiti negdje drugdje. Recimo, kako bi bio prihvačen od polovice navijača Srbije, kakve bi u Srbiji bile reakcije da doživi debakl itd.

Btw, nismo se usrećili sa skupinama, ni mi ni vi. Ali ako želiš među najboljih 16 na svijetu, trebao bi imati snage pobjediti Nigeriju, Island, Kostariku i Švicarsku.

Ja bih sacekao kako cemo odigrati pripremne utakmice pred SP da vidim na sta lici nasa igra a onda cu suditi. Samo da ne bude menadzerskih mesetarenja i skandala. Jednom da odemo na takmicenje slozno.

Ne možemo mi sada biti kao Nemačka. Znamo gde smo a još bolje znamo naš mentalitet. Odigracemo protiv Brazila solidno jer su oni inspirativni sami po sebi dok ce nas ove ekipe "srednjeg" kvaliteta razvaliti.
Vidiš, mogao bih se unapred kladiti ako postoji varijanta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back