petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
kgb je, tačnije putin lično, nameštao žrebove za sva svetska prvenstva do sada
Uvek se navlacilo za domacina,nista cudno,podrzavam...
Ako jednog dana budemo organizovali SP,i mi ce mo igrati u najslabijoj grupi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kgb je, tačnije putin lično, nameštao žrebove za sva svetska prvenstva do sada
Izgleda da je KGB umesao prste,grupa u kojoj igra domacin je presmesna...
Mada ce i to tesko da prodju dalje,nemaju igrace,igru....
Brazil prvi put od 74, ostali sa nama u rangu. Grupa vise solidna nego teska, steta sto ne zavrsismo sa Rusima ili Poljacima, ali ne treba cepidlaciti. Naravno da imamo selektora, neku viziju mozda bi se i dalo proci, ali ovako bicemo samo obicni turisti u prolazu.
Jebena grupa. Mislim da će čak Kostarika biti zajebaniji rival od Švajcaraca.

Znaci svabe prvi put nakon nekoliko svetskih prvenstava ispadaju u osmini finalaLosa vest je to da se nasa grupa ukrsta sa grupom F tako da ako budemo drugi u grupi idemo na Svabe u osmini finala .. Dobro nije lose nek nam se ponovi 2010. i eto nas u cetvrtfinalu![]()

Znaci svabe prvi put nakon nekoliko svetskih prvenstava ispadaju u osmini finala
gde ima da se vidi kompletan kostur za nokaut fazu? Ko sa kim moze itd
Losa vest je to da se nasa grupa ukrsta sa grupom F tako da ako budemo drugi u grupi idemo na Svabe u osmini finala .. Dobro nije lose nek nam se ponovi 2010. i eto nas u cetvrtfinalu![]()
To svakako nije isto, pogotovo ne za ove naše prilike.
Ja mogu da zamislim Srbina da vodi klub iz Hrvatske, ali ne mogu ga zamisli da vodi Hrvatsku kao reprezentaciju.
Prosinečki i ima taj izgovor da je igrao u Zvezdi, pa eto može da je i vodi.
Ovo su već u pitanju neke nacionalne emocije, osećaji, čast, predstavljanje države i naroda u svetu... bilo bi negodovanja i sa jedne i sa druge strane.
Zamisli da srpski/hrvatski selektor sa Hrvatskom/Srbijom doživi neki debakl. Pa teorije zavera bi prštale na sve strane.
Ja bih sacekao kako cemo odigrati pripremne utakmice pred SP da vidim na sta lici nasa igra a onda cu suditi. Samo da ne bude menadzerskih mesetarenja i skandala. Jednom da odemo na takmicenje slozno.
Obicno kazemo administratoru da otvori novi podforum ovde za velika takmicenja mada to radimo pred samo takmicenje. Mogla bi nova tema za SP.