Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga vaš poštenjačina, stručnjak, gospodin, žrtva fudbalske mafije, ''lisica''...

Menadžer Jaje Turea: Kod Muslina prolaze samo kombinacije, on je i Turea držao na klupi zbog Lerinca

Seljuk, fudbalskoj javnosti najpoznatiji kao menadžer Jaje Turea koji je imao oštre javne sukobe sa menadžerom Mančeseter Sitija Pepom Gvardiolom, tada je bio potpredsednik kluba iz Donjecka, a Muslin trener. Očigledno su se rastali u lošim odnosima, pošto je Seljuk iskoristio aktuelnu situaciju da se u izjavi za Informer podseti njihove saradnje.
“Kod Muslina je, u vreme dok je bio trener Metalurga, čak i Jaja Ture više bio na klupi nego što je igrao. Zašto? Zato što je Muslinu bilo važno da u timu bude Leo Lerinc, kog je tada doveo na probu, kao i još neki drugorazredni ili trećerazredni igrači. Lepo smo mu objasnili da je Jaja Ture važan projekat, da je supertalentovan igrač i da se od njega mnogo očekuje“

“Kod Muslina niste mogli da igrate ako niste bili deo njegove kombinacije. On je dobio odlične uslove, dobru platu i od njega je traženo da bude trener. Međutim, on je hteo da bude mnogo više od toga.“

Kao dokaz za svoje tvrdnje, Seljuk u izjavi za Informer navodi jednu konkretnu situaciju:
“Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov, čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe“

http://www.mozzartsport.com/vesti/m...je-i-turea-drzao-na-klupi-zbog-lerinca/183771

Ma ne bi Muslin to nikad. Jos u CZ je bilo prica i pricica kako je hteo da se ugradi Pjanovicu za transfer, pa kad ga ovaj oladio drzao ga na klupi i gurao Spalevica, bese protiv Leverkuzena. Njega taj glas prati gdegod da je radio.

Nego, rekoh da pozdravim drugare neostrascene cigane od UEFA-e, kojima je Bambi Tosic raspad igrac, krsina itd itd, a Nemanja prijemlopte35metaraugolaut Radonjic svemirski brod. Decko uvrsten u tim kola. Na vezu, opet. Isto kao sto je na vezu skupio 70+ nastupa u repki. Oce centrala da pogresi jednom...

Šta se sada ti gubiš? Uzdižeš lika kao da je uvršten u tim kola posle utakmice sa Seviljom, a ne sa šiptarskim antitalentima.

I kakav te Kokeza i Tole spopali? U stvari kakve veze Tošić ima sa ovom temom uopšte?

On nije na spisku reprezentativaca i verovatno više neće ni biti.

Ma ne bi Muslin to nikad. Jos u CZ je bilo prica i pricica kako je hteo da se ugradi Pjanovicu za transfer, pa kad ga ovaj oladio drzao ga na klupi i gurao Spalevica, bese protiv Leverkuzena. Njega taj glas prati gdegod da je radio.

Nego, rekoh da pozdravim drugare neostrascene cigane od UEFA-e, kojima je Bambi Tosic raspad igrac, krsina itd itd, a Nemanja prijemlopte35metaraugolaut Radonjic svemirski brod. Decko uvrsten u tim kola. Na vezu, opet. Isto kao sto je na vezu skupio 70+ nastupa u repki. Oce centrala da pogresi jednom...

Ti si decko smesan ..

Šta se sada ti gubiš? Uzdižeš lika kao da je uvršten u tim kola posle utakmice sa Seviljom, a ne sa šiptarskim antitalentima.

I kakav te Kokeza i Tole spopali? U stvari kakve veze Tošić ima sa ovom temom uopšte?

Dal ce biti ili nece, reprezentativac, videcemo.

Siptarski antitalenti...to sam i ja mislio ali su demantovali sinoc, ako si gledao, naravno. Vrlo kompaktna ekipa, vrlo su me pozitivno iznenadili.

Ima veze sa temom jer su ga ovde ganci ''strucnjaci'' poredili, negativno, sa Radonjicem, koji decko ne ume osnovne stvari sa loptom da odigra protiv 16-godisnjaka iz Arsenala. Ali dobro, evo necu vise, srce mi se namestilo, da ne moram da dokazujem, Bambi je sve sam uradio.

Ti si decko smesan ..

Pa, kao prvo, smatram da nisam niti decko, niti smesan. Kao drugo, od tebe mi je to svakako kompliment, jer ti itekako znas o cemu pricas. Trece, nisam nista drugo ni ocekivao, sem pljuvacine, onako iz mesta. I cetvrto, iako znam da neces da poslusas, pissoff...

Poslednja izmena:
Evo ga vaš poštenjačina, stručnjak, gospodin, žrtva fudbalske mafije, ''lisica''...

Menadžer Jaje Turea: Kod Muslina prolaze samo kombinacije, on je i Turea držao na klupi zbog Lerinca

Seljuk, fudbalskoj javnosti najpoznatiji kao menadžer Jaje Turea koji je imao oštre javne sukobe sa menadžerom Mančeseter Sitija Pepom Gvardiolom, tada je bio potpredsednik kluba iz Donjecka, a Muslin trener. Očigledno su se rastali u lošim odnosima, pošto je Seljuk iskoristio aktuelnu situaciju da se u izjavi za Informer podseti njihove saradnje.
“Kod Muslina je, u vreme dok je bio trener Metalurga, čak i Jaja Ture više bio na klupi nego što je igrao. Zašto? Zato što je Muslinu bilo važno da u timu bude Leo Lerinc, kog je tada doveo na probu, kao i još neki drugorazredni ili trećerazredni igrači. Lepo smo mu objasnili da je Jaja Ture važan projekat, da je supertalentovan igrač i da se od njega mnogo očekuje“

“Kod Muslina niste mogli da igrate ako niste bili deo njegove kombinacije. On je dobio odlične uslove, dobru platu i od njega je traženo da bude trener. Međutim, on je hteo da bude mnogo više od toga.“

Kao dokaz za svoje tvrdnje, Seljuk u izjavi za Informer navodi jednu konkretnu situaciju:
“Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov, čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe“

http://www.mozzartsport.com/vesti/m...je-i-turea-drzao-na-klupi-zbog-lerinca/183771

Ovo je javna tajna,vecina radi isto ovo samo se o tome cuti....

Sve je moguce kad je nas kriminalni fudbal u pitanju.
Ne bi me iznenadilo da raspali Tosic ode na S.P.

Rajko stagnira u Izraelu, talentovan je ali je vrlo malo napredovao. Ako ce da brani kao protiv R. Irske u BG, neka hvala, ja ipak glasam za prvog golmana Benfike umesto prvog golmana Makabija Tel Aviv. Ajmo malo realnosti. Svilara hoce Murinjo i pola Evrope, Rajko se ukopao u Izraelu, van svake mape.

Gde si pročitao da ga želi pola Evrope? Juče niko nije znao za njega, a sada ga želi pola Evrope.
Pričaš o realnosti i o prednosti Svilara u odnosu na Rajkovića, jer brani za veći klub, a ovamo Stojković bio prvi golman reprezentacije i kada je u inostranstvu bio treći golman.
Gde je tada bila realnost kada je on branio ispred Brkića koji je bio prvi golman u Seriji A?

Nema to veze što je prvi golman Benfike. Benfika je odlučila da ga gura, jer je Žulio Cezar u godinama i završava ugovor sa Benfikom.
Svilar im je zalog za budućnost za koji planiraju da uzmu veliki novac. Zato ga i guraju u prvi tim, svesni da možda i rizikuju rezultat.
Zato klubovi služe, a ne reprezentacija.

Mi kao reprezentacija nemamo potrebe za tim, a bogami ni luksuza za tako nešto.
Reprezentacija igra velika takmičenja tek svake druge godine i nema prostora za bilo kakvo kaljenje i uigravanje ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back