Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stojković, Ivanović, Maksimović, Nastasić, Rukavina, Obradović, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Mitrović.

Henesi - Ganter, Čester, Vilijams, Tejlor - Bejl, Alen, Ledli, Remzi - Vouks, Robson-Kanu.

Vels krece sa dva spica

Nego...koji je ovaj Obradovic :eek:
Bice tesko bez Kolarova. Bejla nema ko da isprati. Sa Arnautivicem smo imali teske muke a mogu misliti tek sa ovim svemircem. Ledli, Alen, Remzi...pa jos dva spica...bice ovo zaje*ana utakmica za gledanje :lol:

Nego...koji je ovaj Obradovic :eek:
Bice tesko bez Kolarova. Bejla nema ko da isprati. Sa Arnautivicem smo imali teske muke a mogu misliti tek sa ovim svemircem. Ledli, Alen, Remzi...pa jos dva spica...bice ovo zaje*ana utakmica za gledanje [emoji38]
Ivan Obradovic. Ne znam u kakvoj je formi jer odavno nije igrao za reprezentaciju ali je uvek igrao korektno. Imao je puno pehova sa povredama u proslosti pa nije napravio vecu karijeru iako je dobar igrac.

Ivan Obradovic. Ne znam u kakvoj je formi jer odavno nije igrao za reprezentaciju ali je uvek igrao korektno. Imao je puno pehova sa povredama u proslosti pa nije napravio vecu karijeru iako je dobar igrac.

De njega iskopa... mada on i nije toliko los bio do sad.

Nastasic MORA da izadje odmah. Decko je izgubljen u vremenu i prostoru. Ja sam mislio da stoper ne moze da odigra goru utakmicu od onoga sto je odigrao S Mitrovic protiv Austrije. Sad vidim da sam se prevario.

Da se razumemo bolje igramo od njih iako jalovo. Imali smo sansu Ivanovica iz kornera i Matica sa distance. Tadica su nam urnisali onim sutem u glavu i ne znam kako ce se oporaviti od toga. Ne znam da li je ciljano ali za onaj start crveni kao vrata. Sramota sta je Maljenko dozvolio a da ne kazni nikakvim kartonom onog mesara. Velsani su usli u utakmicu grubo i nervozno a mi to ne koristimo kako treba vec dozvoljavamo da nas biju pa cak da i povedu ni iz kakve igre. Nastasic ako se ne sabere ubaciti Duska Tosica da igra tog levog stopera jer je ovaj za sada jako kritican. Ne bi me cudilo da napravi jos jedan start za zuti i automatski crveni. Luka Milivojevic se ne vidi na terenu. Osim onog uklizavanja u bloku ja decka nisam video. Bolje da udje Radoja makar bi dobili na pas igru na sredini jer su oni u prednosti sa 5 igraca na tom delu terena. Ili ubaciti Z. Tosica ili L. Markovica jer nesto na sredini bas i ne funkcionise kako bi trebalo.

Matic osim suta jako slabo. Zadnji vezni podbacili totalno sto se tice pas igre. Sa Kataijem je dobra igra jer on vuce loptu napred. Samo mi nije jasno sta ceka Muslin sa ostalim izmenama? Jel ceka '89 minut da dodje da promeni nesto? Ovi igraju presing kad mi imamo loptu a mi ih gledamo kako im se stoperi dobacuju do iznemoglosti i izlezavaju na svaki faul.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back