Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni smesno kako se nakon svake nase blamaze govori kako treba da se podmladi tim. Pa vec 20 godina podmladjujemo ekipu, vec 20 godina slusam iste price kako mladi treba da ginu umesto starijih.
Upravo je Sinisa poceo sa tim procesom pa vam se nije svidelo jel nije bilo rezultata. Verujem da si medju prvima bio, koji je nakom 0-3 sa Belgijom govorio kako treba da igraju stariji Jovanovic,Krasic,Ninkovic itd kako ovi mladi pojma nemaju. Govoris kako treba dati sansu mladima,kao oni bi igrali bolje a kad mladi dobiju po nosu od tamo neke Makedonije, e ajd da vratimo ove stare asove. Ovaj tim sto je igrao u Lisabonu je najbolje sto imamo. Ja cu ih podrzati do kraja i verujem u njih uprkos tom 1 bodu. Verujem da mozemo na Euro a onda cete opet da ih dizete u nebesa.
Kakav narod takva i reprezentacija. Sa ovakvim narodom ne zasluzujemo bolje fudbalere i reprezentaciju.

ps: Ova generacija nam je jedna od boljih u zadnje vreme po imenima i budite sigurni da nam je ova generacija zadnja prilika da nesto ozbiljnije uradimo u fudbalu.
Kad kopacke o klin obese Matic,Bane,Kolarov,Tadic,Nastasic,Ljajic pascemo na nivo Kazahstana. Zivi bili pa videli!!!

Miha je jeo previše govna na početku kvalifikacija za svjetskog al' se na kraju sabrao i vezao pobjede koje eto nisu bile od nekog vitalnog značaja. Dakle da nije bilo njega neke igrače ne bi ni danas gledali počev od Tadića pa njemu sličnih. Nisam bio za to da ga se otjera jer je definitivno zaslužio još vremena i još prilika jer je uhvatio ritam. Popravio koheziju među igračima, to si jasno mogao da vidiš na onom meču protiv makedonije kada smo im pukli petardu,

'rvati nemaju bog zna kakvu ekipu al eo na korak su do evropskog, a bili su na svjetskom...

Pa upravu je kad vidim kakvi izdajnici vladaju 15 godina i vrte jednu te istu mantru o Evropskoj uniji...Sve sto vredi poslase u hag i prodase...I kad nas preko medija kompleksiraju da smo najgori na svetu krivi za sve nabijaju komplex krivice...Kad se drzavna poginje na svakom cosku i sve cini da se narod oseca ponizeno i bez dostojanstva...I sto je najgore 50% ljudi proguta tu pricu i poveruje u sve ovo gore navedeno...A i ti fudbaleri su ljudi koji odrastaju u vremenu gde im se servira prica da je sramota biti rodoljub patriota i pre svega Srbin da je to nesto prevazidjeno zaostalo i lose...Pa mozda i nezasluzujemo bolju reprezentaciju od ovoga...

Poslednja izmena:
Miha je jeo previše govna na početku kvalifikacija za svjetskog al' se na kraju sabrao i vezao pobjede koje eto nisu bile od nekog vitalnog značaja. Dakle da nije bilo njega neke igrače ne bi ni danas gledali počev od Tadića pa njemu sličnih. Nisam bio za to da ga se otjera jer je definitivno zaslužio još vremena i još prilika jer je uhvatio ritam. Popravio koheziju među igračima, to si jasno mogao da vidiš na onom meču protiv makedonije kada smo im pukli petardu,

'rvati nemaju bog zna kakvu ekipu al eo na korak su do evropskog, a bili su na svjetskom...

Pa nije baš da nemaju... imaju igrače u najvećim evropskim klubovima (Real, Barsa, Atletiko, Inter itd.)... doduše imamo i mi al' hebiga...

- - - - - - - - - -

Dejan Andjus je smehotres od novinara kad je poceo mislio sam da ustvari ima 'muda' jer je 'otvaro' neke teme koje drugi nisu smeli ali iz emisije je u emisiju menjo misljenja za 180 stepeni...I milion puta je lizo pa pljuvo teski ljigavac 'spin majstor u poskusaju'...Novinarski Vuk Draskovic samo sto je za razliku od Vuka simpatican i njegove emisije uglavnom gleda raja uz pivo i rakiju i tu padaju opklade i razne i igre tipa "Kolko puta spomene Dzajica tolko moras pica eksirati"(ovo moze biti opasno neiskusnim igracima nepreporcujem, prvo pocnite sa uvodnikom)

Dejan Andjus "Matić deluje kao trokrilni orman i ima O noge. Kao dribler je loš i bolje da igra polušpica jer može bar da šutne. Na 55 metara od gola igra na pogrešnom mestu. Bezvredan igrač."
A to Zivino je standardno da brka imena Andjusa vise mrzi da ga ispravlja...
Ali ja stvarno navijam da Ziva dodje na mesto selektora sigurno ce biti zabavano i urnebesno ovo sto se sada desava baca u depresiju...

haha a što ne bi Anđusa za selektora... hahaha

Pa upravu je kad vidim kakvi izdajnici vladaju 15 godina i vrte jednu te istu mantru o Evropskoj uniji...Sve sto vredi poslase u hag i prodase...I kad nas preko medija kompleksiraju da smo najgori na svetu krivi za sve nabijaju komplex krivice...Kad se drzavna poginje na svakom cosku i sve cini da se narod oseca ponizeno i bez dostojanstva...I sto je najgore 50% ljudi proguta tu pricu i poveruje u sve ovo gore navedeno...A i ti fudbaleri su ljudi koji odrastaju u vremenu gde im se servira prica da je sramota biti rodoljub patriota i pre svega Srbin da je to nesto prevazidjeno zaostalo i lose...Pa mozda i nezasluzujemo bolju reprezentaciju od ovoga...

Bravo.Podrzavam i potpisujem svako slovo sto si napisao

http://fudbal.hotsport.rs/2015/04/2...rbi-ne-dolazite-zapalicemo-vas/#comment-53637
ALBANSKI HULIGANI JAVNO: Srbi, ne dolazite, zapalićemo vas!

Sta ce biti s kucom? Slusaj razbojnice ako ti ameri i nato okrene ledja bolje sam da se zapalis nego srbi da te jure.
Hahahah kakva su oni sprdnja znaju da je gostovanje srbima zabranjeno pa kao nesto prete. Pilece grudi u sredini i ispusena mustikla sa desne strane hahaha joooooj ne bih bio u vasoj kozi kad vam amerika okrene ledja....

Ljudi ja se stvarno nebi zacudio da u Tirani na stadionu neko puca u nase igrace od Siptarske gamadi me nista nemoze iznenaditi mrtav sam ozbiljan...Da mi imamo stav kao sto nemamo opste nebismo pristali na utakmicu u Tirani...Opste se nemojte zacuditi ako se mnogo igraca 'povredi' pred tu utakmicu u Tirani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back