Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bastu sam gledao par puta kad je igrao za svoj tim i mnogo je bolji.

kao i svi uostalom.

nije da oni NE ZNAJU nego NECE.

nemaju zelje , plase se povreda ili ne znam sta je ali NECE.

zato dovesti nekog ko ce hteti , ostaviti srce na terenu pa makar bio i 5 puta nekvalitetniji igrac .

treba da bude ponos nastup za reprezentaciju a ne da bude plus prilikom promene kluba , da moze da kaze da je nastupao za srbiju.

Poslednja izmena:
@sasasta

Koliko god jedan igrac da je dobar ne moze da funkcionise kako treba u okruzenju u kojem nema sistema. Ovi nasi najbolji vide kakvi se sve "fudbaleri" pozivaju za reprrezentaciju, pa se nekad od njih trazi da progutaju to i tu nastaje cela losa atmosfera...prave se klanovi...na klupi nema autoriteta Mihajlovic je bio budala bez autoriteta ne znam ko je mogao njega da postuje kao vodju kad su svi igraci znali kakav je mangup bio i jednostano nisu mogli da ga gledaju kao nekog sa autoritetom....u pravu je za to sto je hteo da u reprezentaciji igraju samo oni koji se osecaju kao srbi ali je pored te jedne dobre uradio more losih stvari....stavio da mu ivanovic i kolarov kreiraju igru....smesne stvari...formacija 4-6-0....u zagrebu igrali ko pickice itd...
Uslovi:
1) Selektor sa autoritetom (pa makar nista o taktici ne znao)
2) Savez koji je spreman da podrzi selektora i njegov izbor a ne da utice na njegov izbor da bi gurao igrace raznih menadzercica...

Deluje jednostavno ali je to u zemlji Srbiji naucna fantastika....pa bre ozbiljni klubovi ej klubovi ne menjaju trenera svakih par meseca a kod nas reprezentacija menja....nema leba od nas cekamo novi rat drugacije bolje da bude nece...
Kad bi fudbalski savez i celokupna reprezentacija uspeli da se sloze i organizju kao reprezentacija Kosta Rike mi bi igrali bar finale SP-a...
Pobedis nemce koji nisu mogli bod da izvuku iako su imali penal + smo pogodili 1-2 stative....pa izgubis od australije!!!? Cist nedostatak ozbiljnog sistema i organizacije....kao raspustena banda - kad je tesko svi se sloze za svoj spas a kad izgleda lako onda svako krade za sebe....

Poslednja izmena:
Kolarov nije bo sav svoj dal se ufixao necim ili je prepio ne znam ali zar niste provalili da ne moze da stoji na nogama?? Par puta je od saigraca trazio da mu NE dodaju loptu, a ne trazi izmenu !!?? Kretao se kao da je naduvan pokreti mu u slowmotion....nisma mogao da verujem sta vidim...
Ona reakcija Baste je bila legendarna, covek se okrenuo ja reko sad ce da predribla Stojkovica i da da gol kad on brat ni pet ni sest u korner laganica.....pa se jos buni na saigraca kaze sto nisi prisao :hahaha:
Drugi gol krivica njegova i Stojkovica.....vise njegova jer mu je igrac na njegovoj poziciji usao neometano kao lopov u skupstinu...
Basta, Gudelj, Petrovic, Kostic itd..klasicni menadzerski igraci...nema sistema bre ljudi niti ce ga biti dokle god lopovi iz saveza koriste te pozicije da se bogate na racun rezultata i dokle god ova drzava stoji u ovom zivom blatu....

Ma neće da se umara čovjek, a možda je i mamuran bio, ništa nije isključeno... ali ne vjerujem da ga nije zamijenio onaj namršteni iz Javora... ja sam čitavo drugo poluvrijeme vikao: Uvedi Obradovića hebbo ti on mater :evil:

Ljajić je naprijed možda jedini koliko toliko nešto pokušavao, mada se u drugom poluveremenu i on utopio u sivilo... stoje ljudi, niko da potrči, nevjerovatna utakmica...

E da apsolutno je neverovatno da nasi dok jedan igrac ima loptu (i vuce je 40m u stranu) ostali stoje.....bukvalno STOJE.....bajkovita scena....

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=30&nav_id=974421
Bane: Tri pobede vode u Francusku

hahahah eeee moj veseli Ivanovicu.....JEDNU POBEDU NISTE U STANJU DA OSTVARITE A HOCETE TRI !!?? ....u svakom slucaju drago mi je sto vas duh nasih predaka jos nije napustio iako mozak jeste. Nismo mi za ovaj sport treba da se ukine i sve snage usmere ka kosarci i ostalim sportovima iako fudbal volim vise no leba....

Opravdao je poziv i pokazao da naši selektori stvarno znaju znanje :roll:

Ja se izvinjavam što pitam ovako neumesno, ali šta je zamerka Raći za sinoćnu partiju?

Raća je sinoć bio jedan od retkih igrača kod nas koji može da dobije prelaznu ocenu.
Koliko sam uspeo da izbrojim, čovek nije dao nijedan pogrešan pas, imao je par lepih horizontalnih pasova, kada je menjao strane napada našeg tima, i sve u svemu odradio svoj posao na zadovoljavajućem nivou.

Ja se izvinjavam što pitam ovako neumesno, ali šta je zamerka Raći za sinoćnu partiju?

Raća je sinoć bio jedan od retkih igrača kod nas koji može da dobije prelaznu ocenu.
Koliko sam uspeo da izbrojim, čovek nije dao nijedan pogrešan pas, imao je par lepih horizontalnih pasova, kada je menjao strane napada našeg tima, i sve u svemu odradio svoj posao na zadovoljavajućem nivou.

Znaš kad sam znao da ćeš to da kažeš... :lol:

Imao je i jedan dobar potez kad je izgubio loptu pred našim šesnaestercem pa se valjao poslije toga... :)

Neozbiljni, budi malo ozbiljan... :) kao i većina naših igrača Raća se sinoć nije uopšte kretao, bio je spor i statičan, nije se otvarao... a kad primi loptu vraćao je nazad... istina, imao je i par tačnih dodavanja kad je mijenjao stranu i dobar volej koji je uhvatio pred kraj poluvremena, daleko od toga da je bio najgori... najgori su nam bekovi bili...

Izjave igraca i selektora sve govore..Je ne znam kako ih nije sramota pricati o plasmanu kada imaju 1 (JEDAN) bod iz utakmica protiv Portugala,Danske,Albanije i Jermenije ?!

Selektor, igraci,FSS, analiticari iz emisija cute i prave se ludi niko ne sme da kaze kakvo je realno stanje a svi ga vidimo..Ovo je najveca bruka u istoriji Srbije da sa ovakvim igracima protiv ovakvih protivnika uzmemo jedan bod.

Glupo je pricati o pojedincima kad je ceo tim bio los pocevsi od selektora pa na dalje..Neka novinari odjebu od Ljajica njegova je stvar hoce li da peva himnu ili nece, ti isti novinari kao i vecina naroda isto ne znaju himnu ali imaju obraza da prozivaju igraca. Ovo je fudbalski nacionalni tim a ne horski orkestar kako ljudi ne mogu svhvatiti !?

Riba smrdi od glave , u FSS sede ljudi vecinom nestrucni za taj posao ali to je tako u celoj drzavi pocevsi od varosica i gradova pa do republickog parlamenta gde uglavnom sede ljudi koji nemaju znanje za to ali su tu jer su obicni poltroni koji ce da klimaju glavom kada treba , mnogi ce reci da ovo nema veze sa sportom ali ima jer je to odraz ovoga drustva i sistema..

Predsednik saveza ponavlja kako imamo tim za buducnost, kako savez posluje u plusu i kako se uvecava budzet jer je to logicno za njega i nabitnije od svega, tako je isto i u politici gde narod voli da slusa premijera i njegove slatke bajke pred spavanje ,tako je svuda u celoj zemlji i u svakoj sferi zivota ovde..

Ljudi koji vode FSS kao i ovi u politici nemaju obraza ni morala i naravno da nece podneti ostavke..Sve su to dokazane dzukele i prevaranti , mi smo se samo na papiru resili komunizma ali u praksi ovde jos vlada komunizam i taj sistem gle ce ljudi da klimaju glavom zarad pozicija, ne mozes ocekivati da neko ko je bio titov pionir 40 godina odjednom postane demokrata svestan svoje odgovornosti ;)

Moral i profesionalizam su ovde na niskom nivou od saveza preko selektora pa sve do igraca..Pogledajte izjave od svih njih ovih dana , isti su ,kao da su pravljeni na isti kalup :)

Ne bih rekao da je Srbija izblamirana sa ovim jednim bodom posto je Srbija odavno izblamirana na svim poljima a ne samo u sportu. Ne treba trositi vreme na ove profesionalce koji izgledaju kao amateri i nervirati se zbog budala koje boli ona stvar za Srbiju.. Ovo je sve odraz stanja u drzavi i drustvu i nista vise. Opet kazem za sastav tima nemam zamerke ali igra i sve ostalo...jako lose.

Znaš kad sam znao da ćeš to da kažeš... :lol:

Imao je i jedan dobar potez kad je izgubio loptu pred našim šesnaestercem pa se valjao poslije toga... :)

Neozbiljni, budi malo ozbiljan... :) kao i većina naših igrača Raća se sinoć nije uopšte kretao, bio je spor i statičan, nije se otvarao... a kad primi loptu vraćao je nazad... istina, imao je i par tačnih dodavanja kad je mijenjao stranu i dobar volej koji je uhvatio pred kraj poluvremena, daleko od toga da je bio najgori... najgori su nam bekovi bili...

A ja sam znao da ćes da se uhvatiš za taj trenutak kad je pao i izgubio loptu, što mu je bila i jedina greška na utakmici.

Raća je oduvek bio spor, to mu je i glavna mana, ali je sinoć uvek bio tu da primi loptu, da odigra tačan pas.
Portugalci nisu igrali presing, već su se branili zonski, pa nije imao ni potrebe da se nešto preterano otvara, već je komotno mogao da primi loptu na našoj polovini.

Veći problem je što se ovi ofanzivni igrači nisu bolje otvarali i kretali, jer bi onda ovi Raćini tačni pasovi imali bolji efekat.

bastu sam gledao par puta kad je igrao za svoj tim i mnogo je bolji.

kao i svi uostalom.

nije da oni NE ZNAJU nego NECE.

nemaju zelje , plase se povreda ili ne znam sta je ali NECE.

zato dovesti nekog ko ce hteti , ostaviti srce na terenu pa makar bio i 5 puta nekvalitetniji igrac .
treba da bude ponos nastup za reprezentaciju a ne da bude plus prilikom promene kluba , da moze da kaze da je nastupao za srbiju.

Jes pa da onda opet pljujemo po covjeku kao po Mihi :roll:...pu bre...kako nas samo nije sramota...ne igrace vec nas, GOmNA jedna!!!

pa ko ce da ima autoritet ako nema mihajlovic

jedan od nasih najboljih fudbalera , osvojio prvenstvo sveta , ima konstantnu fudbalsku karijeru od preko 20 godina.igrao u italiji i bio vrlo priznat .vrlo postovan u romi ,laciu , sampdoriji i interu.

ko je curcic za njega , ko je advokat ili neko od onih ko je bio na nasoj klupi.

antica bih naravno izuzeo jer je ostvario ogromnu trenersku karijeru.

to sam hteo u vezi autoriteta .

a u vezi zalaganja , ako se igrac ne zalaze na 1-2 utakmice treba tolerisati svakako ,ali ako se ne zalaze 5 , 10 utakmica pa ne zovi ga pa da je bilo ko .

- - - - - - - - - -

Jes pa da onda opet pljujemo po covjeku kao po Mihi :roll:...pu bre...kako nas samo nije sramota...ne igrace vec nas, GOmNA jedna!!!

mi mozemo da se ljutimo ali vrh saveza ima tu moc i ako postoji neka vizija i kad se izgubi par utakmica da se nastavi u nekom smeru.

a oni dovedu nekog , krene se u nekom pravcu i taman treba da pocnu rezultati oni menjaju.

i zasto je dovodjen advokat i jos neki.

ja krivim savez i onog foteljasa

I kad Tole jednog dana ode nasledice ga covek istog lika i karaktera.

Drzava je propala ko m*da kroz pocepane gace, na najvisim funkcijama(ne samo sportskim) nema vise ljudi koji su voljni da gledaju nesto drugo osim sopstvenog d*peta.

Ne treba ocekivati od igraca da igraju srcem za drzavu koju su prvom prilikom napustili za boljim zivotom i cija javnost ih svaki drugi dan osudjuje.

Zakljucak, vratite Babovica u reprezentaciju :)

Drzava je propala ko m*da kroz pocepane gace, na najvisim funkcijama(ne samo sportskim) nema vise ljudi koji su voljni da gledaju nesto drugo osim sopstvenog d*peta.

Ne treba ocekivati od igraca da igraju srcem za drzavu koju su prvom prilikom napustili za boljim zivotom i cija javnost ih svaki drugi dan osudjuje.

a kad jednog dana okači kopačke o klin... Kuronju za selektora... asistent Ogi Koroman...

Ja sam jedino kod Mihe u par navrata vidio ove nase da igraju presing sve posle toga sto smo igrali je rekreativni fudbal...Uporedite ovu utakmicu i onih 0:3 u beogradu protiv Belgije...ovo smo izgubili jednim golom razlike u gostma a nepamtm kad sam se oseco jadnije na pomen reprezentacije...

- - - - - - - - - -

Jeste ljudi Tole mufljuz i mafijas i veliko zlo naseg fudbala kojem cu jednog dana valjda videti ledja nadam se...i sve to sto se desava oko saveza jest enegativno i lose utice...ali trebamo biti realni i priznati da ove nase zvezdice zaboli ***** za reprezentacijom...Curcic je pokazao 'autoritet sramnom' izjavom da je zadovoljan zalaganjem...Valjda ce jednom biti bolje...dotad nam ostaje da gledamo klince u mladjim kategorijama oni se trude treba im afirmacija nemaju pare jos uvek nisu iskvareni...

- - - - - - - - - -

Jeste videli Savu Milosevica i njegovu izjavu tuga brate...**** mi pas mater glupu kad samog sebe lazem da ima ljudi u nasem savezu kojima je stalno do naseg fudbala...

Tačno tako...i kada misliš da ne postoje gori,iznenadiš se novim idiotizmom (nešto kao ovaj novi kadar u Partizanu ili "nove struktura" u Zvezdi).

Tačno tako...i kada misliš da ne postoje gori,iznenadiš se novim idiotizmom (nešto kao ovaj novi kadar u Partizanu ili "nove struktura" u Zvezdi).

djuric u partizanu i terzic u zvezdi.

takodje i popovic(ovaj novi u partizanu koji se jos nije dokazao) i kokeza.

i sta da ocekujemo od naseg fudbala.

- - - - - - - - - -

evo bas citam za popovica .obecao 6 miliona umesto toga uzeo kredit od 4 i zalozio stadion

- - - - - - - - - -

a i navijaci .koriste svoje pozicije u klubovima da bi izbegli kazne za svoje radnje.

navijac zvezde je vodja navijaca partizana.

ma nista nije u redu

djuric u partizanu i terzic u zvezdi.

takodje i popovic(ovaj novi u partizanu koji se jos nije dokazao) i kokeza.

i sta da ocekujemo od naseg fudbala.

- - - - - - - - - -

evo bas citam za popovica .obecao 6 miliona umesto toga uzeo kredit od 4 i zalozio stadion

- - - - - - - - - -

a i navijaci .koriste svoje pozicije u klubovima da bi izbegli kazne za svoje radnje.

navijac zvezde je vodja navijaca partizana.

ma nista nije u redu

al' me briga sad za sve, jer ja živim od tebe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back