Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aca Stojanović ‏@AcaStop 8m8 minutes ago
Завршена сезона за Душана Тадића. Јако тешка повреда са којом се дуго мучи.

Koga boli uvo za njega realno. I bolje sto nece igrati protiv Danske.

Ali najozbiljnije.Ljudi budite makar jednom realni u zivotu.

Da nam je u ove 4 utakmice igrao bilo ko iz nase lige umesto Ivanovica,Kolarova,Tadica,Markovica i Ljajica sigurno bi osvojili vise od 1 boga. Znaci sigurno

- - - - - - - - - -

Miha je jeo previše govna na početku kvalifikacija za svjetskog al' se na kraju sabrao i vezao pobjede koje eto nisu bile od nekog vitalnog značaja. Dakle da nije bilo njega neke igrače ne bi ni danas gledali počev od Tadića pa njemu sličnih. Nisam bio za to da ga se otjera jer je definitivno zaslužio još vremena i još prilika jer je uhvatio ritam. Popravio koheziju među igračima, to si jasno mogao da vidiš na onom meču protiv makedonije kada smo im pukli petardu,

'rvati nemaju bog zna kakvu ekipu al eo na korak su do evropskog, a bili su na svjetskom...

Zbog toga je i popio kapiju

Ljajić je odigrao, ako se ne varam, samo protiv Portugala... i nije bio toliko loš... Ivanović se trudio... za ove ostale si definitivno u pravu...

Daj bre buraz budi realan.Za Tadica,Kolarova i Markovica mi je drago sto se slazes.

Al kako mozes da kazes da Ljajic nije bio los i da se Ivanovic trudi. Ljajica ama bas nista nije dobro uradio. Primi loptu i ne moze nijednom licem da se okrene ka golu, ne znam sta taj decko glumi, primi je i zadrzava je dok je ne izgubi,gluio nekog driblera samo,ima 2 slobodna coveka on baja zadrzava loptu dok je ne izgubi i tako svaki put.

A Ivanovic???!?!!? Evo sad cu da ti kazem najiskrenije. Nikad necu moci da ukapiram ljude koji gledaju reprezentaciju a smatraju da Ivanovic nije najgori igrac na terenu svaki put.
Kolko god da je dobar u Celziju on je smece od igraca u repki i u sve 4 tekme u ovim kvalifikacijama je bio najlosiji igrac na terenu u nasem timu.

Zato sto ga gledate sa strahopostovanjem jer Bog i batina u Engleskoj i necete sa istom kritikom da pridjete njemu i Basti. Ja gledam realno samo ono sto pokaze na terenu a pokazao je sve najgore.Ponavljam jos jednom sigurno najlosiji igrac u reprezentaciji-Ivanovic.

- - - - - - - - - -

A najvise me nervira to sto javnost ne sme da iskritikuje Ivanovica,Kolarova,Tadica. To ne bi proslo ni u jednoj drugoj drzavi

Daj bre buraz budi realan.Za Tadica,Kolarova i Markovica mi je drago sto se slazes.

Al kako mozes da kazes da Ljajic nije bio los i da se Ivanovic trudi. Ljajica ama bas nista nije dobro uradio. Primi loptu i ne moze nijednom licem da se okrene ka golu, ne znam sta taj decko glumi, primi je i zadrzava je dok je ne izgubi,gluio nekog driblera samo,ima 2 slobodna coveka on baja zadrzava loptu dok je ne izgubi i tako svaki put.

A Ivanovic???!?!!? Evo sad cu da ti kazem najiskrenije. Nikad necu moci da ukapiram ljude koji gledaju reprezentaciju a smatraju da Ivanovic nije najgori igrac na terenu svaki put.
Kolko god da je dobar u Celziju on je smece od igraca u repki i u sve 4 tekme u ovim kvalifikacijama je bio najlosiji igrac na terenu u nasem timu.

Zato sto ga gledate sa strahopostovanjem jer Bog i batina u Engleskoj i necete sa istom kritikom da pridjete njemu i Basti. Ja gledam realno samo ono sto pokaze na terenu a pokazao je sve najgore.Ponavljam jos jednom sigurno najlosiji igrac u reprezentaciji-Ivanovic.

- - - - - - - - - -

A najvise me nervira to sto javnost ne sme da iskritikuje Ivanovica,Kolarova,Tadica. To ne bi proslo ni u jednoj drugoj drzavi

A ja mislim da se mnogo nešto nerviraš. Ipak je u pitanju fudbalska reprezentacija

Brate kasno si se prikljucio vagonu za nerviranje mi smo vise oguglali na reprezentaciju presipamo iz supljeg u prazno zadnje dve godine :D...Bukvalno se osecam kao da sm 'mamuran kad gledam reprezentaciju i samo cekam da vreme prodje' a tako se i oni ponasaju na terenu... Ima to mnogo stvari kao sto smo gore spominjali nacionalni ponos i dostojanstvo kojeg danas manjka kod Srba...Zatim savez koji je skroz truo...Neznam da li si ikad igro fudbal za neki lokalni klub koji se raspada pa na primer jure te za clanarinu ti platis clanarinu al nedobijes trenerku i opremi pocinje utakmica niko da ti kaze zdravo iz uprave nema vode na poluvremenu...fali dres nekom nije placana clanarina i kad izadjes na teren osecas se ko popisan nikom se neigra brate...ovo jesu banalni amatersi primeri ali sve se to 'desava' u nasem savezu na mnogo visem nivou dovode se treneri poslusnici bez ikakve ideje vidis da su tu da klimaju glavom u reprezentaciju se guraju neki managerski igraci javnost na svakom koraku pljuje previse toga negativnog je na svakom koraku...opet nemislim da ih pravdam ali ovo sve sto sam naveo nisu puki izgovori...Jugovic se pre neki dan oglasio i reko slicno nesto ovome 'savez je truo i to se reflektuje na igrace i sam znam'...Kad smo poslednji put odigrali utakmicu sa mudima da izvrsimo jak prsing krenemo u napad pa sta bude poslednji put sa Anticem i par puta sa Mihajlovicem(koji nam nije valjo) svi drugi treneri izadju u fazonu pazljivo pa cemo videti njihove slabosti i svka ekipa nas rutinira na kraju...I na kraju krajeva svi ti igraci imaju porodice neke karijere grade i imam osecaj da bi najradje da se maknu od ovog cirkusa i ove negative...opet kazem nepravdam ih ali razumem neke stvari u jednu ruku...i na kraju za Ivanovica slazem se da igra ko ***** ali to vazi samo za OVE KVALIFIKACIJE! Covek je konacno digo ruke ali nemoj da zaboravis da je on godinama pre toga bio jedna od retkih svetlih tacki u reprezentaciji kolko nas je puta vadio svojim golovima...

Bard zna u čemu je problem:

ŽIVADINOVIĆ: Fudbal sahranile starlete, igrači misle da je gol kada ubace u vaginu

zivadinovic-640x398.jpg

- Pomutile su im mozak. Ne mogu celu noć da se ”krevetaju”, a da sutradan igraju. Reprezentativci misle da je uspeh ako ga ubace u vaginu. Opale tri rupe pa budu srećni, a ne znaju da su najmanje još trojica njihovih saigrača bili u toj istoj rupi.

http://fudbal.hotsport.rs/2015/05/0...e-igraci-misle-da-je-gol-kada-ubace-u-vaginu/

Ионако смарају са гурањем одавно стасалих играча који играју и за А селекцију у младу репрезентацију. Јбт, па већ има две године, а и више како су њих тројица заиграли за сениоре.

А и то гурање млађих селекција, што у фудбалу што у баскету је компексаштво јер смо одавно мала и јадна земља. А богами и лоповлук и параван за Ал каТолета и осталу багру у савезу.

Spisak za prijateljski mec protiv Azerbejdzana(7. juna) i kvalifikacioni protiv Danske(13. juna):

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi, Haifa), Željko Brkić (Kaljari) i Živko Živković (Partizan)

Odbrambeni igrači: Dušan Basta (Lacio), Nenad Tomović (Fiorentina), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Torino), Matija Nastasić (Šalke), Stefan Mitrović (Frajburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Mehelen)

Vezni red: Radosav Petrović (Dinamo, Kijev), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Đuričić (Sautempton), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA, Moskva) i Filip Kostić (Štutgart)

Napadači: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul) i Petar Škuletić (Lokomotiva, Moskva)

Је ли гледао ко Пауновићеве орјиће јутрос? Ја сам рано устао, али заборавих да играју...

На вијестима кажу да нисмо лоше играли, али смо ипак изгубили... ово је веома талентована генерација и мислим да можемо нешто да постигнемо без обзира на овај пораз...

Evo prvo poluvreme ma ****** morali smo dati gol bili smo bolji nema sta...Zivkovic i Serej(vec bi ga zvao u reprezentaciju) najbolji Saponjic se dobro gradi ali dva puta je zasro mogo je dat gol moro je bolje neznam jeli trema ili sta je...Nije mi jasno koju Gacinovic ima ulogu i zasto je ovako daleko od gola ladno igra beka neznam sta oce stim valjda da kombinuje sa Zivkovicem veruje da tako mozemo visak napraviti...Ovaj Maksimovic u sredini mi se nesvidja...imamo mi boljih igraca...steta sto nema Ristica...neznam zasto drazica nije pozvo...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back