Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baci se pogled na spisak i lako se vidi da nam sredinu čine 4 zadnja vezna i 5 krila. Mi nemamo nijednog krštenog centralnog vezistu, nekoga ko će da razigrava, da kreira neku igru. Ta pozicija nam je rak rana.
Možeš ti tu da staviš Tadića i Matića, ali to neće da liči ni na šta, kao što smo i imali prilike da vidimo.

Filip Djuricic je igrac cija je prirodna pozicija centralnog veznog.

Njih dvojica su višak ostalo je ok... umjesto Petrovića treba zvati Milinkovića Savića, a umjesto Karleuše Pejčinovića, Vilotića,Rajkovića ili Spajića...
Када сам прочитао "Тошић" мислио сам на Бамбија Тошића, а онда видех да их је двојица... :dash: Ко ће да ми објасни магију тога Карлеуше, који га к. стално зову у репрезентацију, па ајде да немамо тих бекова него не знамо шта ћемо са њима.

Ma kakav spic taj nije video spica u zivotu. Mogao je i golmana da igra...
Nego decko je sjajan po sredini u nasoj reprezentaciji iako ga svi omalovazavaju zbog krhke gradje. Ima on itekako finu tehniku i odlicnu asistenciju. Kad se upari sa Tadicem bice to fina sredina. Jos igraju zajedno u Sautemptonu i tu ce se jos bolje upoznati.

Јоој, када га видим, најрадије би га повео на ћевапе. Стварно изгледа ко зимски комарац.

Него своди се на то да ћемо организацију напада морати да препустимо двојцу Тадић-Ђуричић, плус Коларов ако успе да пробије нешто по левој страни, а за моју представу мора да игра и Баста јер он даје енергију том тиму што је иначе проблем. И онда само још да се прекрстимо па шта буде.

Када сам прочитао "Тошић" мислио сам на Бамбија Тошића, а онда видех да их је двојица... :dash: Ко ће да ми објасни магију тога Карлеуше, који га к. стално зову у репрезентацију, па ајде да немамо тих бекова него не знамо шта ћемо са њима.

Јоој, када га видим, најрадије би га повео на ћевапе. Стварно изгледа ко зимски комарац.

Него своди се на то да ћемо организацију напада морати да препустимо двојцу Тадић-Ђуричић, плус Коларов ако успе да пробије нешто по левој страни, а за моју представу мора да игра и Баста јер он даје енергију том тиму што је иначе проблем. И онда само још да се прекрстимо па шта буде.

sa ovim se apsolutno slazem...a sto se tice veznjaka pa sigurno bolje da Djuricic igra nego Gudelj...iako Djuricic cesto nemoze da uhvati ritam to ce doci vremenom sa iskustvom...ma samo bre ocu da vidim neke ofanzivne igrace ispred Matica...

Jedina razlika izmedju nas i Portugala je Kristijano Ronaldo, ako izuzmemo njega ta reprezentacija je na istom nivou kao mi

Imaju dobrih pojedinaca kao recimo Mutinjo, Andre Gomes i slicno, al ih imamo i mi

Portugal je favorit ali nije da nemamo sanse, imamo brze igrace i visoke igrace, sto znaci da mozemo da ih ugrozimo iz kontre ili nekog prekida

Posed lopte ce naravno biti na njihovoj strani

Jedina razlika izmedju nas i Portugala je Kristijano Ronaldo, ako izuzmemo njega ta reprezentacija je na istom nivou kao mi

Imaju dobrih pojedinaca kao recimo Mutinjo, Andre Gomes i slicno, al ih imamo i mi

Portugal je favorit ali nije da nemamo sanse, imamo brze igrace i visoke igrace, sto znaci da mozemo da ih ugrozimo iz kontre ili nekog prekida

Posed lopte ce naravno biti na njihovoj strani

Prekid mozda ali odavno nisam video da nasa reprezentacija da gol iz neke kontre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back