GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.645
Šta mislite kakve su nam šanse protiv Portugala? Kontam da bi ih trebali uzeti.
Realno jako slabe, sve osim poraza nam je premija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite kakve su nam šanse protiv Portugala? Kontam da bi ih trebali uzeti.
Realno jako slabe, sve osim poraza nam je premija
Zasto da ne? Pa igracki gledano, imamo veoma dobru reprezentaciju.
Zasto da ne? Pa igracki gledano, imamo veoma dobru reprezentaciju.
Mozda, ali vodjstvo nam je nikakvo a bogami i rezultati. Jedva smo izvukli bod protiv Jermenije, nismo mogli Albancima da damo gol za jedno poluvreme, a onda nas razbili i Danci 3:1 kod kuce.
evo jedna ekipa, nisam odavno:
- Rajković
- Kolarov
- Ivanović
- Nastasić
- Rajković
- Matić
- Milinković Savić
- Tadić
- Marković
- Ljajić
- Mitrović
Rezerve:
- Lukač
- Tomović
- Pejčinović
- Ristić
- Tošić
- Đuričić
- Škuletić
Spoj mladosti i iskustva...Na desnom štoperu bih stavio Subotića, ali pošto on neće da igra, onda Biševac, ali pošto je on povrijeđen onda gospodin Rajković... kvalitetne rezerve za bekove nemamo, pa sam stavio Tomovića tu da bude na klupi, on nije nešto ali je iskusan... postoji opcija i da Gudelj igra desnog beka... Milinković Savića sam stavio na sredinu sa Matićem zato što me taj dečko oduševljava kako igra, a mislim da bismo konačno jednom trebali da prestanemo da forsiramo drvosječe na sredini a la Rađa Petrović ili onaj Radovanović što ga je Miha stalno stavljao u tim... malog Ristića iz Zvezde treba što više gurati i on treba da konkuriše za mjesto na sredini. Mislim da ne treba trošiti riječi za krila... dok god igraju za Romu i Liverpul Ljajić i i Marković moraju biti prva postava... Mitrović je za mene prvi špic, a trenutno je Škuleta u dobroj formi pa je on rezerva.... naravno kad poboljša formu i Đorđević je takođe u kombinaciji...
Једино што ја сматрам да Љајићу није ту место и да од њега нажалост нема леба. Мислим да је Миха што се њега тиче био у праву и да дечко може само да шкоди атмосфери.Добар ти је тим.Једино што ја сматрам да Љајићу није ту место и да од њега нажалост нема леба. Мислим да је Миха што се њега тиче био у праву и да дечко може само да шкоди атмосфери.
evo jedna ekipa, nisam odavno:
- Rajković
- Kolarov
- Ivanović
- Nastasić
- Rajković
- Matić
- Milinković Savić
- Tadić
- Marković
- Ljajić
- Mitrović
Rezerve:
- Lukač
- Tomović
- Pejčinović
- Ristić
- Tošić
- Đuričić
- Škuletić
Spoj mladosti i iskustva...Na desnom štoperu bih stavio Subotića, ali pošto on neće da igra, onda Biševac, ali pošto je on povrijeđen onda gospodin Rajković... kvalitetne rezerve za bekove nemamo, pa sam stavio Tomovića tu da bude na klupi, on nije nešto ali je iskusan... postoji opcija i da Gudelj igra desnog beka... Milinković Savića sam stavio na sredinu sa Matićem zato što me taj dečko oduševljava kako igra, a mislim da bismo konačno jednom trebali da prestanemo da forsiramo drvosječe na sredini a la Rađa Petrović ili onaj Radovanović što ga je Miha stalno stavljao u tim... malog Ristića iz Zvezde treba što više gurati i on treba da konkuriše za mjesto na sredini. Mislim da ne treba trošiti riječi za krila... dok god igraju za Romu i Liverpul Ljajić i i Marković moraju biti prva postava... Mitrović je za mene prvi špic, a trenutno je Škuleta u dobroj formi pa je on rezerva.... naravno kad poboljša formu i Đorđević je takođe u kombinaciji...
zasad na 10 najvise podseca Ristic koji bi se zbog toga trebo da se nadje na spisku(nadam se da ce se i Pavlovski probit u prvi tim Porta vidim daje neke golove za B tim ali snjim otom potom i iskreno verujem da hoce velike nade u njega polazem)...Posto nasi obozavaju da igraju sa dva zadnja vezna ja bih probao Vejinovica iz Vitesea dete Ajaxa poceo kao 10ka sada gurnut malo dublje iskreno nisam ga gledo sem neke klipove ali vidim hvale ga holandjani da je najbolji u zemlji na toj poziciji na klipovima deluje dosta dobro lepa tehnika mekana noga igra vrlo jednostavno fudbal vredi probati jer potencijalno mozemo dobiti veliko pojacanje na sredini... kad vec igramo sa dva zadnja vezna nek budu neki koji znaju igrati ka napred...Na spisku bi se takodje trebo naci i Spajic gledo sam ga nekoliko puta lepo cita igru i ume se postavit nije ni spor medjutim njegova najveca mana u ovom trenutku je sto je ipak deluje dosta mekano a igra stopera ali bi trebo bit na spisku jer igrac za buducnost...valjda ce vremenom ojacati...sa druge strane Pesic u napadu igra jako dobro glavom ima i nekih ok poneza u igri mada tuluz ne napada puno tako da nemoze puno doci do izrazaja mislim da je on jos zelen za A tim videcemo...prava steta je sto Djurdjevic neiga za Vitese i jako me cudi jer u njemu stvarno cuci potencijal u Radu mi se jako svidjo ali zvat igraca koji neigra za klub pa jos napadaca netreba nam...opet kontam mozda bi dobro bilo pozvati Pesica ipak izgleda malo udljudnije spisak kad se na njemu nalaze 3 napadaca...Mitar bi trebo biti prvi izbor a Skuletic da udje...PS imam neki osjecaj da ce Skuletic zabit neki jako bitan gol u kvalifikacijama da ce ga mozda bas Portugalu metnut...Đorđević je povređen. A za Ristića no comment, pored Đurićića, Tadića, Jojića, Tošića, Kuzmanovića...

Prvi selektor koji nepozove Zorana Tosica ili ga makar ostavi na klupi ce imati moju punu podrsku...Kuzmanovic je posto pravi alibi igrac puno je obezavo al je sada teski prosek ako i to...Jojica nema nigde mesecima...Djuricic je idalje samo talenat...mene brinu krila u nasoj reprezentaciji...Stutgart zalepljen za dno a Kostic slabo igra? Cavric u belgiji isto reto igra to mi je potpuno nejasno...on mi se najvise dopada ima i snagu i tehniku i brzinu...ps Filip Djordjevic nema blage veze nikome netrebaju novi pantelici lazovici itd...
Stojkovic
Ivanovic, ?, Nastasic, Kolarov
Basta, Gudelj, Matic, Tadic, Djuricic (Jojic)
Mitrogol (Skuntelar)
Jojić je autu, Đuričića treba da vidimo u Sautemptonu, u Majncu se nije pokazao (mada je on u reprezentaciji igrao dobro, za razliku od Gudelja)... Basta u Laciju igra beka (Bastu sam zaboravio jer je dugo bio povrijeđen) i on definitivno treba da bude rezerva Ivanoviću ili možda čak da Bane ide na štopera...
A zašto ne Ljajić?
Дебакл Португала ?
Ја мислим да неће бити брука.Обично буде када се не надамо.
Некако мислим -мало голова,можда и нерешено...