Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Još 16 dana do dana odluke. PORTUGAL-SRBIJA!Vaša očekivanja?
Će gi skršimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spustam ocekivanja maksimalno.
Ako pobedimo prvi sam u redu sa izjavom da sam oduvek verovao u nase![]()

sad uhvatih zadnjih 20 minuta Roma Sampdorija Ljajic kad je uso nista nije uradio...Mada Roma mi izgleda bezidejno svaki put kad ih gledam trebo bi ovaj Garsija da leti...Sa druge strani Mihajlovic kad got sam gledo Sampdroju nema ni tu lepog fudbala sve igra nesto na rezultat svi na svojoj polovini i onda neka kontra malo sansi stvaraju al ih koriste...Ma skroz je prsla ova Serija A...
Tosic, Petrovic![]()
Kladim se da ce sastav 90% izgledati ovako
---------------- Mitrovic ----------------
Ljajic -------- Markovic ------ Tadic
--------- Matic ------- Gudelj --------
Kolarov --- Nastasic --- Tomovic --- Ivanovic
--------------- Stojkovic ----------------
Znamo svi da Curcic preferira 4-2-3-1 uostalom to je postalo neko zlatno pravilo nasih selektora, ko ne koristi tu formaciju celava mu keva
Mozda jedna izmena bude Tosic umesto Ljajica ili Markovica
Ma Tadić će igrati prednjeg veznog, kao i na prošlim utakmicama, a Marković i Tošić/Ljajić po krilima... nije ni ovaj sastav loš... samo bih ja stavio nekog kreativca na sredinu umjesto Gudelja... Gudelj mi se ne sviđa na toj poziciji...
Matic je nesto rovit i tesko da ce moci da odigra na najvisem nivou ali i kao takav nam je preko potreban. Gudelj treba da pokriva ono sto Matic ne stigne a uz to je dobar da sutira iz drugog plana jer ima odlican sut iz daljine sto je pokazao protiv Grcke a i u AZ-u nekoliko puta. Ja cenim da ce Markovic odmah iza Mitra vise levo a Zoran skroz po krilu desno dok ce Tadic igrati nekakvog kreatora po sredini mada bi ga rado video po levoj strani jer mi se cini da je tako ubojitiji. Dzaba kada Markovic igra na toj poziciji a steta je staviti na klupu takvog igraca da bi Tadic dobio prostor.
Tadić je najbolji kreator od svih tih igrača, mada mu je prirodna pozicija krilo (lijevo)... alternativa je staviti Đuričića na sredinu, mada i on igra krilo u Sautemptonu...
Djuricic ma koliko delovao mlitavo za A reprezentaciju igra kao zmaj.

Tako je, uvijek je odlično odigrao... osim ono kad ga je ludi Miha stavlj'o na špica![]()