Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmi cure titulu titulu!!!! Uzmi Cure titulu titulu!!! Sluso sam Savu Milosevica prica kako je poreban posrednik izmedju presednika saveza i selektora covek iz fudbala ta neka njegova funkcija ***** li ga kako se zove koordinator tako nesto...i prica da je on potpuno odgovoran za rezultate reprezentacije dobro je radio u mladoj mozda sam lud al sam opet poco da se lozim da mozda dolaze bolji dani...Nadam se Sava vidi da se Tole samo iznutra moze srusiti pa je sad Cure sa Savom dobio odresene ruke pa ako dodju rezultati a Sava i Cure glavni odgovorni za to lakse ce Toleta biti zbaciti...I ovo raduje sto se pricaju sa igracima prate se igraci...Aj videcemo kazem mozda sam lud al me neki optimizam opet uhvatio...Kad ce spisak???

Ljajic prvi strelac Rome sa 8 golova???:eek: sad uhvatih zadnjih 20 minuta Roma Sampdorija Ljajic kad je uso nista nije uradio...Mada Roma mi izgleda bezidejno svaki put kad ih gledam trebo bi ovaj Garsija da leti...Sa druge strani Mihajlovic kad got sam gledo Sampdroju nema ni tu lepog fudbala sve igra nesto na rezultat svi na svojoj polovini i onda neka kontra malo sansi stvaraju al ih koriste...Ma skroz je prsla ova Serija A...

Spekulise se da su pozvani za mec sa Portugalom:

Golmani Stojković, Brkić, Rajković.
Odbrana: Ivanović, Basta, Kolarov, Nastasić, Tomović, Rukavina, Tošić, Maksimović, Obradović.
Sredina: Petrović, Matić, Gudelj, Ljajić, Đuričić, Tadić, Tošić, Kostić.
Napad: Mitrović i Škuletić.

Ovo je manje-vise to sve sto imamo... Ovo su najbolji nasi igraci kada se uzme u obzir kvalitet liga i konstantnost klubova u kojima igraju..Vidic i Subotic definitivno nece da igraju za reprezentaciju, Jojica nema ni na klupi Borusije, Bisevac,Djordjevic i Kuzmanovic su povredjeni..Tako da je u ovom trenutnu ovo nas najaci sastav i ne znam sta se ljudi bune,sve je na mestu..Kada se vidi koga su Mihajlovic i Advokat sve zvali ovo je suvo zlato! Svako ko misli drugacije je zlonameran.. E sad da li je ovo pravi selektor da se nosi sa pritiskom kako fudbalskim tako i nefudbalskim to ne znam.. Nema konstantnosti u igracom kadru pa ce ovo i biti problem kao i moguca motivacija tjst bolje reci nemotivacija kod igraca.. Ko vodi savez ni ne cudi..

- - - - - - - - - -

Tosic je ok igrac po nekad malo sebican, doduse ne igra nesto puno sada u CSKA koliko vidim..Petrovic je potcenjen igrac ali je radilica na sredini terena gde zna dobro da prekida napade protivnika a ima i dobar sut sto se videlo za vikend protiv Fenera..

Kladim se da ce sastav 90% izgledati ovako

---------------- Mitrovic ----------------

Ljajic -------- Markovic ------ Tadic

--------- Matic ------- Gudelj --------

Kolarov --- Nastasic --- Tomovic --- Ivanovic

--------------- Stojkovic ----------------

Znamo svi da Curcic preferira 4-2-3-1 uostalom to je postalo neko zlatno pravilo nasih selektora, ko ne koristi tu formaciju celava mu keva

Mozda jedna izmena bude Tosic umesto Ljajica ili Markovica

Kladim se da ce sastav 90% izgledati ovako

---------------- Mitrovic ----------------

Ljajic -------- Markovic ------ Tadic

--------- Matic ------- Gudelj --------

Kolarov --- Nastasic --- Tomovic --- Ivanovic

--------------- Stojkovic ----------------

Znamo svi da Curcic preferira 4-2-3-1 uostalom to je postalo neko zlatno pravilo nasih selektora, ko ne koristi tu formaciju celava mu keva

Mozda jedna izmena bude Tosic umesto Ljajica ili Markovica

Mislim da ce umesto Ljajica igrati Zoki Tosic a Tadic desno.

Ma Tadić će igrati prednjeg veznog, kao i na prošlim utakmicama, a Marković i Tošić/Ljajić po krilima... nije ni ovaj sastav loš... samo bih ja stavio nekog kreativca na sredinu umjesto Gudelja... Gudelj mi se ne sviđa na toj poziciji...

Matic je nesto rovit i tesko da ce moci da odigra na najvisem nivou ali i kao takav nam je preko potreban. Gudelj treba da pokriva ono sto Matic ne stigne a uz to je dobar da sutira iz drugog plana jer ima odlican sut iz daljine sto je pokazao protiv Grcke a i u AZ-u nekoliko puta. Ja cenim da ce Markovic odmah iza Mitra vise levo a Zoran skroz po krilu desno dok ce Tadic igrati nekakvog kreatora po sredini mada bi ga rado video po levoj strani jer mi se cini da je tako ubojitiji. Dzaba kada Markovic igra na toj poziciji a steta je staviti na klupu takvog igraca da bi Tadic dobio prostor.

Matic je nesto rovit i tesko da ce moci da odigra na najvisem nivou ali i kao takav nam je preko potreban. Gudelj treba da pokriva ono sto Matic ne stigne a uz to je dobar da sutira iz drugog plana jer ima odlican sut iz daljine sto je pokazao protiv Grcke a i u AZ-u nekoliko puta. Ja cenim da ce Markovic odmah iza Mitra vise levo a Zoran skroz po krilu desno dok ce Tadic igrati nekakvog kreatora po sredini mada bi ga rado video po levoj strani jer mi se cini da je tako ubojitiji. Dzaba kada Markovic igra na toj poziciji a steta je staviti na klupu takvog igraca da bi Tadic dobio prostor.

Tadić je najbolji kreator od svih tih igrača, mada mu je prirodna pozicija krilo (lijevo)... alternativa je staviti Đuričića na sredinu, mada i on igra krilo u Sautemptonu...

Gudelj je cist visak na sredini...aj nek zvekne jednu bombu i nek me dematuje...Kad pritome dodas i Zorana Tosica bice nam jako tesko...Mozda je i Petrovic pokraj Matica najbolje resenje na sredini kolko got to cudno zvucalo...jer jedini zna da igra napred od svih ovih zadnjih veznih...U teroriji i Milivojevic to moze da igra ali to je u teoriji u praksi je skloniji tome da nista neodigra i da se sakrije na terenu...Zadnja linija nadam se da selektor zna sta radi...ima tu jos imena koji nisu pozvani al niko nije bas pouzdan igrac aj da mu verujem valjda ih on vise prati itd...

Ufff kad dodju na red ove reprezentativne tekme momentalno me hladan znoj oblije, i tako vec godinama. Mada mogao bih uz pivcugu da se izderem na njih, to i nije tako lose da se ispraznim malo.

- - - - - - - - - -

cvbnm.jpg

Daj ljudi prati li ko ove tekme, ima li lokalnih poznavaoca, dopisnika SOS kanala sa insajderskim informacijama da se oparimo. Kad procitam nazive ovih timova ja sam siguran da ovde ne mogu biti cista posla, namesta se 100%. Ne moze ovo biti regularno nema sanse.

Tako je, uvijek je odlično odigrao... osim ono kad ga je ludi Miha stavlj'o na špica :)

Ma kakav spic taj nije video spica u zivotu. Mogao je i golmana da igra...
Nego decko je sjajan po sredini u nasoj reprezentaciji iako ga svi omalovazavaju zbog krhke gradje. Ima on itekako finu tehniku i odlicnu asistenciju. Kad se upari sa Tadicem bice to fina sredina. Jos igraju zajedno u Sautemptonu i tu ce se jos bolje upoznati.

Baci se pogled na spisak i lako se vidi da nam sredinu čine 4 zadnja vezna i 5 krila. Mi nemamo nijednog krštenog centralnog vezistu, nekoga ko će da razigrava, da kreira neku igru. Ta pozicija nam je rak rana.
Možeš ti tu da staviš Tadića i Matića, ali to neće da liči ni na šta, kao što smo i imali prilike da vidimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back