Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drulovic jos uvek ima ugovor sa FSS,medjutim Savo onako 'ladno izadje i kaze Radovan jedini kandidat.
Zlato sa U19 ili plasman na prvenstvo sa U21 ,sta je bolje?
Drulovic je bio ozbiljan kandidat dok nije postao v.d. ,a onda je verovatno rekao nesto sto ne treba (recimo da ima zelju da napravi uspeh) , i odigrao sa jednim zadnjim veznim ,i eto ti ga

Drulovic jos uvek ima ugovor sa FSS,medjutim Savo onako 'ladno izadje i kaze Radovan jedini kandidat.
Zlato sa U19 ili plasman na prvenstvo sa U21 ,sta je bolje?
Drulovic je bio ozbiljan kandidat dok nije postao v.d. ,a onda je verovatno rekao nesto sto ne treba (recimo da ima zelju da napravi uspeh) , i odigrao sa jednim zadnjim veznim ,i eto ti ga

Саво има један надимак који говори доста тога.

Da, slažem se... samo, malo je mek... pazi ovaj srednji red:

DM- Matić
AMC- Tadić
AMC- Đuričić
LAM- Ljajić
RAM- Radović

Da mi je ovako nešto vidjeti, pa nek' ne kresno ništa do kraja života :)

Gde bre Tadica i Djuricica, pa to jedino Gvardiolu da bacimo za trenera, i da popunimo upraznjeno stopersko mesto Zdravkom Kuzmanovicem :D
Radovic nece debitovati,Ljajic se nece vratiti ili nece ulaziti u igru, a Tadica i Djuricica mozes videti zajedno samo ako ovaj prvi ode na krilo

Kod Curcica ocekujem postavu : Stojkovic,Ivanovic, Tomovic,Nastasic, Kolarov, Gudelj ,Matic,Tadic,Tosic, Djuricic (Kostic,Ljajic), Mitrovic
Ako ubaci Kostica
A davace igrace mladoj selekciji sigurno,tako da necemo mi jos videti ustaljenog Mitrovica napred

Što nam Savo ne objasni po čemu je to Ćurčić bolji od Drulovića?!

Знаш, Саво има један надимак који доста тога објашњава. Друловић им је сметао јер очигледно има интегритет, па доведоше неког анонимног шарпланинца који ће беспоговорно испуњавати музичке жеље сваком менаџеру. Сама она ћурећа фаца говори више од тисућу речи. Да ли ико озбиљан, ко прати фудбал дуже времена, може да замисли Ћурета на неком великом такмичењу? Немо се зајјебавамо...

Ja ovog coveka ne poznajem ali mislim da nije lepo sto ga ovoliko napadate. Jel' napravio uspeh sa mladom reprezentacijom? Jeste, i to kada je vec bio otpisan. Ja kroz to vidim da covek ima nesto sto je najbitnije za selektora: motivator!
Ako bude birao igrace tipa Baste ili motivise i ostale da budu takvi, uspeh je zagarantovan.
Nadam se da cu, zbog usamljenog misljenja, doziveti da se neko seti ovih mojih reci.

Ja ovog coveka ne poznajem ali mislim da nije lepo sto ga ovoliko napadate. Jel' napravio uspeh sa mladom reprezentacijom? Jeste, i to kada je vec bio otpisan. Ja kroz to vidim da covek ima nesto sto je najbitnije za selektora: motivator!
Ako bude birao igrace tipa Baste ili motivise i ostale da budu takvi, uspeh je zagarantovan.
Nadam se da cu, zbog usamljenog misljenja, doziveti da se neko seti ovih mojih reci.

On je istina jako dobar trener(sa odličnom ekipom saradnika) ali je karakterom čista pudlica kao i svi koji dođu u Karadžićevo društvo i tamo se zadrže duže od šest meseci.

Ma dajte bre ljudi Curcic motivator.
Internacionalni uspeh izbacio Spaniju
Sad cemo kao sisice da idemo u Lisabon ,umesto da grizemo na pobedu.

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/451821/Vidic-ponovo-medu-orlovima
Mene zanima ko placa novinare da plasiraju ove price. Kad god bude promene na celu reprezentacije vrti se ista prica oko povratka Vidica. Ajde u ***** se nosite. Covek rekao da se oprostio od reprezentacije. Zovite i Piksija i Mijata da se vrate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back