Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рекао сам да је Михаиловић изгледао као разуман избор у тренутку када је именован. После се показао тако како се показао, ја и даље мислим да је боље било да је остао и после свих глупости које је направио, пошто се на крају ипак уразумио. Ваљда је важније да имамо нормалног селектора него да га кажњавамо због грешака које направио.

Али све то није сада битно. Само сам навео да је Миха деловао као нормално решење у часу када је изабран, а ја не знам никога за кога бих у овом часу могао рећи да је нормално решење, а при томе реално.

Pa dobro nema tu nista lose. Jedino ako je bilo bas pred neku utakmicu a sto se tice slobodnog vremena neka jure ove snajke sto im se placa. Imaju para ko ce ih kriviti?

Prostitucija nije jos legalizovana tako da je zakonom predvidjena kao prekrsaj dok posredovanje je krivicno delo, zasto bi oni bili van zakona ? Drugo ukoliko oni za vreme okupljanja pred reprezentativne utakmice se bave ovim stvarima time pokazuju koliko im je uopste bitan rezultat, ne vidjaju se oni sa svojim devojkama pa da kazemo da tu nema nista lose.
Oni kao javne licnosti, reprezentativci bi trebali da budu neki uzor za ostale sportiste i njihovo ponasanje posebno podleze javnoj kritici.
Na ovaj nacin oni zapravo pokazuju da nisu nista iznad nivoa Mimi Oro, Vestice i ostalih.

Prostitucija nije jos legalizovana tako da je zakonom predvidjena kao prekrsaj dok posredovanje je krivicno delo, zasto bi oni bili van zakona ? Drugo ukoliko oni za vreme okupljanja pred reprezentativne utakmice se bave ovim stvarima time pokazuju koliko im je uopste bitan rezultat, ne vidjaju se oni sa svojim devojkama pa da kazemo da tu nema nista lose.
Oni kao javne licnosti, reprezentativci bi trebali da budu neki uzor za ostale sportiste i njihovo ponasanje posebno podleze javnoj kritici.
Na ovaj nacin oni zapravo pokazuju da nisu nista iznad nivoa Mimi Oro, Vestice i ostalih.

Znaš šta je naš najveći problem ? Nas kao običnih smrtnika. To što većinu sportista predstavljamo kao bogove, pa onda ovo. Šta god da urade mi smo odmah tu da ih kritikujemo i prosipamo neki moral. Dajte, ljudi, znate kada su sportisti bili uzori ? Prije nekih 70-ak godina kada sa posla trčalo da bi igrao utakmicu za svoju lokalni klub.

Mislim da grešiš. Kakvi bogovi među fudbalerima?
Mi nemamo drugi problem kad je pitanju fudbal sem konstantnog ponižavanja naše nacije. Toliko je polusveta među funkcionerima, trenerima i igračima da te bude sramota da takvi predstavljaju tvoju državu i tvoju naciju. Rezultati su u skladu sa njihovim ljudskim kvalitetima. To je očigledno.
Mi smo gledali Bodirogu kao nekog spasitelja našeg sporta i obraza kad je bilo najteže. Doduše, ovde je uvek najteže. Ne može nijedan od ovih fudbalera ni da poliže patike jednom Bodirogi.

Mislim da grešiš. Kakvi bogovi među fudbalerima?
Mi nemamo drugi problem kad je pitanju fudbal sem konstantnog ponižavanja naše nacije. Toliko je polusveta među funkcionerima, trenerima i igračima da te bude sramota da takvi predstavljaju tvoju državu i tvoju naciju. Rezultati su u skladu sa njihovim ljudskim kvalitetima. To je očigledno.
Mi smo gledali Bodirogu kao nekog spasitelja našeg sporta i obraza kad je bilo najteže. Doduše, ovde je uvek najteže. Ne može nijedan od ovih fudbalera ni da poliže patike jednom Bodirogi.

Ne fuzbalere, mislim na sportiste u cjelokupnosti, Primjerice, Đoković, toliko žute štampe oko njega. Đe sere, šta pije, s kim se druži. Mislim, koji ***** toliko pretjerivati oko njega običnog smrtnika koji eto zarađuje milione mašući reketom. Ne velim ja da je to lako, istina, treba tu talenta, volje, keša svašta nešto ali čemu predavati toliko pažnje nekome totalno nebitom u ovom momentu ? A mi smo ko narod govna, ****** to se nažalost odražava na naš sport, hvala bogu pa da je košarka još na nivou kao i vaterpol i odbojka (koliko-toliko). Ovaj naš fudbal treba u cjelokupnosti promjeniti, a to je da se ukinu komunistički klubovi zvezda krcuna popovića i partizan vojske koja više ne postoji.

Ne fuzbalere, mislim na sportiste u cjelokupnosti, Primjerice, Đoković, toliko žute štampe oko njega. Đe sere, šta pije, s kim se druži. Mislim, koji ***** toliko pretjerivati oko njega običnog smrtnika koji eto zarađuje milione mašući reketom. Ne velim ja da je to lako, istina, treba tu talenta, volje, keša svašta nešto ali čemu predavati toliko pažnje nekome totalno nebitom u ovom momentu ? A mi smo ko narod govna, ****** to se nažalost odražava na naš sport, hvala bogu pa da je košarka još na nivou kao i vaterpol i odbojka (koliko-toliko). Ovaj naš fudbal treba u cjelokupnosti promjeniti, a to je da se ukinu komunistički klubovi zvezda krcuna popovića i partizan vojske koja više ne postoji.

Ako već kažeš žuta štampa kako onda možeš da iznosiš ovakve komentare? Svaka štampa, a ne samo žuta traži zanimljivosti zbog kojih će se podići tiraž. Nadju je na bilo čemu a ne na uspehu nekog sportiste. U tragedijama ljudi na putevima u ubistvima monstruoznim, a ako nisu onda ih monstruoznim naprave.

Tvoj komentar nij epogodio metu.

Znaš šta je naš najveći problem ? Nas kao običnih smrtnika. To što većinu sportista predstavljamo kao bogove, pa onda ovo. Šta god da urade mi smo odmah tu da ih kritikujemo i prosipamo neki moral. Dajte, ljudi, znate kada su sportisti bili uzori ? Prije nekih 70-ak godina kada sa posla trčalo da bi igrao utakmicu za svoju lokalni klub.

I danas se to radi. Samo se nigde to javno ne objavljuje.

Iliću, ti se svako malo povampiriš. :lol:
Što se tiče fudbalera i kurvanja, ako se neko *****, šta ja imam s tim što se on *****, njegova stvar. Ali ako se neko ***** pred utakmicu i onda izblamira, već na svakom koraku poniženu, državu i naciju svojom katastrofalnom igrom, onda je to za svaku osudu i nema tu nikakve žute štampe i šta ti ja znam čega.
Jednostavno igraju ko raspale ***** i zaslužuju da ih pljuju. ;)

Свако ко је играо фудбал,ако и у парку,или школском полигону,зна какав је леп осећај дати гол.
Али ово што сада раде поједине "звезде" фудбала кад дају гол мени је тотално антипатично.
Ја бих то тотално "секао" картонима.Мислим на све ове глуме и глупости.Трчи брате по терену и скачи од среће,мани те плесове,прескакања,кежења...
Него нико,овде, да похвали Марковића у одличној партији против Сандерленда...
A сад видех и ово...
...Reprezentativci Srbije Duško Tošić i Radosav Petrović odigrali su po 90 minuta, a Petrović je odličnu partiju krunisao četvrtim pogotkom za svoj tim...Genčlerbirligi je rano poveo sa 2:0 golovima Stančua, u akciji za prvi gol učestvovao je Petrović, Borusija je smanjila do poluvremenu. U nastavku je Čelik postigao gol za 3:1, Riter za 3:2 i na kraju Petrović, udarcem sa ivice šesnaesterca, postavio konačan rezultat....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back