Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Meni se svidja kako Djuricic igra. Protiv Albanije je bio najbolji sve do prekida. On za reprezentaciju igra bas fino i zna lepo da proigrava napad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drulovic jos uvek ima ugovor sa FSS,medjutim Savo onako 'ladno izadje i kaze Radovan jedini kandidat.
Zlato sa U19 ili plasman na prvenstvo sa U21 ,sta je bolje?
Drulovic je bio ozbiljan kandidat dok nije postao v.d. ,a onda je verovatno rekao nesto sto ne treba (recimo da ima zelju da napravi uspeh) , i odigrao sa jednim zadnjim veznim ,i eto ti ga
Meni se svidja kako Djuricic igra. Protiv Albanije je bio najbolji sve do prekida. On za reprezentaciju igra bas fino i zna lepo da proigrava napad.

Da, slažem se... samo, malo je mek... pazi ovaj srednji red:
DM- Matić
AMC- Tadić
AMC- Đuričić
LAM- Ljajić
RAM- Radović
Da mi je ovako nešto vidjeti, pa nek' ne kresno ništa do kraja života![]()
Bez tri zadnja vezna ništa.Da, slažem se... samo, malo je mek... pazi ovaj srednji red:
DM- Matić
AMC- Tadić
AMC- Đuričić
LAM- Ljajić
RAM- Radović

Da, slažem se... samo, malo je mek... pazi ovaj srednji red:
DM- Matić
AMC- Tadić
AMC- Đuričić
LAM- Ljajić
RAM- Radović

Što nam Savo ne objasni po čemu je to Ćurčić bolji od Drulovića?!
Ćurčić je potpisao ugovor do kraja sledećeg kvalifikacionog ciklusa, što znači da će biti selektor Srbije i u pohodu na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, objavljeno je na sajtu FSS-a.

Ja ovog coveka ne poznajem ali mislim da nije lepo sto ga ovoliko napadate. Jel' napravio uspeh sa mladom reprezentacijom? Jeste, i to kada je vec bio otpisan. Ja kroz to vidim da covek ima nesto sto je najbitnije za selektora: motivator!
Ako bude birao igrace tipa Baste ili motivise i ostale da budu takvi, uspeh je zagarantovan.
Nadam se da cu, zbog usamljenog misljenja, doziveti da se neko seti ovih mojih reci.

Znaci idemo tek u Katar.![]()