Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не буди вулгаран и глуп.

Шта си ти, члан Удружења забринутих мајки? Смета ти што сам ја вулгаран, али је се залажеш да насилни дебили заводе свој ред на терену?

И узгред, пробај да израчунаш ко је ту глуп.

Шта је могла држава да уради те вечери???

Па јебби га, ако постављаш овакво питање, ценим да је даља расправа, макар о овој теми, беспредметна.

Враћам се на Лазовића...

Kako je mogao bilo ko da zna da ce neki pojedinac da kupi drona i ubaci ga sa zastavom na stadion?

Uradjeno je maksimalno sto je moglo da se uradi da se sprece neredi - zabranjen je dolazak njihovim navijacima.

Ali posto je do nereda ipak doslo, jedino sto je moglo vise da se uradi je da bar zadrze duze onog za kojeg se sumnjalo da je upravljao dronom.

Шта си ти, члан Удружења забринутих мајки? Смета ти што сам ја вулгаран, али је се залажеш да насилни дебили заводе свој ред на терену?

И узгред, пробај да израчунаш ко је ту глуп.

Наравно да је глуп свако онај ко се бави последицама и тумачи их као узроке. Они што су упали на терен су само последица дисфункционалности система, који је састављен од најнеспособнихијих јајара и ниткова. Тај систем је двосмерно нефункционалан, како према ,,својима" тако и према туђима, јер у том систему седе људи који су обичне полтрончине и који представљају политичко-спортску срамоту за Србију. Када погледамо функционисање, нпр кк Црвена Звезда, многе ствари постају јасније. Спрега шверцера, мафије, политике учинила је то, да ми се огади клуб за који навијам од малих ногу и који сам уживо пратио још док сам живео у Задру. Исте ствари се дешавају на репрезентативном нивоу, с тим да је утакмица против Албаније била најочигледнији пример колонијалног статуса који има наша земља. На притисак странаца пуштени су ликови са учк мајицама на стадион, затим, после утакмице, лик који је осумњичен за дело, пуштен је на интервенцију истих странаца. После неког времена долази премијер те државе у званичну посету, иако је у међувремену дао 20 антисрпских изјава у којима нас, између осталог, оптужује за то што је утакмица прекинута. шиптарски играч кидише на нашег у сред Београда, улећу клизеће према нашима, и онда су ми поред свог тог понижавања криви ликови који су ушли на терен. У томе и јесте српска трагедија-посматрање ствари на потпуно погрешан начин.

Да је на стадиону било 50 000 владика и архиепископа, велика је шанса да би од неправде и беса макар 20ак њих прешло на стадион да брани правду.

Наравно да је глуп свако онај ко се бави последицама и тумачи их као узроке. Они што су упали на терен су само последица дисфункционалности система, који је састављен од најнеспособнихијих јајара и ниткова. Тај систем је двосмерно нефункционалан, како према ,,својима" тако и према туђима, јер у том систему седе људи који су обичне полтрончине и који представљају политичко-спортску срамоту за Србију. Када погледамо функционисање, нпр кк Црвена Звезда, многе ствари постају јасније. Спрега шверцера, мафије, политике учинила је то, да ми се огади клуб за који навијам од малих ногу и који сам уживо пратио још док сам живео у Задру. Исте ствари се дешавају на репрезентативном нивоу, с тим да је утакмица против Албаније била најочигледнији пример колонијалног статуса који има наша земља. На притисак странаца пуштени су ликови са учк мајицама на стадион, затим, после утакмице, лик који је осумњичен за дело, пуштен је на интервенцију истих странаца. После неког времена долази премијер те државе у званичну посету, иако је у међувремену дао 20 антисрпских изјава у којима нас, између осталог, оптужује за то што је утакмица прекинута. шиптарски играч кидише на нашег у сред Београда, улећу клизеће према нашима, и онда су ми поред свог тог понижавања криви ликови који су ушли на терен. У томе и јесте српска трагедија-посматрање ствари на потпуно погрешан начин.

Да је на стадиону било 50 000 владика и архиепископа, велика је шанса да би од неправде и беса макар 20ак њих прешло на стадион да брани правду.

Imamo li dokaze da su albanski navijači nosili majce uck i da neki stranci vršili pritisak da se oslobode? Stvarno me zanima.

Imamo li dokaze da su albanski navijači nosili majce uck i da neki stranci vršili pritisak da se oslobode? Stvarno me zanima.

На аеродрому су носили обележја учк, а на ово друго питање, одговор је јасан и слабоумном, мајмуну из амазонске прашуме.

Знаш како, против овога нећу ништа да кажем, само што је оно о чему разговарамо много простије и нема много везе са тиме о чему пишеш. Своди се на то да хулигани и самозване патриоте не смеју да утрчавају на терен да се туку са противничким фудбалерима, то је ваљда јасно. Без обзира на ниво провокације. Могу да уважим да је "кривица државе" у томе што је дозволила да се то деси. Што се провокације тиче, провокација се због тога тако и зове да би се дебили навели да на њу реагују. Све то нема везе са страним амбасадама, колонијалним статусом, Шешељем у Хагу итд.

Ни мени се не допада што су оног дрипца шиптарског што је управљао дроном пустили после сат времена, али то и даље не значи да треба пустити Ивана Богданова да промптно реши настали проблем.

ko je bio kroz grad taj dan(da ne pricam na utakmicu) mogo je da vidi policiju na SVAKI cosak.al jbg KO je mogo da predvidi da ce dron bit pusten sa crkve ili mozda nije sa crkve ako nemamo dokaza.
po nekima je sasvim normalan propust drona.
ajmo gledat ovako:
na utakmicu je bio premijer ili predsednik(isti kqrac).znaci potrebna velika bezbednost,pogotovo protiv shiptara zbog moguceg atentata.sa dronom su mogli izvrsit atentat na njega.da se desilo bilo bi a jbg ko je mogo predvidet da ce dronom bit izvrsen.SRBIJA.
sta mislite dal bi zemlje popu RUSIJE,AMERIKE,KINE,KOREJE,...dopustile nesto ovako(a da nije iznutra) i rekle jbg ko je mogo predvidet.
ko ovo ne shvata....jbg

Суштина мог излагања је 1)да нам је ово смештено политички из разних центара моћи и да су Шиптари били само пуки извршиоци, те да та утакмица нема везе са спортом него је од старта била полигон за политичко унижавање Србије
2)да наша држава нема основне прерогативе самосталне државе
3) да и поред тога што је ван памети подржавати улазак навијача на терен , то је само последица, много болеснијих и крупнијих ствари.
4) да уефа нема исте критеријуме и да је смешна у својим одлукама, попут хашког трибунала. Ено Хрвати сваку утакмицу усташке покличе, чак се и Марио Станић згражава, али уефу боли патка...

Дакле, не желим последице да представљам као узроке. Али Срби су народ који обожава замајце и бављење последицама, уз невероватну количину негирања сопствене позиције и идолопоклонства према својим сатрапима.

Лаку Ноћ

Ja ne verujem Curcicu da moze nesto da uradi,a on neka me demantuje eto vec protiv Portugalije.
A realno i tim je u haosu i trebace mu i srece.Subotic ne igra,evo sada i Djordjevic ,svuda je osipanja. S tim da ako se plasiramo na prvenstvo kojim slucajem, ovoj dvojici nikako ne treba dati poziv . NAravno da su problemi dublji,ali da ne zalazimo sad u to, jedan normalan motivaor i selektor to moze da resi. A ovo nije prvi put da izlaze reprezentativci,pa eto prvi je taj Lazovic napustio selekciju. Mozda su u pravu,jer nema rezultata,ali onda se promeni selektor,a nije resenje da igraci odu iz reprezentacije,jer ce tako onda moci svako ko ne zaigra od prvog minuta (a dosli menadzeri da ga gledaju) da se duva i napusta selekciju.
Dakle, Curcic bi po meni trebao da stavi Ivanovica na stopera (sta ***** ima veze sto je bek u Celsiju,kad mi nemamo stopera), a na desnog beka Gudelja. A na sredini Matica i Jojica da forsira dok ne zalice na nesto,i ispred Tadica,Djuricica i Tosica (nisam mislio da cu ga ikada staviti u prvih 11,ali jednostavno covek trenutno najvise pokazuje na bokovima,na strano to sto nema trenutno konkurenciju).i u napadu Mitrovica. I Radovica i Kostica u tim

Ali gde ce Radovan, opet cemo gledati isto sranje i igranje na 0-0 s Jermenijom u sred Beograda

Cure nema blage veze...Mislim da smo i ovu generaciju bacili stvarno steta ostace zapamceni kao najveci luzeri a mogla se napraviti jaka repka valjda ce pasti savez dok ispliva generacija 94. 95, 96...tu ima gomila strasnih talenata i to mi uliva nadu...ima tu i nekolko starijih momaka koji ce igrati za A tim ali prvenstveno u ovim godistima mislim da imamo strasne talente...

Сад видех текст о Ђорђевићу и у потпуности могу разумети зашто је напустио тим. Јесте да нисам нешто пратио његову каријеру, али бити резерва Данку Лазовићу, била би увреда и за играча Полета из Каравукова.

PES2015 :worth:

164081015496599695564780-1.jpg

Сад видех текст о Ђорђевићу и у потпуности могу разумети зашто је напустио тим. Јесте да нисам нешто пратио његову каријеру, али бити резерва Данку Лазовићу, била би увреда и за играча Полета из Каравукова.

Da je igrama za reprezentaciju makar zaslužio mesto pa da se ljuti ali on je bio totalno neupotrebljiv do sada. Lazović ma koliko da nije zaslužio poziv on u reprezentaciji pruža bolje partije nego u klubu i konkretniji je od Filipa.

Zanimljivo je da se taj isti Lazović povukao iz reprezentacije, ako se ne varam iz istih razloga kao sada Đorđević.
Zapravo ostalo je nejasno zašto se Lazović povukao svojevremeno iz reprezentacije. Meni je kao razlog ostalo to da se nešto nije kapirao sa Pižonom, moguće zaista da je smatrao kako je neopravdano zanemaren. Njegovo povlačenje je bilo slično Subotiću, samo je rekao da se povlači, nije navodio nikakve dodatne razloge a pogotovu nije ucenjivao. Ja poštujem odluku svakoga ko odluči bezuslovno da ne igra za reprezentaciju, na kraju, i Vlade Divac je propuštao neka takmičenja kada je smatrao da nema energije i motivacije da nastupa.

Da ne zaboravimo ipak da je Lazović bio praktično predvodnik generacije na U-21 koja je igrala finale Evropskog prvenstva. Nije loš igrač ali s obzirom na aktuelne nastupe njegovo prisustvo u reprezentaciji stvarno nervira. Za Filipa Đorđevića, naravno, Lazović je fudbalska legenda i Đorđević nastupe reprezentacije Srbije posle ovoga može da prati samo ako kupi kartu za utakmicu i to sa Lazovićem nema nikakve veze. Đorđević bi trebalo da je presrećan kada se nađe na širem spisku za sastav. Što kaže Decky_Nis, kojim je to igrama Đorđević nabavio kredit da može tako da se ponaša?

- - - - - - - - - -

Lazovic je sasvim korektno odigrao i u Jermeniji i protiv Danaca.
Sto opet ne znaci da treba da bude u startnih 11...
Што је најсмешније, да, Лазовић није одиграо ништа специјално лоше да би то била тема за дискусије, против Армена чак има и неке заслуге за гол. Што нас доводи до тога да проблем репрезентације нису ни Лазовић ни Ђорђевић, него је тај проблем већи.

Што је најсмешније, да, Лазовић није одиграо ништа специјално лоше да би то била тема за дискусије, против Армена чак има и неке заслуге за гол. Што нас доводи до тога да проблем репрезентације нису ни Лазовић ни Ђорђевић, него је тај проблем већи.

Pa naravno da nisu, ali Srbima je uvek lakse da upere prstom u jednog coveka, da li Lazovic, Tole, Advokat, Miha ili bilo ko drugi, a da zanemare sistem koji je truo vec godinama.

Taj isti Lazović je, a to sam uživo svojim očima video, kada je izmenjen dok je igrao u mladoj reprezntaciji, besno odmahivao rukom i šutirao neku kofu, te rekao da više neće ni da igra za Srbiju. Još je tada trebalo raskrstiti s njim zanavek, a ne sada ga vraćati u tim u momentu kada igra u najgoroj ligi na svetu, posle prve lige Gibraltara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back