Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel videste kako Kone zamalo da zavali samarcinu Maticu,izgleda su sve reprezentacije provalile da su nam igraci teske pi.ckice jos od kad ih ustasa Simunic napusi sve i otera u pm u sred Beograda a posle toga im sipci nalecu na saigraca pa biju i gledaoca (opet u BG) a nasim jajarama krive "budale iz publike"...Nikad necu ni da zaboravim kad je onaj kozojebac Saciri mahao Suboticu onom njihovom kvazizastavom a ovaj hladan ko spricer....pitam se nekad jel imaju imalo nacionalnog ponosa i casti,razumem ja sportista treba biti stalozen i smiren al progutati neke stvari ko ovi nasi moras bas biti beskicmenjak....zato smo tu gde jesmo,igraci imaju talenta i znanja al nemaju srca nit nacionalni naboj i osecaj patriotizma i to nijedan selektor nemoze da popravi

Poslednja izmena:
Pa ja sta pricam... ne postoji taj koji je posten i koji nece navlaciti za vecite. Treba da se promeni komplet vrh FSS-a. Tu mislim na sve foteljase koji su tu vise od decenije zaseli i kojima se dupe slepilo za fotelju. Tole moze otici ali njegovi najblizi saradnici ostaju pa se onda prakticno nista konkretno ne menja. Opet ce ostati ti isti ljudi koji biraju selektore i vladaju FSS-om.

Ako vec biramo izmedju dva zla ja sam za manje, tj Tole

Ja sam za promenu za nešto bolje ako nemate ništa protiv ;)

Jel videste kako Kone zamalo da zavali samarcinu Maticu,izgleda su sve reprezentacije provalile da su nam igraci teske pi.ckice jos od kad ih ustasa Simunic napusi sve i otera u pm u sred Beograda a posle toga im sipci nalecu na saigraca pa biju i gledaoca (opet u BG) a nasim jajarama krive "budale iz publike"...Nikad necu ni da zaboravim kad je onaj kozojebac Saciri mahao Suboticu onom njihovom kvazizastavom a ovaj hladan ko spricer....pitam se nekad jel imaju imalo nacionalnog ponosa i casti,razumem ja sportista treba biti stalozen i smiren al progutati neke stvari ko ovi nasi moras bas biti beskicmenjak....zato smo tu gde jesmo,igraci imaju talenta i znanja al nemaju srca nit nacionalni naboj i osecaj patriotizma i to nijedan selektor nemoze da popravi

U beskičmenoj i poniženoj državi, koja je na to pristala, Obilići se baš i ne rađaju.

E, imam jedan predlog i zamenu za Lazovića koji bi bio barem isto toliko opasan po protivnika-Dragan Mićić, zvani Ćićmi. Tu su negde po godinama, samo što je Ćićmi mnogo poletniji.

Umesto Duška Tošića, korisniji bi bio, Kuzman Babeu. Ne znam kako se čovek izjašnjava, ali mislim da je u pitanju, veliki igrač u odnosu na muža one rospije.

Poslednja izmena:
Koga nema bez njega se može! Mada mislim da je izjava data u afektu i da su nam na proleće potrebne sve postojeće snage.

Neka je i u afektu. Svako ko se tako ponasa vredja pre svega drugare iz reprezentacije. Sta, on je pametan a oni su budale sto igraju za svoju zemlju? Ako mu je draze neka igra sa Berisom i Canom i neka se grli sa Tareom. Lazovic ma koliko ga pljuvali je u ove dve utakmice bio korisniji od Djordjevica u svim njegovim utakmicama za reprezentaciju. Ajd sto je neefikasan nego sto je kao prase u svemiru izgubljen kada igra za reprezentaciju. Uostalom ja mislim da je Skuletic sada po formi prvi centarfor i treba mu ukazati sansu pogotovo jer je ovaj S(v)onja odbio da igra za reprezentaciju pa je ostavio mesto nekome ko zeli da se dokazuje.
Najvise mrzim kada se pokondire takvi kao on. Do juce igrao u drugoj francuskoj ligi a sada kada u Laciju postize golove, ozenio manekenku naglo je postao superstar. More napolje. Ne samo on nego svi koji se tako ponasaju. Nabedjene zvezde.

U tome sto je u kasi FSS trenutno nekoliko miliona jevrica.
U tome sto je u poslednjih nekoliko godina popravljeno ili izgradjeno na desetine stadiona.
U tome sto je izgradjena baza FSS, tacnije veliki komplex konferencijskih sala, terena za razne sportove,staza i bazena mozda itd...
U tome sto Toletovi prethodnici ne samo da nista nisu ostaviuli iza sebe,vec su ostavili i manjkove.
Ako smenite Toleta, doci ce Terzic ILI NEKO TERZICEV.
ETO ZATO.

Oćemo Klementea, oćemo Klementea,oćemo Klementea.. :hej:

Neka je i u afektu. Svako ko se tako ponasa vredja pre svega drugare iz reprezentacije. Sta, on je pametan a oni su budale sto igraju za svoju zemlju? Ako mu je draze neka igra sa Berisom i Canom i neka se grli sa Tareom. Lazovic ma koliko ga pljuvali je u ove dve utakmice bio korisniji od Djordjevica u svim njegovim utakmicama za reprezentaciju. Ajd sto je neefikasan nego sto je kao prase u svemiru izgubljen kada igra za reprezentaciju. Uostalom ja mislim da je Skuletic sada po formi prvi centarfor i treba mu ukazati sansu pogotovo jer je ovaj S(v)onja odbio da igra za reprezentaciju pa je ostavio mesto nekome ko zeli da se dokazuje.
Najvise mrzim kada se pokondire takvi kao on. Do juce igrao u drugoj francuskoj ligi a sada kada u Laciju postize golove, ozenio manekenku naglo je postao superstar. More napolje. Ne samo on nego svi koji se tako ponasaju. Nabedjene zvezde.

Bez komentara. Potpisujem!

p.s. Ne diraj mi voljeni klub,znaš!

Svi znamo da su "menadzeri" glavni problem reprezentacije i da kroz prodaju svojih igraca podmicuju clanove saveza i sastavljaju tim.
Da li bi FSS (neki novi) mogao da uvede pravilo da svaki igrac koji nema bar 2g preostale u ugovoru sa svojim klubom ne moze da igra za reprezentaciju ?
Mislite li da bi se na taj nacin "mendazeri" izbacili iz reprezentacije.

Masite poentu i mene zaboli za Djordjevicem mislim da nema blage veze...Ali ovo njegovo zbogom najvise govori o reprezentaciji i sta se tu desava...i pre neki dan je Matic izjavio da je igracima bilo jasno da protiv Danske nije igrala najjaca ekipa...i sta sad treba i njega iznapusavati? Dokle da se cuti?

Masite poentu i mene zaboli za Djordjevicem mislim da nema blage veze...Ali ovo njegovo zbogom najvise govori o reprezentaciji i sta se tu desava...i pre neki dan je Matic izjavio da je igracima bilo jasno da protiv Danske nije igrala najjaca ekipa...i sta sad treba i njega iznapusavati? Dokle da se cuti?

Matić je ispao tolika piččketina svojom izjavom o 10 budala i kako su oni krivi za nešto...

Matić je ispao tolika piččketina svojom izjavom o 10 budala i kako su oni krivi za nešto...

Ne razumem, zašto je ispao "piččketina ", šta nije tačno?

Original postavio Bari'91

U pravu si da to mnogo govori o reprezentaciji jer jedan igrač koji treba da je presrećan što ga uopšte pominju u kontekstu reprezentacije dozvoljava sebi da se ponaša kao da je Kristijano Ronaldo. Ali ne vidim kakve to sličnosti ima sa onim što je uradio Matić, Matić nije uslovljavao svoj nastup u reprezentaciji, reagovao je na postupke selektora koji su postali potpuno neprihvatljivi i selektor je na kraju i podneo ostavku.

Ne razumem, zašto je ispao "piččketina ", šta nije tačno?

U pravu si da to mnogo govori o reprezentaciji jer jedan igrač koji treba da je presrećan što ga uopšte pominju u kontekstu reprezentacije dozvoljava sebi da se ponaša kao da je Kristijano Ronaldo. Ali ne vidim kakve to sličnosti ima sa onim što je uradio Matić, Matić nije uslovljavao svoj nastup u reprezentaciji, reagovao je na postupke selektora koji su postali potpuno neprihvatljivi i selektor je na kraju i podneo ostavku.

Da je neki patrijota priključio bi se lemanju šqiptara a ne da naše junake i branioce srbstva naziva budalama.

Ne slažem se oko ovog drugog dela: zašto bi Đorđević trebalo da bude "presrećan što ga uopšte pominju u kontekstu reprezentacije"? To bi moglo da se kaže za nekog iz domaće lige ko dobije poziv (a u poslednje ne dobija maltene niko, s izuzetkom Lazovića) a ne za nekog ko se profesionalno ostvario ne zahvaljujući reprezentaciji već igrama u svom, sada već bivšem, klubu. Zašto bi iko sa inostranim angažmanom (pod uslovom da tamo redovno igra) na poziv u reprezentaciju gledao kao na krunu svoje karijere? Kao da oni ne znaju šta se tamo dešava. To je za njih sidro koje ih vuče na dole a ne nekakva čast. Kakva je čast u tome da budeš deo selekcije koja igra nerešeno sa Jermenijom ili koja redovno gubi bodove protiv Azerbejdžana, Kazahtstanaca i sličnih? Da je to kolektiv vanserijskih igrača pa da ti i bude čast što si se našao među njima. Ovako...

Pa sta je netacno tu? Da tih 10 budala nisu uleteli na teren i krenuli u obracun sa njihovim igracima, bilo bi i 3-0 za nas i imali bismo 3 boda.

Neko je vec rekao ovde, dozvolili smo sebi da nas isti idiot izbaci sa 2 takmicenja. U normalnoj drzavi, onome bi posle Djenove bio dozivotno zabranjen pristup stadionima.

Ни једна нормална земља не би дозволила да јој припадници непријатељске државе и њени фудбалери, показују заставу велике Албаније, вршљају по стадиону и кидишу на играче.

Требало је бити 30 000 будала и да им се малко поиграмо са лобањама, а затим сами да иступимо из ове смешне приче.

Ни једна нормална земља не би дозволила да јој припадници непријатељске државе и њени фудбалери, показују заставу велике Албаније, вршљају по стадиону и кидишу на играче.

Требало је бити 30 000 будала и да им се малко поиграмо са лобањама, а затим сами да иступимо из ове смешне приче.

Jeste, i da dokažemo svima jednom za svagda kakvi smo divljaci. Da nas okupiraju NATO-vci, pozatvraju u kaveze i pokazuju turistima. Ili, u najboljem slučaju, narednih sto godina igramo prijateljske s Abhazijom i Južnom Osetijom. Ne možeš na sportskom terenu nikom da lomiš lobanju, ma koliko bio isprovociran. Imali smo priliku da radimo tako nešto, zato smo i ovde gde smo sad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back