- Poruka
- 6.538
Da ali na nekom drugom nivou, da ga ne pominjemo sad ovde na sportskim stranama!![]()
Meni se čini da je ovde sve pretvoreno u politiku, pa čak i ovo, ali dobro, neću o tome, jer mi se gadi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali na nekom drugom nivou, da ga ne pominjemo sad ovde na sportskim stranama!![]()
Terza je nas spasitelj,covek puca od postenja i susta suprotnost Toletu....jbt u Srbiji nema drugog da nam vodi fudbal vec biramo izmedju dva crnogorca
Замисли комбинацију Црногорац из Војводине... а обојица су та варијанта...
Arena Sport: Filip Đorđević rekao zbogom Orlovima!
http://www.mozzartsport.com/vesti/arena-sport-filip-ordjevic-rekao-zbogom-orlovima/89851
Pa ja sta pricam... ne postoji taj koji je posten i koji nece navlaciti za vecite. Treba da se promeni komplet vrh FSS-a. Tu mislim na sve foteljase koji su tu vise od decenije zaseli i kojima se dupe slepilo za fotelju. Tole moze otici ali njegovi najblizi saradnici ostaju pa se onda prakticno nista konkretno ne menja. Opet ce ostati ti isti ljudi koji biraju selektore i vladaju FSS-om.
Ako vec biramo izmedju dva zla ja sam za manje, tj Tole
Jel videste kako Kone zamalo da zavali samarcinu Maticu,izgleda su sve reprezentacije provalile da su nam igraci teske pi.ckice jos od kad ih ustasa Simunic napusi sve i otera u pm u sred Beograda a posle toga im sipci nalecu na saigraca pa biju i gledaoca (opet u BG) a nasim jajarama krive "budale iz publike"...Nikad necu ni da zaboravim kad je onaj kozojebac Saciri mahao Suboticu onom njihovom kvazizastavom a ovaj hladan ko spricer....pitam se nekad jel imaju imalo nacionalnog ponosa i casti,razumem ja sportista treba biti stalozen i smiren al progutati neke stvari ko ovi nasi moras bas biti beskicmenjak....zato smo tu gde jesmo,igraci imaju talenta i znanja al nemaju srca nit nacionalni naboj i osecaj patriotizma i to nijedan selektor nemoze da popravi
http://www.mozzartsport.com/vesti/arena-sport-filip-ordjevic-rekao-zbogom-orlovima/89851
Koga nema bez njega se može! Mada mislim da je izjava data u afektu i da su nam na proleće potrebne sve postojeće snage.
U tome sto je u kasi FSS trenutno nekoliko miliona jevrica.
U tome sto je u poslednjih nekoliko godina popravljeno ili izgradjeno na desetine stadiona.
U tome sto je izgradjena baza FSS, tacnije veliki komplex konferencijskih sala, terena za razne sportove,staza i bazena mozda itd...
U tome sto Toletovi prethodnici ne samo da nista nisu ostaviuli iza sebe,vec su ostavili i manjkove.
Ako smenite Toleta, doci ce Terzic ILI NEKO TERZICEV.
ETO ZATO.

Neka je i u afektu. Svako ko se tako ponasa vredja pre svega drugare iz reprezentacije. Sta, on je pametan a oni su budale sto igraju za svoju zemlju? Ako mu je draze neka igra sa Berisom i Canom i neka se grli sa Tareom. Lazovic ma koliko ga pljuvali je u ove dve utakmice bio korisniji od Djordjevica u svim njegovim utakmicama za reprezentaciju. Ajd sto je neefikasan nego sto je kao prase u svemiru izgubljen kada igra za reprezentaciju. Uostalom ja mislim da je Skuletic sada po formi prvi centarfor i treba mu ukazati sansu pogotovo jer je ovaj S(v)onja odbio da igra za reprezentaciju pa je ostavio mesto nekome ko zeli da se dokazuje.
Najvise mrzim kada se pokondire takvi kao on. Do juce igrao u drugoj francuskoj ligi a sada kada u Laciju postize golove, ozenio manekenku naglo je postao superstar. More napolje. Ne samo on nego svi koji se tako ponasaju. Nabedjene zvezde.

Suzu cu pustiti.
Ma da. Bitan faktor pa treba neko da se potrese zbog njega.
Masite poentu i mene zaboli za Djordjevicem mislim da nema blage veze...Ali ovo njegovo zbogom najvise govori o reprezentaciji i sta se tu desava...i pre neki dan je Matic izjavio da je igracima bilo jasno da protiv Danske nije igrala najjaca ekipa...i sta sad treba i njega iznapusavati? Dokle da se cuti?
Matić je ispao tolika piččketina svojom izjavom o 10 budala i kako su oni krivi za nešto...
Original postavio Bari'91
Masite poentu i mene zaboli za Djordjevicem mislim da nema blage veze...Ali ovo njegovo zbogom najvise govori o reprezentaciji i sta se tu desava...i pre neki dan je Matic izjavio da je igracima bilo jasno da protiv Danske nije igrala najjaca ekipa...i sta sad treba i njega iznapusavati? Dokle da se cuti?
Ne razumem, zašto je ispao "piččketina ", šta nije tačno?
U pravu si da to mnogo govori o reprezentaciji jer jedan igrač koji treba da je presrećan što ga uopšte pominju u kontekstu reprezentacije dozvoljava sebi da se ponaša kao da je Kristijano Ronaldo. Ali ne vidim kakve to sličnosti ima sa onim što je uradio Matić, Matić nije uslovljavao svoj nastup u reprezentaciji, reagovao je na postupke selektora koji su postali potpuno neprihvatljivi i selektor je na kraju i podneo ostavku.
Matić je ispao tolika piččketina svojom izjavom o 10 budala i kako su oni krivi za nešto...
Ни једна нормална земља не би дозволила да јој припадници непријатељске државе и њени фудбалери, показују заставу велике Албаније, вршљају по стадиону и кидишу на играче.
Требало је бити 30 000 будала и да им се малко поиграмо са лобањама, а затим сами да иступимо из ове смешне приче.