Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.677
Не буди вулгаран и глуп.
Шта си ти, члан Удружења забринутих мајки? Смета ти што сам ја вулгаран, али је се залажеш да насилни дебили заводе свој ред на терену?
И узгред, пробај да израчунаш ко је ту глуп.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не буди вулгаран и глуп.
Шта је могла држава да уради те вечери???
Па јебби га, ако постављаш овакво питање, ценим да је даља расправа, макар о овој теми, беспредметна.
Враћам се на Лазовића...
Шта си ти, члан Удружења забринутих мајки? Смета ти што сам ја вулгаран, али је се залажеш да насилни дебили заводе свој ред на терену?
И узгред, пробај да израчунаш ко је ту глуп.
Наравно да је глуп свако онај ко се бави последицама и тумачи их као узроке. Они што су упали на терен су само последица дисфункционалности система, који је састављен од најнеспособнихијих јајара и ниткова. Тај систем је двосмерно нефункционалан, како према ,,својима" тако и према туђима, јер у том систему седе људи који су обичне полтрончине и који представљају политичко-спортску срамоту за Србију. Када погледамо функционисање, нпр кк Црвена Звезда, многе ствари постају јасније. Спрега шверцера, мафије, политике учинила је то, да ми се огади клуб за који навијам од малих ногу и који сам уживо пратио још док сам живео у Задру. Исте ствари се дешавају на репрезентативном нивоу, с тим да је утакмица против Албаније била најочигледнији пример колонијалног статуса који има наша земља. На притисак странаца пуштени су ликови са учк мајицама на стадион, затим, после утакмице, лик који је осумњичен за дело, пуштен је на интервенцију истих странаца. После неког времена долази премијер те државе у званичну посету, иако је у међувремену дао 20 антисрпских изјава у којима нас, између осталог, оптужује за то што је утакмица прекинута. шиптарски играч кидише на нашег у сред Београда, улећу клизеће према нашима, и онда су ми поред свог тог понижавања криви ликови који су ушли на терен. У томе и јесте српска трагедија-посматрање ствари на потпуно погрешан начин.
Да је на стадиону било 50 000 владика и архиепископа, велика је шанса да би од неправде и беса макар 20ак њих прешло на стадион да брани правду.
Imamo li dokaze da su albanski navijači nosili majce uck i da neki stranci vršili pritisak da se oslobode? Stvarno me zanima.
На аеродрому су носили обележја учк, а на ово друго питање, одговор је јасан и слабоумном, мајмуну из амазонске прашуме.
Ja sam te pitao imamo li dokaze za ove 2 stvari?
Јел ти имаш доказ да Мрка креше Ану Бекуту?
Наравно да је глуп свако онај ко се бави последицама и тумачи их као узроке. Они што су упали на терен су само последица дисфункционалности система, који је састављен од најнеспособнихијих јајара и ниткова. Тај систем је двосмерно нефункционалан, како према ,,својима" тако и према туђима, јер у том систему седе људи који су обичне полтрончине и који представљају политичко-спортску срамоту за Србију. Када погледамо функционисање, нпр кк Црвена Звезда, многе ствари постају јасније. Спрега шверцера, мафије, политике учинила је то, да ми се огади клуб за који навијам од малих ногу и који сам уживо пратио још док сам живео у Задру. Исте ствари се дешавају на репрезентативном нивоу, с тим да је утакмица против Албаније била најочигледнији пример колонијалног статуса који има наша земља. На притисак странаца пуштени су ликови са учк мајицама на стадион, затим, после утакмице, лик који је осумњичен за дело, пуштен је на интервенцију истих странаца. После неког времена долази премијер те државе у званичну посету, иако је у међувремену дао 20 антисрпских изјава у којима нас, између осталог, оптужује за то што је утакмица прекинута. шиптарски играч кидише на нашег у сред Београда, улећу клизеће према нашима, и онда су ми поред свог тог понижавања криви ликови који су ушли на терен. У томе и јесте српска трагедија-посматрање ствари на потпуно погрешан начин.
Да је на стадиону било 50 000 владика и архиепископа, велика је шанса да би од неправде и беса макар 20ак њих прешло на стадион да брани правду.
Ђорђевић је одбио да уђе у игру два минута пре краја на утакмици на којој Данко Лазовић уопште није играо.
Мало сам погрешио, Лазовић јесте ушао али тек касније, заменио Марковића.Jebbi ga, bolele ga ljute rane od prošlih utakmica![]()
Сад видех текст о Ђорђевићу и у потпуности могу разумети зашто је напустио тим. Јесте да нисам нешто пратио његову каријеру, али бити резерва Данку Лазовићу, била би увреда и за играча Полета из Каравукова.
Мало сам погрешио, Лазовић јесте ушао али тек касније, заменио Марковића.
Da je igrama za reprezentaciju makar zaslužio mesto pa da se ljuti ali on je bio totalno neupotrebljiv do sada. Lazović ma koliko da nije zaslužio poziv on u reprezentaciji pruža bolje partije nego u klubu i konkretniji je od Filipa.
Zapravo ostalo je nejasno zašto se Lazović povukao svojevremeno iz reprezentacije. Meni je kao razlog ostalo to da se nešto nije kapirao sa Pižonom, moguće zaista da je smatrao kako je neopravdano zanemaren. Njegovo povlačenje je bilo slično Subotiću, samo je rekao da se povlači, nije navodio nikakve dodatne razloge a pogotovu nije ucenjivao. Ja poštujem odluku svakoga ko odluči bezuslovno da ne igra za reprezentaciju, na kraju, i Vlade Divac je propuštao neka takmičenja kada je smatrao da nema energije i motivacije da nastupa.Zanimljivo je da se taj isti Lazović povukao iz reprezentacije, ako se ne varam iz istih razloga kao sada Đorđević.
Што је најсмешније, да, Лазовић није одиграо ништа специјално лоше да би то била тема за дискусије, против Армена чак има и неке заслуге за гол. Што нас доводи до тога да проблем репрезентације нису ни Лазовић ни Ђорђевић, него је тај проблем већи.Lazovic je sasvim korektno odigrao i u Jermeniji i protiv Danaca.
Sto opet ne znaci da treba da bude u startnih 11...
Што је најсмешније, да, Лазовић није одиграо ништа специјално лоше да би то била тема за дискусије, против Армена чак има и неке заслуге за гол. Што нас доводи до тога да проблем репрезентације нису ни Лазовић ни Ђорђевић, него је тај проблем већи.
Pa naravno da nisu, ali Srbima je uvek lakse da upere prstom u jednog coveka, da li Lazovic, Tole, Advokat, Miha ili bilo ko drugi, a da zanemare sistem koji je truo vec godinama.