Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakav Stanojevic, to je zavrsena prica.
Sa njim je sve bilo dogovoreno da preuzme reprezentaciju, odbio je zbog toga jedan klub iz Kine koji mu je nudio ogroman novac i na kraju je pred promociju sve stopirano jer je stiglo naradjenje sa visih instanci da Stanoje ne moze da bude selektor.
On zbog onog pevanja u svlacionici nikad nece moci da vodi reprezentaciju i to je kraj.

Evo, tu je sad Cure, dokazani autoprevoznik.
On ce pokrenuti stvari sa mrtve tacke :roll:

Da da bas zbog toga nece biti selektor...opet zavera 'zlih cigana' koji oce da sklone dobronamernog Toleta koji radi odlican poso...

Mislim da kad bi neki selektor bar pokušao da bude čovek da bi se možda i ovi što ne znaju bar trudili.;)
Treba nam neko ko će svake nedelje da ode u inostranstvo i poseti igrače, odgleda neki njihov meč i da im pokaže da su važni. Jbg, valjda bi im savest proradila pa bi se bar borili. ;)

Те играче који публику називају будалама и што имају слушалице ко мајмуни, што перу ноге у шампањцу, као и оне што носе оне идиотске фризуре, треба послати код психолога и покушати поправити њихов карактер. Ако није могуће, имате лепо пример Радмановића који је јео банану, па га Пешић избацио. Молим лепо.

Играчи требају бити нормални људи, пре свега. То је темељ.

Oba Tosica napolje Dusku mogu slobodno ostaviti praznu levu stranu jer nikad nece ubaciti dobru loptu il ista opasno napraviti...Jojic isto napolje em sto se krije od lopte em kad je dobije koda ima teg zakacen za nogu...zali Boze zivaca...svidja mi se sto ova trojica gore imaju slobodnu da menjaju pozicije samo sto jedino Markovic tu nesto igra...

To je taj decko vedeta Srpskog fudbala

249721_raca01-fonet-fonetepa_f.jpg

:D

Ma isto ti je ko god da vodi...ko će normalan stati selektorsko mjesto naše reprezentacije da ti drugi određuju tim...

- - - - - - - - - -

Ovo je katastrofa sace ovaj nastaviti da vodi reprezentaciju...

- - - - - - - - - -

Gudelju svaka cast na bombi ali on nebi smeo igrati u prvih 11 kad igra Matic a ovim verujem da ce zagarantovati mesto...

Ja sam ga gledao u AZ-u... mnogo bolje igra nego za reprezentaciju... čak mi se čini i da je i brži u klubu :)

Neznam sta igra u AZu ali u reprezentaciji ga nezanima igra unapred...nekazem da netreba biti na spisku ili moze posluziti...Pored Matica treba neko da diktira tempo sacu naletiti na mnoge kriticare ali od svih nasih igraca Mihailo Ristic bi im objasnio... iako se promeni savez i dodje normalan selektor ubrzo ce dobiti poziv...

Neznam sta igra u AZu ali u reprezentaciji ga nezanima igra unapred...nekazem da netreba biti na spisku ili moze posluziti...Pored Matica treba neko da diktira tempo sacu naletiti na mnoge kriticare ali od svih nasih igraca Mihailo Ristic bi im objasnio... iako se promeni savez i dodje normalan selektor ubrzo ce dobiti poziv...

Opasan će biti igrač... dječak je iz mog grada... ;)

Miha je normalan sastav izvodio kad smo izgubili šansu da se plasiramo na SP...

Ma znam brate sve sam gledo...onaj sastav protiv Hrvatske...inace veliki je problem sto kod nas nema tog igraca koji daje ton igri...gledo sam hrvate protiv italijana oni tu imaju modrica i rakitica pa kovacica koji nije to al je paklen igrac...mi imamo dosta tih laznih spiceva ozbiljnog kvaliteta poput tadica ljajica markovica cavrica kostica sulejmanija...mogla bi ova ekipa biti opaka...ja zasad pored zverine matica jedino vidim Ristica iako je toliko zelen...Pavlovski je taj igrac ali ga nema nigde za sad...Jojic mi je jako neizdefinisan igrac ima neke kvalitete ume de bljesne al opet nije to to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back