Bren
Elita
- Poruka
- 23.964
Stanojević je nula od trenera a od čoveka ni toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije jasno zasto su oterali Drulovica. Covek je bio da ostane na klupi ali ga iz Saveza nisu zeleli. Ocigledno da nije zeleo da mu sastavljaju tim svakakvi menadzeri i lopovi iz FSS pa su nasli alternativu u Advokatu koji im se uvalio na ime da ne kazem Dik. Po meni Drulovic jeste forsirao ona dva famozna zadnja vezna ali je zvao najbolje i u prvoj postavi je uvek imao najbolje. Ako ne vrate njega mozda bi Stanojevic i bio dobro resenje.
Nećemo ovde o politiciKako god ne shvatam zašto nam igrači odlično igraju u klubovima a u reprezentaciji se ovako brukaju.
Drulovic, Curcic, Stankovic, sve su to treneri bez iksustva.
Stanojevic je trebao da bude selektor, ali nekome to nije odgovaralo, pa je izminirao odluku Saveza, mada ni on ne moze da se pohvali rezultatima nakon Partizana.
Ponuda je jako mala, gotovo nikakva i zaista ja ne vidim ko bi mogao da nas u ovom trenutku preuzme, umesto ove stare garde (Antic, Bora) ili opet nekog stranca da uzmemo.
Zašto bi se uopšte trudili? Zamisli da si ti na njihovom mestu. Prioriteti su ti zdravlje i forma (u klubu, jer te tamo plaćaju). Dođeš ovde čisto da ne bude kako nisi rodoljub (mada vidimo da neke ni to naročito ne dotiče) ali se uglavnom trudiš da se ne povrediš. Jer ako se povrediš, a igraš u nekom većem (čitaj: bogatijem) klubu, lako može da ti se desi da oni za 20, 30, 40 miliona dovedu nekog drugog da zauzme nekada tvoje a sada upražnjeno mesto. Čak i kad se oporaviš, maksimum što možeš da očekuješ je klupa jer je tvoja zamena u dobroj formi dok ti nisi pipnuo loptu prethodnih nekoliko meseci i da se nadaš da će se on povrediti da bi uopšte dobio šansu da se vratiš nazad. Ako se to ne desi, čeka te, opet, u najboljem slučaju, revizija visine plate ili prodaja drugom klubu. Ako kojim slučajem na to ne pristaneš, nećeš kročiti nogom na teren do isteka ugovora. A onda te neće uzeti niko. I šta ćeš onda? Manite te floskule o ljubavi prema otadžbini i tome slično. Da vam neko ponudi da, za svoju državu, radite nešto čime se i inače profesionalno bavite, a da postoji rizik da vam to ugrozi stalni posao, da ga izgubite ili da vas onemogući da ga dalje radite, da li biste takvu ponudu prihvatili? Setite se Toresa, setite se Hargrivsa (ili Hargrejvsa, kako se već izgovara), postoje povrede koje ubijaju karijere. Ko će vam onda pomoći? Reprezentacija? Savez? Država? Pored toga, uvek će se naći neko da kaže kako taj posao nisi uradio kako treba. Samo iz ovog poslednjeg razloga gubimo reprezentativce pre vremena. 'Em radiš maltene za džabe, 'em ti neko soli pamet i psuje sve po spisku. Na kraju, budimo realni, niko od trenutnih reprezentativaca, nije tu gde jeste zbog reprezentacije (ispravite me ako grešim). Zašto bi onda oni osećali bilo kakvu potrebu da joj se dobrim igrama ili, barem, zalaganjem oduže?
A Matić izjavio da se protiv Danaca više trošio i da je trčao za nekih 30 - 40% više nego u Čelziju.
Kakvo iskustvo im je potrebno? Za taj posao potreban je samo dobar motivator a ne trener. Uopste nije vazno koliko ima godina i trenerskog iskustva.
Glupo je i pomisliti da neki stranac moze biti dobar selektor, kakvu god karijeru da ima. To se pokazalo na mnogo primera.
НаравноOdgovornost jeste na svima, ali ako konstantno menjamo trenere, a i igrače koji igraju, red je da se i uprava promeni ...
Generalno, nije sve izgubljeno, mi i dalje mozemo da se borimo za to trece mesto, ali sa ovakvom igrom nema teorije.
Da sacekamo da vidimo dal ce nas mozda UEFA vratiti u zivot, ako nam dodeli pobedu ili eventualno novu utakmicu protiv albanije
Mislim da Curcic nije dobro resenje, on je bio pomocnik Pizonu i maltene sam mu je sastavljao ekipu, videli su se plodovi tog rada
Nama u ekipi treba sveza krv, nadam se da ce Curcic pozvati Ljajica i mozda recimo Kostica iz mlade, a zasto ne i Spajica
i 25. ce saopstiti selektoraKakvo iskustvo im je potrebno? Za taj posao potreban je samo dobar motivator a ne trener. Uopste nije vazno koliko ima godina i trenerskog iskustva.
Glupo je i pomisliti da neki stranac moze biti dobar selektor, kakvu god karijeru da ima. To se pokazalo na mnogo primera.
Nece ih pozivati,jer vodi reprezentacijom samo protiv Grcke,barem se nadam.
Navodno su kljucevi odluke kod Milosevicai 25. ce saopstiti selektora
Mesto selektora jedne selekcije je kruna trenerske karijere, a ne skolica za domace trenere.
Koliko ja pamtim, selektor stranac odvede Grke do titule prvaka Evrope.
Ali dobro, ako ti vise verujes Bata Djorinim pitomcima, onda u redu, tvoje misljenje...
Joj muka mi je oceli ovaj vise da sjajse ajde Savo brate posalji Toleta u penziju preuzmi savez!!! Kontam da je uso u celu pricu jer kad je bio protiv Toleta dobio je samo jedan glas...Uzo mladje selekcije pod svoje i ostvarili smo najbolje rezultate!!!