Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne lupaj gluposti, Srbi sve sto rade rade preko K, pa tako i ovi invalidi na terenu.
Okupe se seljacici da obidju splavove i lokalne qurve, nalocu se i sutra kako ispadne.

Narod je organizovao drzavu da pociva na lopovluku, kriminalu i "kombinacijama" umesto na radu.
Prosjaci gledaju samo kako ce im ko sta pokloniti, a kad im uvale K onda se svi cude i pricaju o nekim zaverama.

Pa kako da imaju igru kad nemaju ni akcije ni vezni red, odbrana raspad sistema, a u napadu pored 5 boljih igraca igra Danko Lazovic.

Sve ti je onda jasno

Tole i Ramadani guraju svoije igrace, igraju kladionicu protiv nas i uzimaju duple pare

Ma navijači su krivi za sve...

images

1. Zato što je reprezentacija Srbije propustila dva velika takmičenja, EP 2012 i SP 2014. Uspesi reprezentacije su generator razvoja fudbala u celini. Neodlaskom na velika takmičenja, FSS je izgubio i preko 20 miliona evra, koje su mogle biti utrošene u infrastrukturu širom Srbije. Uz taj neuspeh, i naša mlada reprezentacija je propustila dva poslednja EP, pa možemo konstatovati da je naš reprezentativni fudbal bačen na evropsku marginu. Po prvi put u istoriji je neko uspeo da okrene svoj narod protiv svoje reprezentacije.

2. Zato što se u Super ligi Srbije već godinama unazad dešavaju krađe i otimačine, a Tomislav Karadžić kao najodgovornija osoba sve to aminuje i pokriva, govoreći da je sve pošteno i regularno. I klubovi i navijači su izgubili poverenje u savez.

3. Zato što su klubovi u Srbiji dovedeni na ivicu bede i polako se gase. Zakonska regulativa nije ispratila realne društvene i privredne promene: nije definisano ko je vlasnik klubova i ko je u obavezi da obezbedi finansiranje klubova. Fudbal je danas jedina delatnost u Srbiji gde imaš obavezu da ulažeš, a ne smeš da zaradiš. Zakon o sportu je donesen 2011, a FSS kao krovna organizacija nije uradila ništa da se kroz sistemska rešenja omogući klubovima bolji poslovni ambijent.

4. Zato što je zbog svoje sujete oterao dva najbolja srpska trenera: Miroslava Đukića i Radomira Antića. Pri tome je oštetio budžet saveza za nekoliko miliona evra, jer im je morao platiti milionske odštete iz kase FSS.

5. Zato što je on u fudbal zalutao, on je ovde strani element, on ne pripada fudbalu. Nikada loptu nije šutnuo, nikada fudbal nije gledao, nikada fudbal nije voleo, nikada fudbal nije razumeo. Zato što je na fudbalsku utakmicu prvi put došao u svojoj pedesetoj godini i video fudbal kao šansu za svoju ličnu promociju. Zato što ga fudbalska Srbija ne želi, zato što ga njegova fudbalska Subotica ne želi. Zato što je sve u fudbalu napravio pozivajući se na političke veze. Zato što 2012 nije ni trebao biti izabran, nego je zloupotrebio politički vakum (kada vlada nije bila izabrana, a jedino bilo izvesno da će SPS biti siguran deo vlade), pa je izmanipulisao fudbalsku Srbiju pričama kako ga je "država zamolila da se prihvati još jednog mandata".

http://www.mozzartsport.com/vesti/t...veo-mihu-koji-nista-ne-radi-bez-bertija/59265

Tako je to kad ti fudbalom i drzavom rukovode CIA I RAMADANI :lol:

Ma nije samo Tole kriv... bre i ovi igrači su piččketine najveće... jebbote njima su Šiptari oteli zastavu velike Albanije u sred Beograda i odnijeli u svlačionicu... a Matić za navijače koji su uletili na teren kaže da su budale i da su oni krivi za nešto...

@Tihi

Znaci preko SRPSKIH menadzera mešetara, SRPSKIH veza.
Cak i ako je to istina, opet je to zahvaljujuci SRBIMA.
Ja ne znam da li si ti normalan i ljudi u Srbiji ako mislis da stranac treba da vas voli vise od domacih i da se brine vise za vase interese nego svoje.
Nije ovde kriv Ramadani i ispadas djilkos sa tim prozivanjem siptara zbog srpskih izdajnika, a to je blago je reci svaki drugi.

@Tihi

Znaci preko SRPSKIH menadzera mešetara, SRPSKIH veza.
Cak i ako je to istina, opet je to zahvaljujuci SRBIMA.
Ja ne znam da li si ti normalan i ljudi u Srbiji ako mislis da stranac treba da vas voli vise od domacih i da se brine vise za vase interese nego svoje.
Nije ovde kriv Ramadani i ispadas djilkos sa tim prozivanjem siptara zbog srpskih izdajnika, a to je blago je reci svaki drugi.

Lepo sam ti dokazao da Ramadani vedri i oblaci srpskim fudbalom jer drzi u saci Toleta KAradzica a Tole se u FSS pita u vezi svega vezano za seniorsku reprezentaciju.

Poslednja izmena od moderatora:
evo i stativa po drugi put.

stvarno bi trebala da se raspusti reprezentacija i da se ne sastaje dok ne stasaju oni klinci koji su bili prvaci evrope a ne da se ubacuje po neko.

ceo tim a ako ni to ne uspe odaberi jedan tim koji ce se po potrebi zvati reprezentacija srbije . barem ce biti uigrani i znace se ko sta radi.

dzabe dobri solisti kad su rastimovan orkestar

Nase mlade reprezentacije pocev od 2004. standardno igraju polufinala i finala EP.

Zasto svaka generacija od tih propadne kasnije pitanje je za FSS.

Ma nije samo Tole kriv... bre i ovi igrači su piččketine najveće... jebbote njima su Šiptari oteli zastavu velike Albanije u sred Beograda i odnijeli u svlačionicu... a Matić za navijače koji su uletili na teren kaže da su budale i da su oni krivi za nešto...
Najkrivlji je Tole. Isti ovi igrači su ginuli kad im je selektor bio Antić. Čak nije bilo ni loše kada je Pižon bio selektor. Sve poslije je bilo katastrofa.

Nase mlade reprezentacije pocev od 2004. standardno igraju polufinala i finala EP.

Zasto svaka generacija od tih propadne kasnije pitanje je za FSS.

Pa kako predju u seniore tu stvar preuzimaju RAMADANI, Vucic i Tole Karadzic i sve ide do djavola...

Problem je iskljucivo u savezu

Rezultati mladih selekcija dokazuju da mi kvalitet imamo ne da se kvalifikujemo vec da igramo zavrsnice

Poslednja izmena od moderatora:
Ja realno igrace ne krivim. Stavise, da sam na njihovom mestu ne bih uopste ni igrao za ovakvu pusionu od drzave, vlasti, FSS, na ovakvim kokosarnicima od stadiona, pred ovakvom idiotskom publikom i da o meni izvestavaju usrani polumozgaski novinari, te da posle jos qenjaju po meni virtuelni komentatori.

Zato i ne igram za reprezentaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back