Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najkrivlji je Tole. Isti ovi igrači su ginuli kad im je selektor bio Antić. Čak nije bilo ni loše kada je Pižon bio selektor. Sve poslije je bilo katastrofa.

Jeste, ali igrači su piččkice svakako... jesi vidio kako se bore Šiposi za zastavu Velike Albanije u sred Beograda... Lorik Cana ti ubi navijača a ti stojiš pored njega i gledaš, niko da ga udari... i brane ih poslije...

Jeste, ali igrači su piččkice svakako... jesi vidio kako se bore Šiposi za zastavu Velike Albanije u sred Beograda... Lorik Cana ti ubi navijača a ti stojiš pored njega i gledaš, niko da ga udari... i brane ih poslije...

Nećemo ovde o politici :D Kako god ne shvatam zašto nam igrači odlično igraju u klubovima a u reprezentaciji se ovako brukaju.

Šta ti je čovječe, pa miha bi do sada imao uigranu ekipu koja bi i Armence i Dance pregazila lake šale. Da je Mitrović bio u napadu danas bila bi, vjeruje, potpuno druga priča. Ali to je ono šta bi bilo kad bi bilo, ehhhhhhhhhh.

Zajebi naš reprezentativni fudbal, trebaće nam dugooooooooo da se konačno sredimo i odemo negdje.
Miha je počeo zvati najkvalitetnije igrače tek kad smo izgubili šansu za svjetsko prvenstvo... na početku je i on forsirao menadžerske igrače...

To i kazem, jeste i Miha radio za ove mafijase ali bar smo igrali neki fudbal, i to je on jos usput isprobavao igrace, rekonstruisao, podmaldjivao ekipu, ovaj dosao na gotovo i ocaj blagi... ja sam mislio da taj Advokat zna nesto ali izgleda da sam se prevario...

Mladi igrači roblje fudbalske mafije

sportisti-v.jpg

RAMADANIJEVA REPREZENTACIJA

http://www.sport26.rs/strana.php?IDs=184&naslov=Ramadanijeva reprezentacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back