Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato su Holanđani smradine.
Mi smo ipak, prije svega, dobri ljudi :mrgreen:

Da pravi samaricani. Nego gledam ostale rezultate. Jedino smo mi i Nemci dali golove u prvom poluvremenu. Bas neke tvrde utakmice danas. Inace mi igramo posle gola kao babe. Bunkerica i to je to. Jeste da se dobro branimo ali pitanje je dokle. Dovoljan je jedan gol da nam uvale i onda vise necemo imati snage da povedemo.

Stojković se vratio 10 godina u prošlost pa misli da u špicu ima Žigića i Purovića, šta li?!

Ljudi, ovo je loše, ne zna se ko gdje stoji, ko šta radi... panika opšta kad oni napadnu... jedino Matić što igra nešto, ovi ostali samo hodaju i kad dođe lopta blizu njih nabiju je prema golu Šmajhelovog malog...

Stojković se vratio 10 godina u prošlost pa misli da u špicu ima Žigića i Purovića, šta li?!

Ljudi, ovo je loše, ne zna se ko gdje stoji, ko šta radi... panika opšta kad oni napadnu... jedino Matić što igra nešto, ovi ostali samo hodaju i kad dođe lopta blizu njih nabiju je prema golu Šmajhelovog malog...
Ovo nema veze ni sa fudbalom ni sa reprezentovanjem zemlje. Odlico si sve opisao.

Hahaha ladno se u poluvremenu priča o napadu na Beka?!

Ime države:

S*bi*a. Da, izvolite?

Da nije možda kurč.ina?

:hahaha: komentar godine :ok:

Ovi momci nemaju veze s'mozgom, mislim da je najveci krivac mentalitet jer su to ljudi na koje treba da se deres k'o na volove i da im hebes mater kako bi izazvao zeljenu reakciju.

Svi su isti, zato su i napravili qurcinu od drzave. :)

Srpski seniorski fudbaleri su vec vise od 15 godina najobicnije pic.kice jajare smradovi i govna koja cim daju jedan gol beze nazad u bunker mesto da igraju na pobedu oni igraju na neko provlacenje, nereseno i slicno

Gamad

I tu ne moze nista da bude bolje dok je god siptar glavni menadzer svim tim srpskim nazovi fudbalerima a karadzic na celu saveza

evo i stativa po drugi put.

stvarno bi trebala da se raspusti reprezentacija i da se ne sastaje dok ne stasaju oni klinci koji su bili prvaci evrope a ne da se ubacuje po neko.

ceo tim a ako ni to ne uspe odaberi jedan tim koji ce se po potrebi zvati reprezentacija srbije . barem ce biti uigrani i znace se ko sta radi.

dzabe dobri solisti kad su rastimovan orkestar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back