Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To jeste tacno jer 20 minuta smo bili zestoko pali u igri. Raspala nam se igra i oni su imali mnogo bolje sanse.
Nego na istoku je izbila tuca nekoliko trenutaka pre zastave a ja sam mislio da se neki albanac otkrio i onda su ga svi napali. Sada mislim da su videli zastavu ovi sa istoka i nekolicina je pokusala da utrci na teren pa je ispala makljaza sa kornjacama. Nego sta ce ovaj na terenu?

1490335-bogdanov-1.jpg

Djura i Tole ga verovatno poslali, kao sto su i ovog Mikica i kao sto su nahuskali ceo stadion da skandira protiv premijera:

1920596_510792782357052_1226155327484687706_n.png

Nas ima da odvale samo tako sa kaznom ipak smo mi dezurni krivci. Albanci su to sjajno odradili. Na aerodromu su dosli sa americkim pasosima i salovima OVK. Salove su im uzeli ali zbog pasosa su morali da ih puste a i americka ambasada je izvrsila pritisak. Evo sad su i pustili onu telecu glavu. Toliko od nase drzave. Izgleda da svako ko ima americki pasos ovde moze da radi sta god hoce. Moze da ubije coveka i da ode na informativni razgovor i da se vrati kuci u ameriku u roku od 2 sata.

Ma moraju kazniti ove siptare bre uefa je procenila da se mec moze nastaviti mi smo hteli oni su odbili 3 : 0 za nas i zdravo djaci...a da cemo pored toga dobiti novcanu kaznu i mozda prazne tribine u to nesumnjam...

ako ce neko naebati to smo mi... nasi navijaci su uleteli u teren i fizicki napali protivnicke fudbalere

u Djenovi su nas i za manje kaznili... bice opet 0:3 najverovatnije

Bice 3:0 za nas ovde i 3:0 za Albaniju u Elbasanu.
Nažalost, nemamo selektora koji je u stanju da prepozna i uvede na teren najboljih 11, koji nema čak i približno dobar uvid ko gde i kako igra od Srba po Srbiji i inostranstvu.
Srbija bez Jojica i Baste je daleko slabiji tim,pre svega u napadu.
Gledao sam Jojica protiv Japana,protiv Velsa,sa mladima u proslim kvalifikacijama i na mnogo meceva,na svim mecevima je pravio tu rayliku, imao te prodore i pasove ka napred koji nam tako trebaju.
I OVO PROTIV ALBANIJE U BEOGRADU JE POLU'YALOSNO s obyirom na renome igraca koje imamo a neke kao da nemamo.

Dobro jutro, pošteni narode ponižene Srbije.
Stvarno je neverovatno da imamo toliko policajaca, a da nas zajbava šaka pasjeg okota. Naravno, to je zato što je policija prvenstveno okrenuta protiv sopstvenog naroda, ali zato sarađuje sa kriminalcima, teroristima i ostalom stokom koji se kriju iza partije, kluba ili nečeg drugog.
Svaka čast Stefanu Mitroviću na pokazanoj hrabrosti za čin skidanja one leteće krpe. Da je to uradio neko od nas nije isključeno da ne bi dobio i pendrekom preko leđa zbog izazivanja verske i nacionlne mržnje jer ne stoji mirno dok pišaju po njemu.
Odluka UEFA-e se znala verovatno onog trenutka kad smo na granici popušili američki **** i pustili nepriznatu decu vola i tarabe da nam se pokenjaju po faci, tako da mi ovde ne moramo uopšte da spekulišemo šta će UEFA da "odluči". Pitanje je samo da li će mladi Španci ići na EP za mlade umesto naših mladih. Hm, interesantno je da niko nije spomenuo zviždanje našoj himni od strane šanske ciganije u Kadizu.
Nisam gledao meč, ali verujem da je ono vreme što se igralo bilo mučenje za oči.

Poslednja izmena:
Pa sta mislis kako? Parama od belog kako drugacije.....

Jasno je da je ceo prekid izazvan i reziran od strane pasjih izroda iz albananije....prvo su isprovocirali zastavom pa su posle njihovi igraci napali naseg igraca. Ono sve nakon toga je posledica toga, a ne uzrok.......mada i pored svih tih cinjenica sam nesiguran da ce uefa nama dati 3 boda. Holandski posmatrac...direktno iz haga......
Albanci su jasno i svesno zelei da zrtvuju svoje igrace samo da nas predstave kao zlu stranu. Oni u svoj svojoj gluposti i zivotinjskoj naravi nisu ni svesni koliko su srecni sto im ameri i ceo zapad drze ledja.....da nije tako samo zbog ovih dogadjaja sinoc bi ih u jadransko more pobacali, a kamo li zbog svega sto su uradili na Kosovu.....bice i to jednog dana. Srbija se umirit ne moze......

ako ce neko naebati to smo mi... nasi navijaci su uleteli u teren i fizicki napali protivnicke fudbalere

u Djenovi su nas i za manje kaznili... bice opet 0:3 najverovatnije

Nemaju osnova da nas kazne sluzbenim rezultatom.
Sa druge strane, Albanci zbog one zastave i poteza njihovih fudbalera mogu gadnu da najebu, i oni su ti koji treba da strepe od gubitka bodova za zelenim stolom.
Cak i zbog ovakvog ispada UEFA moze da ih kazni izbacivanjem iz kvalifikacija.

Nas mogu da kazne novcano i sa par utakmica bez prisustva publike.

Ono što može da se desi je:
- da izgubimo sa 3:0 + novčana kazna i nastavak kvalifikacija bez publike.
- da se ponovi meč bez publike
- da se igra na neutralnom terenu (verovatno obe)
- da dobijemo 3:0 + novčana kazna i nastavak kvalifikacija bez publike.
Ovo poslednje teško jer smo mi ipak Srbi. Dobro je što nam je istekla uslovna zbog Bogdanova ali ne valja što je ponovo vinovnik incidenta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back