Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo je bilo ono naletanje siptara na mitrovica? Covek je samo hteo da se nastavi utakmica. Ako nas gazne za ovakvo ponasanje, ja definitivno prestajem da pratim bilo kakav fudbal,zivota mi moga. Sta vise, Siptare treba da kazne. Kakvo je ono nesportsko ponasanje? Ajde da smo palili zastavu,ili cepali, ili bem' li ga... Lik je dohvatio zastavu kako bi se utakmica nastavila. Po prvi put sam pozeleo u zivotu da im navijaci ulete u sesnesterac ovim smradovima,pa da vidim kome ce da se ku-R- ce u sred srce srbije! Bem' li im pleme bezobrazno.

SKANDAL Član SRS upao u direktan prenos i vređao Vučića

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/5...u-direktan-prenos-i-vredjao-Vucica?ref=fbblic

Sram te bilo vragolane. :per:

hahahaha

- - - - - - - - - -

Koliko mrzim ovu gamad, ne postoji reč kojom bih to opisao. Najniži ljudski talog, nešto napredniji oblik neandertalca. Seme im se zatrlo, decu im mrtvu *****.

Ovo ako se ne registruje 3:0 za nas, treba zapaliti i Platinija i Uefu i sve u pizdu materinu. Ne pamtim kad sam ovoliko ispizdeo.

Šta smo dočekali sunce ti žarko...

Jeste, bacali smo baklje i petarde i skandirali i sta vec sve, ali nikoga nismo povredili, i valjda svi znate da to nas isto ocekuje od strane siptarskih navijaca kad nasi odu tamo kod njih?

Sto se tice Mitrovica, decko je hteo da skine zastavu kako bi nastavili utakmicu. Nije je pocepao, nije je nagazio, nije je pljunuo, uhvatio je samo za kanap kako bi skinuo onu letelicu,nista vise. A to sto su Albanski igraci ,koji toliko "vole svoju zastavu" ,morali da ulete odmah, to je najbitnije i mislim da delegati i UEFA, mora najvise da uzme u obzir tu provokaciju sa zastavom kao i reakciju Albanskih igraca!
Toliko!

www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/502601/...og-izazivanja-incidenta-sa-albanskom-zastavom

Brat albanskog premijera uhapšen na stadionu Partizana zbog izazivanja incidenta sa albanskom zastavom!

Umesto da mu prebroje rebra, do jutra će ga pustiti i još mu se izviniti. ***** ti i Vučića i državu i policiju kad nam šiptari kolo vode u sred Beograda. Šljam je uspeo da unese dron i zastavu na stadion bez problema. Bitno je da pedersku paradu štite SAJ i kojekakve ***** materine.

Umesto da mu prebroje rebra, do jutra će ga pustiti i još mu se izviniti. ***** ti i Vučića i državu i policiju kad nam šiptari kolo vode u sred Beograda. Šljam je uspeo da unese dron i zastavu na stadion bez problema. Bitno je da pedersku paradu štite SAJ i kojekakve ***** materine.

Pustice ga odmah jer ima Americki pasos i jos ce mu se izviniti. Imamo sve osnove da ih zestoko optuzimo za tesku povredu sigurnosti svih ucesnika meca. Ovako su mogli bombu da ubace preko ovog drona umesto glupe zastave sa one dve telece glave na njoj. Inace sajt Blica ne moze da se otvori jer je pod zestokim napadima hakera iz Albanije pa se tesko citaju vesti.

Pustice ga odmah jer ima Americki pasos i jos ce mu se izviniti. Imamo sve osnove da ih zestoko optuzimo za tesku povredu sigurnosti svih ucesnika meca. Ovako su mogli bombu da ubace preko ovog drona umesto glupe zastave sa one dve telece glave na njoj. Inace sajt Blica ne moze da se otvori jer je pod zestokim napadima hakera iz Albanije pa se tesko citaju vesti.

i jesu našli šta će da hakuju u p. m....

Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”. On je pre nekoliko trenutaka uhapšen. Prema našim informacijama Rama ima američki pasoš.

Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije. Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion.

Ovo je svakako dobra vest za nas ako je tacna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back