Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nasi igraci,pojedini,pokusavaju da budu atraktivni ali to se odrazava na ucinkovitost.
Bolje da budu kao Roben.
Da znaju tacno sta im je levo a sta dribling u desno i to im je dovoljno a da budu EXTREMNO ucinkoviti
Roben je trenutno najucinkovitiji igrac na svetu, stoga ga smatram trenutno najboljim na Svetu, jer ume da iskoristi svoju brzinu.
Medjutim,ako fudbal posmatramo kao zabavu a ne samo zelju da se postigne odredjeni rezultat i cilj,onda je najbolji od svih...

Joj da nema ovoga ;kristiansanda' skroz bi pao u bedak...neznam dal da gledam utakmicu sa Albanijom...i ove igrace i struku i savez sve treba napusiti cast izuzetcima ima tu par momaka koji uvek igraju dobro...Neznam zasto je Kolarovu trebela onako glupa izjava posle utakmice...sto se tice 'igre' necu nista da pisem sve ste rekli...

Naspram Jermena mi smo delovali kao neki superligas.
Meni je muka da gledam i reprezentaciju i nase klubove u Evropi, kako ih protivnici unistavaju jednostavnim kontranapadima iz dva tri poteza.
Umesto da gledamo da pojednostavimo igru, ovi nasi virtuozi "umiru u lepoti" dok im protivnik ne uzme loptu i izvede jednostavnu kontru.

Nasi igraci su ili ocajno fizicki spremni ili nece da se vracaju u odbranu. Kolarov trci kao neki polutan u Master ligi na Pesu.
Nasi igraci pogresno trce. O tome sam pisao i ranije. Jermeni su nam odrzali cas iz te materije, kao i Asteras Partizanu u LE.

Pogledajte gol Jermena i reakciju Ivanovica, koji odlazi napred i pusta da ovaj njihov igrac pretrci Kuzmanovica i uputi centarsut. Amaterski postavljena odbrana.

Kapu skidam jedino Maticu i Tadicu, koji su stvarno majstori, kao i malom Nastasicu.

Meni je muka da gledam i reprezentaciju i nase klubove u Evropi, kako ih protivnici unistavaju jednostavnim kontranapadima iz dva tri poteza.
Umesto da gledamo da pojednostavimo igru, ovi nasi virtuozi "umiru u lepoti" dok im protivnik ne uzme loptu i izvede jednostavnu kontru.

Nasi igraci su ili ocajno fizicki spremni ili nece da se vracaju u odbranu. Kolarov trci kao neki polutan u Master ligi na Pesu.
Nasi igraci pogresno trce. O tome sam pisao i ranije. Jermeni su nam odrzali cas iz te materije, kao i Asteras Partizanu u LE.

Pogledajte gol Jermena i reakciju Ivanovica, koji odlazi napred i pusta da ovaj njihov igrac pretrci Kuzmanovica i uputi centarsut. Amaterski postavljena odbrana.

Kapu skidam jedino Maticu i Tadicu, koji su stvarno majstori, kao i malom Nastasicu.

Ovde je kriv igrac sa brojem 13 koji nije ispratio svog igraca vec je dozvolio da mu se prikrade s ledja i dodje ispred njega u poziciju za sut. Naravno i Bane koji je pretrcan po njegovoj strani.

Ovde je kriv igrac sa brojem 13 koji nije ispratio svog igraca vec je dozvolio da mu se prikrade s ledja i dodje ispred njega u poziciju za sut. Naravno i Bane koji je pretrcan po njegovoj strani.

U ovakvoj situaciji igrac se udvaja. Jedan ga sprecava da ide ka golu, a drugi staje sa strane i sece mu liniju dodavanja ka saigracu.
To sto je posle usledilo jeste greska na gresku.

Slovacka:Spanija 2:1
Albanija Danska 1:1
Poljska Nemacka 2:0
Finska Grcka 1;1
Rumunija Madjarska 1:1
Vels BIH 0:0(mi smo dobili i tamo i ovamo sa po 6:1 i 3:0 cini m ise?

Ali za ovih 1:1 NISMO morali da placamo 300 hiljada Advokata,tu je mogao i Pizon da zavrsi posao.

11.06.2013. Danska - Jermenija 0-4
06.09.2013. Ceska - Jermenija 1-2
11.10.2013. Jermenija - Bugarska 2-1
15.10.2013. Italija - Jermenija 2-2

Nisu ni oni bas topovsko meso.

U ovakvoj situaciji igrac se udvaja. Jedan ga sprecava da ide ka golu, a drugi staje sa strane i sece mu liniju dodavanja ka saigracu.
To sto je posle usledilo jeste greska na gresku.

On je sam sebi napravio liniju dodavanja. Toliko je ozbiljna odbrana. Inace to je Mitrovic evo sad gledam snimak na SK3. Isti igrac koji je skrivio penal. Decko je tempirana bomba i treba ga menjati. Neka stavi nekog drugog ovo je propast.

Joj da nema ovoga ;kristiansanda' skroz bi pao u bedak...neznam dal da gledam utakmicu sa Albanijom...i ove igrace i struku i savez sve treba napusiti cast izuzetcima ima tu par momaka koji uvek igraju dobro...Neznam zasto je Kolarovu trebela onako glupa izjava posle utakmice...sto se tice 'igre' necu nista da pisem sve ste rekli...
Nadam se da je u pozitivnom kontextu:mrgreen:

Pa ko kaze da jesu.Samo kazem da ne trosimo vise pare na Advokate i da se vucemo po raznim arbitrazama zbog divljanja nasih navijaca prouzrokovanog nezadovoljstvom losom igrom tima.Ako vec moramo da divljamo,bolje da damo Bekvalcu 40 ili 50 hiljada nego da damo Anticu 2 miliona ili Advokatu 300 hiljada ili koliko vec?...
Dobijamo istu tuznu muziku za mnogo manje pare.

A sto bi to bilo fino? Daj da ih dobijemo ako ikako mozemo pa da se borimo za drugo, eventualno trece mesto u grupi. Nismo igrali EURO od 2000 i ako navijate za bruku samo zbog toga da bi mafijasi napustili savez onda niste pri cistoj svesti. Ne postoji dovoljno velika bruka koja ce njih oterati iz fotelja valjda nam je to svima jasno. Dakle napred Srbija, igrajte ruzno, igrajte lose al samo dobijte nekom frljokom makar 1:0 hocu bre da igramo taj EURO vise :mrgreen:

Naravno. Mi smo već gubili od Estonije u Beogradu i niko zbog toga nije stradao. ;)
Mislim da možemo da dobijemo Albanjezere...

Hm, ovakav gol primaju naši superligaši i trećeligaši iz Svazilenda. :roll: Njih četvorica u petercu, a Jermen sam ko duh. :roll:

- - - - - - - - - -

Kakvo topovsko meso? Oni treba da žale što nas nisu ugazili, a trebalo s obzirom na to kako igramo.

Pa ko kaze da jesu.Samo kazem da ne trosimo vise pare na Advokate i da se vucemo po raznim arbitrazama zbog divljanja nasih navijaca prouzrokovanog nezadovoljstvom losom igrom tima.Ako vec moramo da divljamo,bolje da damo Bekvalcu 40 ili 50 hiljada nego da damo Anticu 2 miliona ili Advokatu 300 hiljada ili koliko vec?...
Dobijamo istu tuznu muziku za mnogo manje pare.

ne ne sinko, tako se ne peru pare :ljutko:

Naravno. Mi smo već gubili od Estonije u Beogradu i niko zbog toga nije stradao. ;)
Mislim da možemo da dobijemo Albanjezere...

Ma u to ne sumnjam.Vec sam rekao ovde, protiv Albanije cemo igrati najbolje sto mozemo ma ko bio na terenu a u tim slucajevima dolazi do izrazaja cista razlika u fudbalskom znanju,ostali faktori se minorizuju.
Posto,objektivno,imamo 2u a mozda i 1u reprezentaciju po kvalitetu, tu smo negde sa Dancima,slicni, normalno je da pobedimo Albaniju bez obzira sto su oni vec odigrali par odlicnih utakmica i dobili ono sto od njih niko nije ocekivao da ce da dobiju.

Nadam se da ce ovoga puta Jojic biti starter. Takodje ocekujem da se Subotic vrati u reprezentaciju,ako ne sada onda za narednu seriju meceva.
uz Tadica,Tosica,Baneta,Kolarova i kompaniju, dobicemo Albaniju bez vecih problema.

- - - - - - - - - -

Meni se uspeh ovih kvalifikacija svodi na dve sto ubedljivije pobede protiv Albanije i to je to....makar sve ostale izgubili.
Ma to ce se desiti ali cemo ispasti opet za malo.Najverovatniej ce tako biti.

- - - - - - - - - -

ne ne sinko, tako se ne peru pare :ljutko:

E vidis, nisam razmislajo u tom pravcu a sve vreme se pitam zasto Tole mora da dovodi i placa tak oskupe selektore.ODLICNO si ovo primetio.
Tole,objasni narodu zasto trosis ovolike pare na selektore?.
Nego,znas sta me plasi. I da smenimo Toleta,na njegovo mesto SIGURNO nece doci bolji od njega,nego ce se Terzic and co ugurati tu na silu.
Zato bolje NESTO sa Toletom nego NISTA sa onima koji su bili pre njega a doci ce sigurno ako skinemo Toleta.
Ipak sada u kasi FSS ima para,bez obzira da li Tole muti ili ne.
Oni pre njega su ostavili NISTA,ma kakvi nista,MINUSE.Nista nismo imali, ni stadione ni reflektore ni reprezentaciju kako treba.Samo svadje, prepucavanja, praznu kasu i ubistva.

Poslednja izmena:
Ma samo da albance razbijemo mnogo su se osilili vec su poceli da prete. Valja ih prebiti u Beogradu i to bukvalno ali na terenu na granici faula i da izadju kako popisani posle poraza od 5:0......dobro je sto albanci ne dolaze u Beograd jer se 90% njih ne bi vratilo bez preloma nekog dela tela, a nikoga ne bi posebno zabolelo da kazne nasu reprezentaciju koliko god da je kazne. Tako da je FSS pametno odreagovao i spasio albance koji bi ovde dosli u mirovnoj misiji naoruzani psovkama i ostalim vidovima provokacije......

Evo i dokumentovano ko je poceo prvi da preti i silji patku:
http://hotsport.rs/2014/10/12/lanjani-porucuje-hocemo-pobedu-za-sve-albance/

Hoce pobedu za "sve albance"......a do sada su pobedjivali samo za bodove.....

Poslednja izmena:
OK.
Velika slova obicno koristim umesto znaka navoda,mrzi me da ih trazim po engleskoj tastaturi.

Dakle.
Preporuka nasoj reprezentaciji.
Na manjim stadionima u Srbiji,posebno onim bez atletske staze, oduvali smo gotovo sve protivnike sa kojima smo igrali.
Preporuka nasem fudbalskom rukovodstvu.
Igrajte vise u Novom Sadu,Jagodini,Milanovcu,Uzicu,Cukarici,... Imacemo bar 40% vise bodova kod kuce.

I jos samo ovo da dodam.
Neki forumasi me kritikuju da komentarisem ovde igrace a nisam ih nikada video da igraju itd.
Ljudi,dok ucim nesto,posebno ako radim zadatke,dakle ne bubam nesto,preko celoga dana i noci mi radi TV a na njemu je najcesce fudbal i top strani.
Dakle, svakoga dana gledam Matica,Ivanovica,Markovica,Jojica,Subotica,...
SVE STO SAM REKAO O NASIM IGRACIMA PROISTICE IZ ONOGA STO SAM VIDEO NA TV.
Ovo za Markovica sam rekao jer sam video njegove nastupa u ligi Evrope za Benfiku a i za Liverpul protiv Vile,mislim?.
Ne znam da igram fudbal, od fudbala znam samo da driblam u mestu,kao Sava, pomalo sam smotan kada treba ici sa loptom napred. Ali zato ODLICNO poznajem ko gde igra,kako igra i sta igra,jer gledam fudbal svakoga dana na TV.
Istorija,politika,fudbal i video igre su mi pasija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back