Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezultat je realan i objektivno ova ekipa nema velike domete , plasman na EP bi bio uspeh. Nedostaje jedan ozbiljniji vezni manevarski igrac koji ima pregled igre i ume da pravi razliku, u napadu Djordjevic je ocajan i on nije za A tim, bolje je da je od starta igrao Mitrovic ili da je pozvan Skuletic a ne Lazovic koji nije vise za reprezentaciju igrac. Greska je sto nije pozvan Radovic jer igra u formi i takav tip igraca bi nam znacio, buduci da ume da probije na krilu a i da se ubaci u zavrsnicu akcije. Gudelj pored Matica na sredini nepotreban, tu je potreban drugaciji profil igraca.
Greska je napravljana onog trenutka kada se povredio Markovic a ubacen je Kuzmanovic jer se Tadic iz sredine gde je opasniji i delovao je iza spic igraca, izvukao na bok a na sredini smo imali tri igraca koji su se medjusobno gusili.

Ko ovome sastavlja tim. Sta je sa Jojicem on mora da bude u 11...Mitrovic takodje. Onaj Lazovic ne bi trebao da je tamo ni u svojstvu nekoga ko bi prao ves reprezentativcima. Onaj Markovic takodje..decko je smesa. Benfika ga kupila...napravila neku halabuku oko njega decko centarfor u timu koji da gomilu golova za sezonu a on dao recimo 5..tako neka smesna cifra,,,i uvalise ga Liverpulu gde ce u drugom delu sezone kad izvale d aje decko truba da cepka karte na ulazu u stadion.

Ovi indijanci imaju tempo igre kao da su na treningu.
Igraju pasivno na terenu i samo protiv tehnicki i fizicki slabijih ekipa mogu da bljesnu na trenutak i onda opet ubace u brzinu protivnika.
Invalidi ne znaju da nametnu igru, citaj TEMPO, a kao takvi uvek ce igrati jalovo i kasniti na loptu i za loptom.
Igrace koji ne pokazu zalaganje treba novcano kazniti, kao i one koji se ne odazovu pozivu.
Savez to moze i mora.
Jedina pozitivna stvar je bojkot utakmica reprezentacije.
Ljudi nemaju veze s'mozgom i treba ih odpisati dok se negde ne kvalifikuju.

I šta sad,jel Drulović nije bio dobar...isti sastav,isti igrači samo qrc na klupi i sramota na terenu od igre.
Do gola Tošić vezara,ubedljivo najgore stvorenje (ne fudbaler) na terenu...i što je još gore od toga,on je ovim njegovim golom nažalost učvrstio mesto u timu !!!

Ko ovome sastavlja tim. Sta je sa Jojicem on mora da bude u 11...Mitrovic takodje. Onaj Lazovic ne bi trebao da je tamo ni u svojstvu nekoga ko bi prao ves reprezentativcima. Onaj Markovic takodje..decko je smesa. Benfika ga kupila...napravila neku halabuku oko njega decko centarfor u timu koji da gomilu golova za sezonu a on dao recimo 5..tako neka smesna cifra,,,i uvalise ga Liverpulu gde ce u drugom delu sezone kad izvale d aje decko truba da cepka karte na ulazu u stadion.

Posle Jovanovica i sad Markovica Srbin vise nikad nece zaigrati za Liverpool.
Mozemo reci ni Balkanac, jer ipak je Lovren nesto izmedju panja i balvana.

I šta sad,jel Drulović nije bio dobar...isti sastav,isti igrači samo qrc na klupi i sramota na terenu od igre.
Do gola Tošić vezara,ubedljivo najgore stvorenje (ne fudbaler) na terenu...i što je još gore od toga,on je ovim njegovim golom nažalost učvrstio mesto u timu !!!

Drulovic je isto indijanac koji se mucio sa Panamom i Jamajkom.
Nema ovo veze sa trenerom, vec mentalitetom Srba.
Daj vaterpolistima ugovore od par miliona i vise nikad nece uzeti ni jednu medalju.
Izuzetak je Djokovic, ali on je odrastao u Nemackoj i po Svetu a ne u Srbiji i na Balkanu.

Jojic je sa "orlicima" tj. u mladjoj reprezentaciji do 21 godine cini mi se.

Nije, a mislim da ni nema pravo da igra za njih...

- - - - - - - - - -

Kakav dres takva i reprezentacija :hvala:
Kada bi samo postojala statistika koliko su puta Mitrović i Nastasić(najgori štoperski par na svetu) vratili loptu Stojkoviću...

Odbrana je mnogo griješila danas...

Kakva beda...
A taman sam mislio posle utakmice sa Francuskom da ce biti nesto od ove ekipe ali sada mi je definitivno jasno da je nama sudjeno da imamo budalu za selektora.
Covek na osnovu prepiske mejlovima donosi zakljucak da se coveku ne igra za reprezentaciju,drugog odstranio jer kvari atmnosferu u ekipi a obadvojica su neophodni ovom timu.A on je taj koji treba da kreira atmnosferu u ekipi.Najlakse je reci "ma njemu se ne igra" i boli te ****.Vidim ja da ce "mali Napoleon" skoro da trazi novi posao.
A ovi strucnjaci sa severne tribine neka nastave da pljuju "mustafu" koji nam je i veceras spasao kozu.Po ko zna koji put.
I,da,Albanija ce nam naplaviti guzicu u sred Beograda.

Ovo nije bila Bog zna kakva igra, ali realno, i mi previse ocekujemo. Vecina jos uvek zivi u '98. godini.

Danas svi igraju fudbal, nema vise toliko boranije kao nekad.

79' Poland 1 - 0 Germany
79' Albania 1 - 0 Denmark
Slovacka:Spanija 2:1
Albanija Danska 1:1
Poljska Nemacka 2:0
Finska Grcka 1;1
Rumunija Madjarska 1:1
Vels BIH 0:0(mi smo dobili i tamo i ovamo sa po 6:1 i 3:0 cini m ise?

Ali za ovih 1:1 NISMO morali da placamo 300 hiljada Advokata,tu je mogao i Pizon da zavrsi posao.

Poslednja izmena:
Daj vaterpolistima ugovore od par miliona i vise nikad nece uzeti ni jednu medalju.
Izuzetak je Djokovic, ali on je odrastao u Nemackoj i po Svetu a ne u Srbiji i na Balkanu.

Slazem se, samo se BUNIM ZATO STO PLACAMO OVOLIKE PARE za strane trenere kada oni kao po pravilu ne urade nista vise ili bolje od odmacih koji rade za 6 puta manji novac.

Nama SAMO JIRGEN KLOP moze da pomogne, SVI OSTALI en bi imali bolje rezultate od nasih trenera.

Mozda bi SAMO Hidink i Murinjo mogli malo da poguraju stvar.

Srbija i Portugalija su dve UBEDLJIVO najslicnije reprezentacije u Evropi.
UVEK imamo neke talente u ekipi,Porto,Sporting i Benfika su prepuni brazilskih,portugalskih i argentinskih.. talenata koji relativno brzo posle Porta i slicnih zavrse u Celziju,Mancesteru,PSG,Milanu,Bajernu,... a reprezentacija gotovo uvek ne uradi nista na vecima takmicenjima.Razlika je samo ta sto se oni relativno redovno kvalifikuju,sa VELIKOM mukom ali kvalifikuju se a mi ne.

Posle Jovanovica i sad Markovica Srbin vise nikad nece zaigrati za Liverpool.
Mozemo reci ni Balkanac, jer ipak je Lovren nesto izmedju panja i balvana.
Hoce.
Jer nasi igraci PO PRAVILU igraju MNOGO BOLJE u klubovima nego u reprezentaciji.
Subotic i Jojic odlico igraju u Dortmundu,Kolarov u Sitiju,Mitrovic u Anderlehtu,Bane i mladji kompanjon u Celziju,Mitrovic(odbranbeni,bio u Celziju,ne znam gde je sada, u Vitezeu?),.. itd.

Stvarno ne znam na osnovu cega je, osim konstantnog potencijala(nagovestaja) koji Markovic pokazuje,Liverpul odlucio da ga angazuje.Potencijal je jedno a ucinak drugo.
On se tamo izmotava sa loptom na terenu,pokusava da je proturava protivnicima kroz noge, pokusava da lopta preskoci protivnickog igraca itd a to nema nikakvog efekta na npredak i ucinak u odgovarajucem napadu.
Znaci da bi oni ucesnici na takmicenju u pimplovanju svim mogucim delovima tela,svi trebali da zavrse u Liverpulu i Benfici?.
Ako ce da igra tamo,neka igra jer stvarno dluje kao da zna da igra i to dobro a ako ce da zonglira, neka ide u cirkus.

Rezultat je realan i objektivno ova ekipa nema velike domete , plasman na EP bi bio uspeh. Nedostaje jedan ozbiljniji vezni manevarski igrac koji ima pregled igre i ume da pravi razliku, u napadu Djordjevic je ocajan i on nije za A tim, bolje je da je od starta igrao Mitrovic ili da je pozvan Skuletic a ne Lazovic koji nije vise za reprezentaciju igrac. Greska je sto nije pozvan Radovic jer igra u formi i takav tip igraca bi nam znacio, buduci da ume da probije na krilu a i da se ubaci u zavrsnicu akcije. Gudelj pored Matica na sredini nepotreban, tu je potreban drugaciji profil igraca.
Greska je napravljana onog trenutka kada se povredio Markovic a ubacen je Kuzmanovic jer se Tadic iz sredine gde je opasniji i delovao je iza spic igraca, izvukao na bok a na sredini smo imali tri igraca koji su se medjusobno gusili.
Gledao sam Tadica u Sautomptonu,rapsodija od igre,bio je tamo najbolji an terenu,delovalo je da se sve akcije zavrsavaju njegovim dodavanjima i to atraktivnim itd.Ali,kada dodje ovde, kao da nema sa kime da igra jer su svi na njegovom nivou ali niko nece da potrci,da se ubaci itd,svi hoce da budu neki kreatori,mislioci,mozgovi u igri itd,nemamo radnika u napadu,sve sama fudbalska inteligencija i svi nesto misle i ZNAJU DA MISLE ali ne moze to tako. Misli mda moramo da ubacimo samo jednog ili dvojicu mislioca,kreatora,npr.Tadica i Jojica,koji je uzgred i veliki radnik i ostalo da budu samo poslusni i skromni ratnici koji znaju da mnogo toga ne-znaju i znaju gde i mje mesto i sta treba da rade u timu.

Samo što je razlika ta što je Drulović protiv Paname i Jamajke imao prijateljske i mogao je da kombinuje i da rezultat ostavi sa strane a ovo holandsko kinder jaje koji je načitan fudbala kroz život "podario" nam je u Jerevanu totalno neznanje...dovoljno mi je bilo to što je bio uporan da nam Lazović bude jedan od glavnih u reprezentaciji.

Beli Stevanović stručni konsultant na RTS-u. On je baksuz i na daljinu. :roll:
Kako smo igrali ovo je sjajan rezultat. Nemamo za čim da žalimo vać jedino možemo da se zahvalimo ludoj sreći koja nas je pogledala i podarila nam bod.
Protiv Jermenije naša reprezentacija igra s 4 beka i 3 zadnja vezna. Kako ćemo protiv Danske? Tri golmana i sedam štopera? :roll:
Ja da sam na Tadićevom mestu upucao bih se odmah kad bih video ispred sebe onog Đorđevića i Robena u pokušaju. :(

Hoce.
Jer nasi igraci PO PRAVILU igraju MNOGO BOLJE u klubovima nego u reprezentaciji.
Subotic i Jojic odlico igraju u Dortmundu,Kolarov u Sitiju,Mitrovic u Anderlehtu,Bane i mladji kompanjon u Celziju,Mitrovic(odbranbeni,bio u Celziju,ne znam gde je sada, u Vitezeu?),.. itd.

zato mi se svideo mihajlovicev potez kojim je zeleo da podigne nacionalnu svest.

svi su skocili na njega zbog pevanja himne ali onaj kome je tesko da peva himnu zemlje cije boje brani nece se previse truditi sem onda kada mu je to licni interes.

sto se tice utakmice najvise mi smeta gusenje tempa koje se ogleda u tome sto se lopta davala unazad pa igrac mora da se vraca ili bar da ceka loptu.

lopta se daje malo unapred ka protivnickom golu, jedno 2-3 metara da bi akcija tekla prirodnije.

Kakva beda...
A taman sam mislio posle utakmice sa Francuskom da ce biti nesto od ove ekipe ali sada mi je definitivno jasno da je nama sudjeno da imamo budalu za selektora.
Covek na osnovu prepiske mejlovima donosi zakljucak da se coveku ne igra za reprezentaciju,drugog odstranio jer kvari atmnosferu u ekipi a obadvojica su neophodni ovom timu.A on je taj koji treba da kreira atmnosferu u ekipi.Najlakse je reci "ma njemu se ne igra" i boli te ****.Vidim ja da ce "mali Napoleon" skoro da trazi novi posao.
A ovi strucnjaci sa severne tribine neka nastave da pljuju "mustafu" koji nam je i veceras spasao kozu.Po ko zna koji put.
I,da,Albanija ce nam naplaviti guzicu u sred Beograda.

Uh što bi to bilo fino! :whistling::whistling:

Simulacije fudbala na kompijuteru i konzolama, posebno ove vodece, ocene igraca formiraju prema zvanicnoj statistici i ucinkovitosti igraca na terenu.
Nasi igraci su poprilicno cenjeni u svetu fudbalskih video gejmera, ljudi vole da ih transferuju u svoje klubove itd.
Sto potvrdjuje i set ovih video snimaka, nemojte gledati konacni rezultat,ja nisam bas neki vrhunski igrac ove igre ali posmatrajte Tosica, odlicno i lako se krece,ima dobar dribling,pristojan pas itd...

Uh što bi to bilo fino! :whistling::whistling:

A sto bi to bilo fino? Daj da ih dobijemo ako ikako mozemo pa da se borimo za drugo, eventualno trece mesto u grupi. Nismo igrali EURO od 2000 i ako navijate za bruku samo zbog toga da bi mafijasi napustili savez onda niste pri cistoj svesti. Ne postoji dovoljno velika bruka koja ce njih oterati iz fotelja valjda nam je to svima jasno. Dakle napred Srbija, igrajte ruzno, igrajte lose al samo dobijte nekom frljokom makar 1:0 hocu bre da igramo taj EURO vise :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back