Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aca Stojanovic dupeuvlakac. Umesto da im kaze da su bednici i da su se vukli po terenu kao babetine u starackom domu on ih pita da li smo osvojili bod ili smo izgubili dva. Skupi bre muda i kazi im istinu.
Jasno mi je da i ako se plasiramo dalje odigracemo jedno kolo i kuci ali hocu da vidim kod tih igraca da se bore za narod i drzavu Srbiju, misle ako imaju pare da je dovoljno istrcati na teren.Moraju gace da budu mokre od znoja i da se trci i bori
za svoju zemlju.

Kakav Bekvalac, šta je tebi, čovjek je upropastio čega god se dohvatio...

Ajd da vidimo.
Bio je u Kuli kada je ova bila poslednja i izvukao je.
E sada,to sto se klub posle raspao,za to nije kriv trener vec uprava.
Bio je u Nisu i doveo ga do 4og mesta cini mi se?, mozda 5og.
Bio je u N.Pazaru i ostavio je respektabilnu ekipu koja je zavrsila u gornjem delu tabele i od koje su svi strepeli,sto u Pazaru sto na strani.
Bio je u Vojvodini i postao legenda tamo.
Bio je u Madjarskoj,tamo ne znam sta je uradio.
Ne moramo njega,ok,evo Curcic ili Drulovic?

Mislis da Bekvalaca ne bi mogao da stvori tu ekipu.
Evo,sta je falilo Curcicu, pobedio je Japan sa nasom prvom ligom i to sa 3:0.
Imao je uspeha i sa mladima.
Sta je falilo Drulovicu,osvojio je evrpu sa mladima.

Slazem se mogu i oni ali da igramo fudbal, rezultat u ovom trenutku nije bitan posto nemamo igrace i potencijal za vise domete ali dobrim radom i odnosom svih prema reprezentaciji dobicemo i na kvalitetu.

Slazem se mogu i oni ali da igramo fudbal, rezultat u ovom trenutku nije bitan posto nemamo igrace i potencijal za vise domete ali dobrim radom i odnosom svih prema reprezentaciji dobicemo i na kvalitetu.

Pa izvini, ali Mitrovic je potencijal za prvu evropsku ligu napadaca,Jojic takodje za vrh vezistu,Subotic koga trenutno nema,vec je vrh,Nastasic je 1a liga u defanzivi, Tosic je takodje dosta dobar igrac, Ivanovic je vec vrh,najbolji kod nas,Kolarov je takodje 1a liga,evropska.Sta nam vise treba? a imamo sigurno jos potencijala,Markovica npr. pa Luku Milivojevica iz Olimpijakosa,gledaosam ga protiv Malmea,bio je jedina svetla tacka.Imamo i sada u domacoj ligi Lazovica,imamo Zivkoivca,...

Aca Stojanovic dupeuvlakac. Umesto da im kaze da su bednici i da su se vukli po terenu kao babetine u starackom domu on ih pita da li smo osvojili bod ili smo izgubili dva. Skupi bre muda i kazi im istinu.
:ok: Gledao sam samo drugo poluvreme i stekao takav utisak. Neverovatno koliko su bili indolentni.
Neki su mi se malo podsmevali kada sam napisao da je reprezentacija sa Bastom prava jer on unosi tu borbenost i dinamiku spartanjem po celom terenu sve vreme.
Voleo bih misljenje onih koji su smatrali da imam pogresan prilaz kada sam tvrdio da nema pobeda unapred i da se za svaku treba i te kako oznojiti.
Nekoliko rezultata u prvim utakmicama kvalifikacija potvrdjuje moj stav. Ako se svakoj utakmicio ne pridje kao da je na drugoj strani Nemacka ili Brazil, nema bodova. Imena, tradicija, sastav protivnika, povrede, kartoni,... nikada nisu igrali. To je samo prica polupismenih novinara jer se ne razumeju u sustinu fudbala.
Zato, sta god ko mislio, Sinisa je imao ispravan prilaz. Kod ovog se ne zna ko sta igra. Kolarov me najvise razocarao ali mu je verovatno bilo zabranjeno da ide napred.

Pa izvini, ali Mitrovic je potencijal za prvu evropsku ligu napadaca,Jojic takodje za vrh vezistu,Subotic koga trenutno nema,vec je vrh,Nastasic je 1a liga u defanzivi, Tosic je takodje dosta dobar igrac, Ivanovic je vec vrh,najbolji kod nas,Kolarov je takodje 1a liga,evropska.Sta nam vise treba? a imamo sigurno jos potencijala,Markovica npr. pa Luku Milivojevica iz Olimpijakosa,gledaosam ga protiv Malmea,bio je jedina svetla tacka.Imamo i sada u domacoj ligi Lazovica,imamo Zivkoivca,...

Te mladje koje si naveo moraju da igraju zajedno bar cetiri godine kako bi postali veliki igraci ali da igraju a ne da greju klupu.

Inače, nezasluženo smo osvojili bod... žao mi Jermenije...

Podsmevao sam se Grcima sto uvek izvuku te Jermenije,Gruzije,Litvanije,po neku Maltu ili San Marino i jednu osrednju ekipu i uvek prodju,sada im se divim i skidam im kapu.Nemaju hiper zvezde u ekipi,bar nisu imali do skora i uvek se kvalifikuju.
Ali sada, imaju neke zvezde ali su lose poceli, a opet dobili slabu grupu.
Treba i mi da s eodreknemo ovih zvezda,,da angazujemo lige iz domace lige uz 2 ili 3 evropljana i da igramo.

- - - - - - - - - -

Te mladje koje si naveo moraju da igraju zajedno bar cetiri godine kako bi postali veliki igraci ali da igraju a ne da greju klupu.

Slazem se,nazalost,vecina greje klupu osim Milivojevica,Subotica i Ivanovica.
Treba da ih Dortmund,Mancester i sotali posalju u neke slabije ekipe pa ce igrati bolje i za njih i za nas.

Podsmevao sam se Grcima sto uvek izvuku te Jermenije,Gruzije,Litvanije,po neku Maltu ili San Marino i jednu osrednju ekipu i uvek prodju,sada im se divim i skidam im kapu.Nemaju hiper zvezde u ekipi,bar nisu imali do skora i uvek se kvalifikuju.
Ali sada, imaju neke zvezde ali su lose poceli, a opet dobili slabu grupu.
Treba i mi da s eodreknemo ovih zvezda,,da angazujemo lige iz domace lige uz 2 ili 3 evropljana i da igramo.

- - - - - - - - - -

Slazem se,nazalost,vecina greje klupu osim Milivojevica,Subotica i Ivanovica.
Treba da ih Dortmund,Mancester i sotali posalju u neke slabije ekipe pa ce igrati bolje i za njih i za nas.

Nama trebaju da igraju najbolji igrači koji su u najboljoj formi... to je toliko jednostavno, da se podrazumjeva... međutim kod nas to nije slučaj... da je Kurrčev Advokat pogledao i jedan nastup Lazara Markovića u posljednjih pola godine, ne bi ga sigurno stavio u prvu ekipu... ni jedan normalan trener ne bi upario na sredini Matića.Kuzmanovića i Gudelja... ni jednom treneru mrtvi Danko Lazović ne bi igrao u reprezentaciji Srbije... žao mi je što ovo moram reći, ali plakaćemo mi za Sinišom Mihajlovićem...

Nama trebaju da igraju najbolji igrači koji su u najboljoj formi... to je toliko jednostavno, da se podrazumjeva... međutim kod nas to nije slučaj... da je Kurrčev Advokat pogledao i jedan nastup Lazara Markovića u posljednjih pola godine, ne bi ga sigurno stavio u prvu ekipu... ni jedan normalan trener ne bi upario na sredini Matića.Kuzmanovića i Gudelja... ni jednom treneru mrtvi Danko Lazović ne bi igrao u reprezentaciji Srbije... žao mi je što ovo moram reći, ali plakaćemo mi za Sinišom Mihajlovićem...

Vec placemo,OJADIO NAS JE,i to PODEBELO... naplatio.

Evo sada mi pustaju NIRVANU na radiju,I AM STUPID IMITATOR.
Znam da sam imitator ali ne znam samo zasto sam ispao glup sa svojim odgovorom tebi?.
Na sta si ciljao sa onim KristinA?

Mislis na to sto sam prepravio POPRAVIA u POPRAVIO,to mi je prvo palo na pamet ali kao glup izgovor za podsmevanje.
Znas sta.
Ne mogu ja svakog puta da provalim sta je pisac hteo da kaze,u fazonu, da sam sada ispo glup jer nisam bas odmah provalio sta si mislio svojom porukom.
To mi je prvo palo na pamet vec nakon sto sam procitao tvoju poruku ali sam ga stavio u stranu kao glup razlog.
E posle,kada mi ovi pustise Nirvanu na radiju a ti imas Nirvanu za lokaciju, pomislih,mozda je stvarno to.
Znas kako, i ja napisem mnogo sto sta sto ima neki fazon u sebi koji je meni msesan pa to niko ne provali a ja opet en smatram da su svi ti ljudi glupi zbog toga sto ne kapiraju moj smisao za humor.
A ovo tovje i nije smisao za humor vec podsmevanje,zalosno je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back