Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Tоšić je ovim golom zacementirao mesto u repki, a to ne valja ... Dosta akcija je sjebbao, a posle svakog njegovog pasa saigrači mu izgube 2-3 koraka u prijemu lopte ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno mi je da i ako se plasiramo dalje odigracemo jedno kolo i kuci ali hocu da vidim kod tih igraca da se bore za narod i drzavu Srbiju, misle ako imaju pare da je dovoljno istrcati na teren.Moraju gace da budu mokre od znoja i da se trci i boriAca Stojanovic dupeuvlakac. Umesto da im kaze da su bednici i da su se vukli po terenu kao babetine u starackom domu on ih pita da li smo osvojili bod ili smo izgubili dva. Skupi bre muda i kazi im istinu.
Mislis da Bekvalaca ne bi mogao da stvori tu ekipu.Ako smo on je nas i stvorio je dobru ekipu koja je igrala lep fudbal.
ĆurčićMislis da Bekvalaca ne bi mogao da stvori tu ekipu.
Evo,sta je falilo Curcicu, pobedio je Japan sa nasom prvom ligom i to sa 3:0.
Imao je uspeha i sa mladima.
Sta je falilo Drulovicu,osvojio je evrpu sa mladima.

Kakav Bekvalac, šta je tebi, čovjek je upropastio čega god se dohvatio...
Mislis da Bekvalaca ne bi mogao da stvori tu ekipu.
Evo,sta je falilo Curcicu, pobedio je Japan sa nasom prvom ligom i to sa 3:0.
Imao je uspeha i sa mladima.
Sta je falilo Drulovicu,osvojio je evrpu sa mladima.
Kurrčev Advokat je je i kurrčev selektor...
- - - - - - - - - -
Ćurčić![]()
Slazem se mogu i oni ali da igramo fudbal, rezultat u ovom trenutku nije bitan posto nemamo igrace i potencijal za vise domete ali dobrim radom i odnosom svih prema reprezentaciji dobicemo i na kvalitetu.
Aca Stojanovic dupeuvlakac. Umesto da im kaze da su bednici i da su se vukli po terenu kao babetine u starackom domu on ih pita da li smo osvojili bod ili smo izgubili dva. Skupi bre muda i kazi im istinu.
Gledao sam samo drugo poluvreme i stekao takav utisak. Neverovatno koliko su bili indolentni. Pa izvini, ali Mitrovic je potencijal za prvu evropsku ligu napadaca,Jojic takodje za vrh vezistu,Subotic koga trenutno nema,vec je vrh,Nastasic je 1a liga u defanzivi, Tosic je takodje dosta dobar igrac, Ivanovic je vec vrh,najbolji kod nas,Kolarov je takodje 1a liga,evropska.Sta nam vise treba? a imamo sigurno jos potencijala,Markovica npr. pa Luku Milivojevica iz Olimpijakosa,gledaosam ga protiv Malmea,bio je jedina svetla tacka.Imamo i sada u domacoj ligi Lazovica,imamo Zivkoivca,...
Inače, nezasluženo smo osvojili bod... žao mi Jermenije...
Te mladje koje si naveo moraju da igraju zajedno bar cetiri godine kako bi postali veliki igraci ali da igraju a ne da greju klupu.
Podsmevao sam se Grcima sto uvek izvuku te Jermenije,Gruzije,Litvanije,po neku Maltu ili San Marino i jednu osrednju ekipu i uvek prodju,sada im se divim i skidam im kapu.Nemaju hiper zvezde u ekipi,bar nisu imali do skora i uvek se kvalifikuju.
Ali sada, imaju neke zvezde ali su lose poceli, a opet dobili slabu grupu.
Treba i mi da s eodreknemo ovih zvezda,,da angazujemo lige iz domace lige uz 2 ili 3 evropljana i da igramo.
- - - - - - - - - -
Slazem se,nazalost,vecina greje klupu osim Milivojevica,Subotica i Ivanovica.
Treba da ih Dortmund,Mancester i sotali posalju u neke slabije ekipe pa ce igrati bolje i za njih i za nas.
Buraz, ja vec godinama mislim da si ti KristinA![]()
Nama trebaju da igraju najbolji igrači koji su u najboljoj formi... to je toliko jednostavno, da se podrazumjeva... međutim kod nas to nije slučaj... da je Kurrčev Advokat pogledao i jedan nastup Lazara Markovića u posljednjih pola godine, ne bi ga sigurno stavio u prvu ekipu... ni jedan normalan trener ne bi upario na sredini Matića.Kuzmanovića i Gudelja... ni jednom treneru mrtvi Danko Lazović ne bi igrao u reprezentaciji Srbije... žao mi je što ovo moram reći, ali plakaćemo mi za Sinišom Mihajlovićem...
Vec placemo,OJADIO NAS JE,i to PODEBELO... naplatio.
Vratimo Mihajlovica bolje njega da placamo a ovog advokata prvim avionom vratiti odakle je dosao.

Evo sada mi pustaju NIRVANU na radiju,I AM STUPID IMITATOR.
Znam da sam imitator ali ne znam samo zasto sam ispao glup sa svojim odgovorom tebi?.
Na sta si ciljao sa onim KristinA?
Tоšić je ovim golom zacementirao mesto u repki, a to ne valja ... Dosta akcija je sjebbao, a posle svakog njegovog pasa saigrači mu izgube 2-3 koraka u prijemu lopte ...
Njemu su se ukazale dve šanse koje je sjebbao, a ne kreira toliko šansi napadačima ... On odlično igra u CSKA, ali ovde kao da ima neku blokadu ...Nije nama problem Tosic, kod nas nema igraca koji ce da iskoristi sansu kad mu se ukaze, mogli smo dati tri gola ali kad nemas golgetera cemu da se nadas.